Firefox 3.6 alfa

poruka: 36
|
čitano: 5.724
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3.6 alfa".
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Ma troši FF malo previše rama. Ja sm neki dan imo otvoreno 4-5 taba i pogledam u TM i imam kaj vidjet - 700 MB.

Još mu zamjeram to kaj se jako sporo diže. Znam da je dio razloga u tom kaj FF ima add-onove, al svejedno i kad je čist treba mu dosta dulje da se digne od Chromea.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.6 alfa
feelgood kaže...

al svejedno i kad je čist treba mu dosta dulje da se digne od Chromea.

To je i moja jedina zamjerka firefoxu inace je sve super, a to kolika je brzina FF-a ili chrome, stvarno mi tisucinke sekunde nisu toklo bitne

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 10:12 (ExXxEr).
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Ne možete se ravnati po tabovima, npr. iz svog iskustva ja sam znao imati

300-400 tabova otvorenih od verzije 2.X do 3.X i otprilike memorijsko zauzeće

je od 500-600 MB, mene je više mučilo procesorsko opterećenje nego RAM,

ali to je drugi par opanaka :P, nije lako to na Atomu od 1,6 GHz haha

Probao sam i sve ostale browsere no vraćam se FireFoxu samo zbog dodataka koje ima,

inace Safari 4 i Chrome ga u brzini izvođenja nekih stvari malo nadmašuju što ste

imali prilike sami testirati i vidjeti u prijašnjim brojevima Buga.

Bitno je da imamo opcija za birati, a sve ostalo će krajnji user prilagoditi sebi šta mu paše.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.6 alfa

Koristim posljednu razvojnu verziju Chrome-a, i primetio sam da se i on malo usporio pri startanju. Sad kad su i oni dodali add-ons (Teme) moze da se vidi realni odnos brzine pri startanju browsera.

Isto tako i IE8 se sporo startuje kad ima mnogo instalirano mnogo Add-On-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.6 alfa
feelgood kaže...

Ma troši FF malo previše rama. Ja sm neki dan imo otvoreno 4-5 taba i pogledam u TM i imam kaj vidjet - 700 MB.

Još mu zamjeram to kaj se jako sporo diže. Znam da je dio razloga u tom kaj FF ima add-onove, al svejedno i kad je čist treba mu dosta dulje da se digne od Chromea.

Stranice sa java apletima? Flash? Youtube HD? Mogu ja napraviti stranicu koja će u svakom browseru pojest svu memoriju OSa. Tako da bez podatka o tome koje si točno stranice imao otvorene, informacija da ta 4-5 taba = 700 MB ne vrijedi ni pišljiva boba. Tek ako u drugim browserima te iste stranice troše manje možemo govoriti o memory leaku u Firefoxu.

16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Ima se šta radit u mozilli xd

ja imam instalirani IE, FF, i chrome.. Prie sam koristio samo ffox.. al kad sam si skinuo chrome, iste sekunde sam se prebacio.. chrome mi se nekako čini bržim.. a i puuno se brže otvara.. chrome se otvori dok trepneš, dok ffox treba dosta više.. čak sam skinuo teme sa nje kako bi se brže digla, al nie pomoglo.. to ne kužim.. al vjerojatno zato što se chrome (zasad) drži uber jednostavnog dizajna i gotovo nikakvih dodatnih mogućnosti.. dok je firefox nenadmašiva u add-onsima koji su se pokazali stvaarno korisnima..

vidjet ćemo šta će nam 3.6 nudit.. iako ja još uvijek čekam fennec (aka mobilni firefox) za svoju xperiu.. nadam se da će i to brzo izdat..

Brx
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice