- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepa slika.....evo sad cu odmah skinut Firefox 3.5 RC3 
Ovako gledano sa strane izgleda da ovi zure da budu prije Opere. Opera je danas najavila da ce najaviti konacnu verziju :)
Probao sam danas i nerade oni aero-silver dodaci.
a što gnjave s tim RC-ovima... alfa beta gama delta sto verzjia... ili je beta ili je gotov proizvod pa ga izbaci van, kakvi crni RC-ovi svakih 2 tjedna. cirkus
ice-cube skini taj add-on sa Firefox 3, odeš na stranicu i save as.
Otvoriš sa WinRar i u install.rdf izmeniš max version na 3.5
I posle instaliraš 3.5, otvoriš add-ons pa prevučeš taj add-on što si skinuo i instaliraš.
A to da izbaciju RC i to već RC3, neka samo nek oni isprave bugove pa onda nek izbace finalan proizvod.
Evo ja upravo sad skinuo FIREFOX 3.5 RC3.........
prije(jucer) sam ....koristio chrome.....je da se malo sporije otvara (windows)---prozor....i od chromea,i od interneta explorera...ali sta ces
ali zato otvaranje stranica vrši puno brže od internet explorera i chromea..
Neznam za vas ali meni se Firefox 3.011 po 3-4 puta srusi na dan.
Probat cu i ovaj RC pa da vidim, ako se pocne rusiti, prelazim na Operu.
Kod mene je radio ok, ali sad koristim ovaj RC pa bih i tebi preporučio da probaš. Pogledaj da ti problem ne stvara kakav Add-on, to se kod mene znalo desiti.
Kod mene je radio ok, ali sad koristim ovaj RC pa bih i tebi preporučio da probaš. Pogledaj da ti problem ne stvara kakav Add-on, to se kod mene znalo desiti.
Nemam nikakvih add-ona, a rusenje je prisutno vec unazad 3-4 verzije i sve je cesce izrazeno...
ajd neka mi neko kaze kada bude gotov firefox 3.5(finalna verzija)hoce li se automatski nadogradit na 3.0.11 kao ove prije recimo?
ajd neka mi neko kaze kada bude gotov firefox 3.5(finalna verzija)hoce li se automatski nadogradit na 3.0.11 kao ove prije recimo?
A kako bi se to 3.5 "nadogradio" na 3.0.11? To bi prije bio "downgrade" nego "upgrade". A na novoizdane verzije će se nadograđivati, osim ako isključiš automatsku nadogradnju.
dobro krivo postavljeno pitanje-kao da ne kuzis sta sam mislio.Imam 3.0.11 i mislim hoce li mi se automatski nadograditi na naj noviju verziju?.....hoce!OK.=HVALA!!!
Sorry nisam vidio da si CJEPIDLAKA.
Sorry nisam vidio da si CJEPIDLAKA.
Što se može, moram opravdati nick 
Izašao je i gotovi Firefox 3.5:
Ista situacija i kod mene . Isprobao sam sve moguce preglednike ,i na kraju zavrsio na google chrome -on se ne moze srusit .
Izašao je i gotovi Firefox 3.5:
Da li je ovo finalna verzija ili je još uvijek RC3? i da li mi add-on koje imam u trenutnoj verziji (3.0.11) odgovaraju za 3.5?
EDIT: tek sam sada vidio da si napisao ''gotovi''...
Meni addonovi svi rade uredno (neki su jučer bili update-ani)