Firefox 3.5 RC 2

poruka: 20
|
čitano: 4.176
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3.5 RC 2".
17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Da, malo sam isprobao ove godine Chrome, Operu i IE8, no FF mi je ostao primarni browser a izlaskom verzije 3.5 ostale ću ukloniti sa stroja (ok, osim IE-a koji mi je inkorporiran u Windoze Belji se).

Chrome je dobar, no nekako ekipa iz Google-a kopira stvari iz FF-a i daje premalo konfigurabilnih i modularnih mogućnosti.

Thumbs up for FF! Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.5 RC 2

Takodjer koristim FF i mislim da cu ostati pri njemu.Stvar navike,a ako jos bude brzi to je samo dodatni plus.Osmijeh

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.5 RC 2

takodjer koristim firefox i ostajem na njemu.mozda nije najbrzi,ali meni nije vazno hoce li mi browser otvoriti stranicu par stotinki prije ili kasnije.firefox ima na stotine addonsa koje nijedan drugi browser nema.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

bravo za firefox...

ali zašto je čak i mala nadogradnja firefoxa odmah nova vijest? zašto mu se posvećuje toliko pažnje? ajd dobro sad ovaj rc2, ali 3.0.11, 3.0.10, 3.0.7 itd...  a gdje je vijest da je izašao google chrome 3. ovaj browser je do prije možda nekoliko mjeseci bio u beti, a sad je već i 3 verzija u beti, a to nigdje na bolu nije objavljeno, osim što sam ja otvorio temu, ali mogli su i bugovci i objaviti tu vijest na svojm stranicama.

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Firefox 3.5 RC 2

Instalirao sam firefox 3.5 rc2 ali imam jedan veliki problem. Na hrvatskom mi je! Kako da to promjenim u engleski?

17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Istina, FF-u je posvećeno najviše pažnje ali s razlogom (hrpa plug in-ova, stabilnost, konfigurabilnost itd.) Namigiva

Chrome se sam pokopao sa svojim ULA-om pa ga velik broj ljudi ne želi koristiti zbog narušavanja privatnosti.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Istina, FF-u je posvećeno najviše pažnje ali s razlogom (hrpa plug in-ova, stabilnost, konfigurabilnost itd.) Namigiva

Chrome se sam pokopao sa svojim ULA-om pa ga velik broj ljudi ne želi koristiti zbog narušavanja privatnosti.

Zato postoji Chromium.

17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Sad će i FF 3.5, a uskoro će doć i Opera 10 Namigiva

Chrome je jedino zanimljiv zbog koncepta 1 tab = 1 process

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Instalirao sam firefox 3.5 rc2 ali imam jedan veliki problem. Na hrvatskom mi je! Kako da to promjenim u engleski?

skini verziju na engleskom

[download]

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Probao sam sve browsere, i ostajem na Firefoxu, oduvek mi je bio primarni a i ostaje. Osmijeh

Nije mi toliko bitna brzina. (a ni ne može se reći da je spor). Belji se

Jednostavno - add-ons (Adblock Plus,  Personas for Firefox itd.) Smart Location Bar itd... zbog kojih ga ne menjam!

Čak i da drugi browseri imaju mogućnost add-onsa i Smart Location Bar, ne menjam ga.

By the way, sledeći Firefox (3.6 ili 4.0 zavisi kako ga nazovu) će imati mnoga poboljšanja: brzo startovanje Firefoxa, instaliranje add-onsa bez restartovanja, 1 tab = 1 process itd...Smijeh

Više o tome na linku:

http://slashweb.org/open-source/mozilla-firefox-3.6-project-codenamed-namoroka.html

Firefox je sve bolji i bolji, i sa sve više i više korisnika (trenutno oko 300 miliona) i stalno raste.

Sve u svemu, novi Firefox 3.5 je dobar, samo da izađe full verzija, i udri! :D

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

koristim rc 2 zadnjih pola sata i čini mi se da ima više grešaka nego u 3.5 beta 4. ali stranice učitava abnormalno brzo

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.5 RC 2

Instalirao Firefox 3.5, i zadovoljan.

Neko vrijeme koristio Chrome, IE8 pokrenuo tri-četiri puta, Safari 4 neku večer instalirao, srušio se nakon par minuta, te uklonio sa računara.

Opera mi je sasvim ok preglednik, meni se jedino ne dopada sučelje, al' Bože moj, stvar ukusa.

Na kraju svega toga, vratim se na Firefox i uživam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Odlicna slika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 15:18 (Blekstena).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Tu je sliku prije dosta vremena Doxy postavio u temu "Smiješne slike".

Al nema šta, legenda slika. :)

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 3.5 RC 2

Pa to je istina,ja koristim IE samo kad resintalam windowse i onda odem na net da skinem zadnju verziju FF-a Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Pa to je istina,ja koristim IE samo kad resintalam windowse i onda odem na net da skinem zadnju verziju FF-a Smijeh

Istina :) Dobro, ja ga na poslu koristim za SharePoint i ostale MS tehnologije koje su duboko integrirane s IE, osim toga FF FTW.

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Da, malo sam isprobao ove godine Chrome, Operu i IE8, no FF mi je ostao primarni browser a izlaskom verzije 3.5 ostale ću ukloniti sa stroja (ok, osim IE-a koji mi je inkorporiran u Windoze Belji se).

Chrome je dobar, no nekako ekipa iz Google-a kopira stvari iz FF-a i daje premalo konfigurabilnih i modularnih mogućnosti.

Thumbs up for FF! Namigiva

Meni je FireFox primarni browser zbog adblock plus ekstenzije ;) bez svih ostalih ekstenzija mogu, al bez njega nikako. A to recimo za Chromu nikad neš imat...

A IE je tu zbog internet bankarstva koje kod moje banke ne radi sa nijednim drugim browserom.

17 godina

a tab mix plus? nema za 3.5 Mršti se

i šta sad?

17 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

Ne radi ni copy and go addonMršti sePlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.5 RC 2

dejo6 samo trebaš da skineš add-on sa Firefox 3.x.x i da otvoriš sa WinRar i onda install.rdf fajl sa notepad i izmeniš max version na 3.5.

I posle samo prevučeš u add-ons i instaliraš.

Ali evo ti, postavio sam na rapid, skini i prevuci u add-ons i radi.Smijeh

big_guy evo i copy and go za tebe:

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 12:53 (icecold).

2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice