Ovaj firefox mi se više ruši od bilo kojeg prije ali je zanijansu brži od bilo kojeg prije 
Brža je, to sigurno.
Kaj se rušenja tiče, nije se za sad ni jednom, a dela (s jednim malim prekidom) od kad se je i updejtala (jučer ujutro).
Mora se priznati da je poprilično brža, pogotovo kad utorrent "vuče/šalje" punom brzinom.
meni se niti jedan put još nije srušia, neka tako i ostane...
Da ,našli su sigurnosni bug pa ga sad oće pokrpat s poderanom krpom. Ništa od add-ona ne radi na tome. Ukratko - nek od***u! A ja ću sve mi se čini maknut Firefox nakon 4 godine i upotrebljavat samo IE ,barem dok biseri u Mozilli ne slože taj Firefox kak spada (ako su uopće više u stanju). Tu bar znam na čemu sam.
meni se FF 3.5 rusio par puta vec, i ponekad "zablokira" na sekund, i opet proradi, najcesce u pocetku dok se valjda sve ne ucita. a imam jaku masinu (quad core CPU i 4GB rama, SSD disk, ne bi se to smjelo desavati). vidjet cemo hoce li ova verzja ispraviti te probleme.
Juče sam nadogradio, neprimjetim neku veliku razliku.
Zbilja ne rade add-ovi ili samo neki ne rade? Ako je to doista tako onda je to malo nezgodno, add-ovi su jedini razlog zasto ga povremeno koristim, s njime se elegantno mogu skinuti filmovi s youtube-a. Inace na prenocnom racunalu koristim Chrome jer je to genijalno koncipirani preglednik i dobro iskoristava prostor po visini, sto je kod prenosnika koji imaju siroki, a relativno niski ekran jako bitno. Na stolnom racunalu koristim IE jer su sa FF svako malo bili nekakvi problemi, jedna inacica je imala spori download slika, stisnes spremi sliku pa cekas, druga mi se rušila nakon nekog vremena ... IE jednostavno radi bolje, jedino u cemu je FF jak su add-ovi i ako to doista ne radi onda mogu samo reci :))))))))))
Koristim FF 3.5 još od kad je bio u beti (onda se zvao 3.1 ako se ne varam, i bila je to beta 3) i dosad mi se još nije nikad srušio ili smrznuo ili išta drugo. Znalo je bit i po 20+ tabova otvorenih. A što se tiče add-onova, dok je bio u beti bilo je onih koji nisu radili, ali sam korisnik to može popraviti u doslovno 30-ak sekundi. Od kad je finalni 3.5 još mi se nije dogodilo da neki od mojih 10-ak dodataka ne radi (ok, osim teme koju koristim, ali nju sam ionako ja nešto modificirao jer mi se nije sviđalo kako je originalni autor napravio neke stvari, a ona je i tema za FF 2, i opet radi na 3.5 :)
Zbilja ne rade add-ovi ili samo neki ne rade? Ako je to doista tako onda je to malo nezgodno, add-ovi su jedini razlog zasto ga povremeno koristim, s njime se elegantno mogu skinuti filmovi s youtube-a. Inace na prenocnom racunalu koristim Chrome jer je to genijalno koncipirani preglednik i dobro iskoristava prostor po visini, sto je kod prenosnika koji imaju siroki, a relativno niski ekran jako bitno. Na stolnom racunalu koristim IE jer su sa FF svako malo bili nekakvi problemi, jedna inacica je imala spori download slika, stisnes spremi sliku pa cekas, druga mi se rušila nakon nekog vremena ... IE jednostavno radi bolje, jedino u cemu je FF jak su add-ovi i ako to doista ne radi onda mogu samo reci :))))))))))
Evo recimo u postocima 60% ih ne radi ni u 3.5 bez Nightly Testera ,koji također nije kompatibilan ,ali radi. Sad u 3.5.1 ne radi ih 90%.
Koristim FF 3.5 još od kad je bio u beti (onda se zvao 3.1 ako se ne varam, i bila je to beta 3) i dosad mi se još nije nikad srušio ili smrznuo ili išta drugo. Znalo je bit i po 20+ tabova otvorenih. A što se tiče add-onova, dok je bio u beti bilo je onih koji nisu radili, ali sam korisnik to može popraviti u doslovno 30-ak sekundi. Od kad je finalni 3.5 još mi se nije dogodilo da neki od mojih 10-ak dodataka ne radi (ok, osim teme koju koristim, ali nju sam ionako ja nešto modificirao jer mi se nije sviđalo kako je originalni autor napravio neke stvari, a ona je i tema za FF 2, i opet radi na 3.5 :)
Da ,samo 10 i 30+ nije isto. Boli me za teme ,ima puno bitnijih stvari koje mi trebaju ,a ne rade. Maknul sam i 3.5 i 3.5.1 i stavil natrag 3.0.11. Na njemu radi sve. A i neko veliko ubrzanje?! Ma dajte molim vas ,ne padajte na reklame!
Update instaliran. Ne primjećujem neke bitnije razlike. Premda, čini mi se da malo bolje "žvače" Facebook i to je sve. 
bitno je da FireFTP addon radi :D
Dobar mi je ovaj fix. Opet svaljuju probleme na IE i Windowse :)
very slow startup for Firefox 3.5 due to accessing IE Internet Temporary Files and Windows Temp folde
Da bi add-onovi koji nisu kompatibilni s FF 3.5 radili, dovoljno ih je otvorit s winrarom, winzipom, 7zipom ili nekim sličnim arhiverom i u datoteci install.rdf pronaći dio koji se tiče FF-a i dio koji piše ovako nekako <em:maxVersion>3.0.X</em:maxVersion> promijeniti u npr. <em:maxVersion>3.6</em:maxVersion> (ali može se stavit i 3.5.1, 3.5.2,... 3.7.. kako god vam srcui milo;)
samo malo, samo malo, mozete li mi reci, da li da sa 3.0.1 promijenim na 3.5.1 ???
Ako se promijeni na 3.5.1, radit će u 3.5.1 bez beda, ali u 3.5.2 više neće jer će max version biti 3.5.1, ali ako se stavi 3.6, radit će na svim 3.5.X uključujići i 3.6.
Sve ja to znam. Samo to uopće nije poanta moje kritike.
Poanta je u tome da je Mozilla počela radit polufunkiconalne poluproizvode i onda krivit druge.
Nek traje i godinu dana ,ali nek naprave pošteni browser.
Jučer mi se firefox srušio ma sigurno preko 10 puta. Mislio sam radi nekog addona, a ipak su oni neš sj...li.
Od kada sam ga instalirao stalno neki glupavi problemi. Nadam se da će uskoro to srediti. Jer ću torpedirat Firefox napolje...
nije nit čudno da ima toliko problema s obzirom da apdejtaju na tjednoj bazi... svašta... radi koji mjesec na browseru al napravi onda nešto pošteno...
Svasta ovdje citam :) koristite ono sto vam pase. Tako i FF bez add-ova pa ce vam sve raditi kako treba. To sto vam add-onovi ne rade mije kriv firefox.
A molim te ,zbog čega 99% korisnika FF uopće koristi?!
huh, kazete da je za nijansu brza? e pa na mojoj konfi je za nijansu sporija :S
Ja sam izgleda jedan od retkih koji nemaju posebnih problema sa novim Firefoxom (ili su po običaju 2% onih koji imaju probleme 10 puta glasniji od onih koji nemaju, a sve prenose oni koji nisu ni problali).
Sama aplikacija radi dobro, od dodataka, AdBlock radi, Firebug radi kao i Tabs Open Relative i ja sam sve u svemu zadovoljan. To što neki dodaci ne rade na novoj verziji, pogotovo oni kod kojih pali pomenuti trik sa menjanjem maxVersion, nije krivica Mozille već pre svega lenjih autora koji neredovno održavaju svoj kod (mada nije da i njima bog zna šta zameram, leto je a ovo rade za džabe). A što se krpljenja na svakih nekoliko dana tiče, pre svega se radi o sigurnosnim updateovima i radije bih ih imao na svakih nekoliko dana nego jednom mesečno.
Dakle browser radi, nije uopšte polufunkcionalan, jedino neki 3rd party (i još jednom: 3rd party) add-onovi još nisu updateovani, pa kome trebaju, nek sačeka sa updateom (dakle isti zdravorazumski princip kao i kod razmatranja prelaska na novu verziju bilo kog drugog softwarea) ili nek se vrati na staru ako se zaleteo i već ga uradio (nije da je za to potrebno preko 5 minuta) i svi srećni, svi zadovoljni.
Inače, ironijom sudbine, ovo postujem sa druge bete Opere 10 koja mi se za sada veoma dopada.
Evo skinuo ga i ja.... do sad mi se jednom "srušio", mada se je i sa prijašnjim verzijama znalo tako da to...
koliko sam primijetio ima i hr inačica koju sam skinuo.
Svasta ovdje citam :) koristite ono sto vam pase.
Bas sam si i ja to pomislio. Kome ne valja neka ide na nesto drugo. Mislim da nikad nije bio bolji izbor browsera do sada, imamo 4 browsera od kojih je barem 3 odlicno.
Pričate gluposti, 99% vam se ruši zbog kojekakvih addonova...
Na Firefoxu sam od same bete da više niti neznam koje, na 3.5 otkad je izašao (srušio se jednom možda), od jučer na 3.5.1, radi kao vurica.
Kome ne odgovara, selite se na IE ili Chrome...
Meni se FF rušio u verzijama 3.07 i 3.08 (mislim) i više nikad, addonova nemam.
Piše da su ispravili sporo loadanje na nekim windows sistemima, po meni se još duže pali, svaka im čast. Dok se FF otvori upišem pin za tele 2 pričekam da uhvati signal i spojim se na internet i onda se tek otvori, hebeš to.
IE 8 se 10x brže otvara.
Citam i ne mogu vjerovati. Ja stvarno ne znam sto vi radite sa tim firefoxom?!
Koristim ga vec ko zna koliko godina i NIKAD ALI APSOLUTNO NIKAD, NIKAD mi se nije srusia ili nesto zasteka. I da imam i ja verziju sada 3.5.1.
Danas sam ga stavio, stvarno osjećam tu nijansu :D . Inače Firefox koristim od početne verzije, par puta mi se srušio, ali ništa strašno. Od verzije 3 i nadalje nijednom.
Nijednom mi se nije srušio od 3.5 Beta 4 verzije.
I imam 6 add-ona.
FF FTW! 
lol, meni se još nijednom nije srušio, a imam 6 addona