Firefox 15.0.1

poruka: 57
|
čitano: 5.209
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 15.0.1".
17 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

Dal imate istih problema sa FF 15 kod ucitavanja Bugovih stranica tako da se ne prikaze sadrzaj s desne strane?

To mi se je pocelo dogadjati od kada je ubacena reklama iznad sadrzaja i nestane svako malo.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Firefox 15.0.1
Drazen kaže...

Dal imate istih problema sa FF 15 kod ucitavanja Bugovih stranica tako da se ne prikaze sadrzaj s desne strane?

To mi se je pocelo dogadjati od kada je ubacena reklama iznad sadrzaja i nestane svako malo.

Meni kod vijesti ne učita kratki opis i vezane vijesti sa desne strane nego ispod. Probao sam u Chrome-u i radi kako treba.

17 godina
Kako ti kupus? :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drazen kaže...

Nemam taj problem, ali ja nemam ni reklame :P

Jel flash reklama?

Memphis kaže...

IE 9.0.9 majka!

A gdje je otac?

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
17 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1
Definitivno je problem kod Buga jer dela gluposti na svemu:FF 15, IE 9, Chrome, Opera i Android GB i WP7.5!

Ajde Bugovci metlom na programera da sredi sto je pokvario. Nema odmora dok traje obnova.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, cijeli ovaj dio gdje su vezane poruke i današnje poruke one ispod vijesti ito ne samo u FF-u, nego u svim browserima. Također nemam tu famoznu reklamu jerbo je ABP blokirao.

16 godina
neaktivan

Još da se ne ruši na Osmici ,skoro svakih sat vremena i to bez obzira jel radi sa add-onima ili bez ,bilo bi dobro.

14 i 14.01 verzije su radile bez problema.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 11:33 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

firefox mi steka prilikom gledanja videa na you tube.  Windows upravitelj zadatka u procesi plugin-container.exe mi je u prioritet normalan i tada mi video steka.Medutim kad ga postavim na prioriet realno vrijeme video ide glatko. Pitanje gdje bi mogao u postavkama naredit da mi se prilikom pokretanja firefoxa i videa odmah bude u realnom vremenu a ne da moram svaki put ici u windows upravitelj i mjenjati iz normalno u realno vrijeme. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zlatcom kaže...

firefox mi steka prilikom gledanja videa na you tube.  Windows upravitelj zadatka u procesi plugin-container.exe mi je u prioritet normalan i tada mi video steka.Medutim kad ga postavim na prioriet realno vrijeme video ide glatko. Pitanje gdje bi mogao u postavkama naredit da mi se prilikom pokretanja firefoxa i videa odmah bude u realnom vremenu a ne da moram svaki put ici u windows upravitelj i mjenjati iz normalno u realno vrijeme. Hvala.

Ne postoji u firefoxu opcija za točno to što tražiš, međutim možeš potpuno isključiti out of process plugins pa pogledati pomaže li išta.

• Dakle otiđi u about:config (u address bar upiši "about:config" bez navodnika i lupi enter)
  • U search upiši "dom.ipc" također bez navodnika
  • Izlistat će ti se neke opcije, među njima pronađi "dom.ipc.plugins.enabled" koji bi trebao biti postavljen na "true", desni klik na to i odaberi "Toggle" nakon čega će se opcija prebaciti na "false"
  • Zatvori Firefox i sve njegove prozore, ponovno pokreni Firefox i pogledaj je li pomoglo.

Što si time napravio? Isključio si out of process plugins mehanizam kojim Firefox izdvaja plugine u odvojene procese kako se ne bi cijeli browser srušio ako se plugin sruši.

15 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

Jel ima ko problema s flashom meni se danas stalno ruši,jučer je sve radilo normalno pokušo sam reinstalirat flash i firefox,maknut sve dodatke i opet isto,chrome i IE9 normalno rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
voyager kaže...

Jel ima ko problema s flashom meni se danas stalno ruši,jučer je sve radilo normalno

Na kojim stranicama? Kako ti se danas odjednom ruši a jučer nije? Što se promijenilo? Update firefoxa? Flash playera? Drivera?

15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
voyager kaže...

Jel ima ko problema s flashom meni se danas stalno ruši,jučer je sve radilo normalno

Na kojim stranicama? Kako ti se danas odjednom ruši a jučer nije? Što se promijenilo? Update firefoxa? Flash playera? Drivera?

Na svim stranicama neznam zašto zadnji update sam napravio prije nekih dva tjedna na 15.1 i do danas je sve normalno radilo,flash je na zadnjoj verziji a i driveri,gledo sam na mozilinim stranicama dosta ljudi ima isti problem pa im je neko preporučio da isključe hardversku akceleraciju u firefoxu i ja sam to pokušo ali opet isto.

Evo slika

15 godina
neaktivan
voyager kaže...
...

Probaj ovo:

http://forums.adobe.com/thread/1018071?tstart=0

15 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

Probo sam u safe modu dodatke nisam onesposobio i sad radi ali samo u safe modu znači nije do dodataka a isto sad čitam na mozilinim stranicama da puno ljudi ima problema s flashom 11.4 i firefoxom 15,a ništa vratit ću flash ili firefox na stariju verziju dok to ne riješe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Firefox 15.0.1

Ne sjećam se kad mi se srušio Firefox !? {#}

Momci, kod vas je problem u nekom driveru ili drugom softveru.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 20:59 (Budokai).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

Instaliro sam 16 betu i sad radi normalno ali proradilo je tek nakon što sam izbriso sve kolačiće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije pomoglo sto si mi rekao da napravim i dalje je isto. Naime firefox i internet explorer mi stekaju prilikom gledanja videa na you tubu. Sve ostalo radi kao sat. Instalirao sam google chrome i on prenosi videa sa you tube bez problema.   Primjetio sam da mi video steka dok prelazim misem po stranici you tuba. I dok to radim procesor mi ide do 100%.  Dakle zvuk ide normalno a video trza.Ali bi volio da rijesim problem sa firefoxom jer sam na njega navikao.

15 godina
neaktivan
zlatcom kaže...

Nije pomoglo sto si mi rekao da napravim i dalje je isto.

A hardverska akceleracija u firefoxu jesi li ju probao ugasiti? Jesi li probao ovo?

15 godina
neaktivan

Ma probao sam i to,hardverska akceleracija iskljucena i opet isto. U svakom slucaju odustajem od sad videa na you tubu gledam preko chrome. Hvala na pokusaju pomoci ali odustajem.

17 godina
Firefox 15.0.1

Ne znam kako vi izlazite na kraj sa ff15.0.1 ali ja nikako.

Pokusavam otkriti koji plugin ili adon pravi problem. U safe modu radi normalno!

Kada su ukljuceni adonovi, onda se rusi. Prvenstveno sam mislio (i dalje mislim) da je velik problem sa AI Roboformom. ALi kada ga iskljucim i dalje se rusi.

Kada iskljucim jedan po jedan (bez obzira na redosljed) i dalje se rusi. Dodjem do trentuka kada vise nema niti jednog adona ukljucenog i onda je sve ok.

Kako sam nedavno imao nekih problema sa hdd-om, nakon ciste instalacije win7, mislio sam bit ce sada ok, no ....ni priblizno.

S obzirom da mi trebaju neki adonovi koje chrome nema, vazno mi je osposobiti ff.

Savjeti, ideje, pomoc.. sve prihvacam :)

I unaprijed se zahvaljujem!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
C_Davor kaže...

Ne znam kako vi izlazite na kraj sa ff15.0.1 ali ja nikako.

Pokusavam otkriti koji plugin ili adon pravi problem. U safe modu radi normalno!

Kada su ukljuceni adonovi, onda se rusi. Prvenstveno sam mislio (i dalje mislim) da je velik problem sa AI Roboformom. ALi kada ga iskljucim i dalje se rusi.

Kada iskljucim jedan po jedan (bez obzira na redosljed) i dalje se rusi. Dodjem do trentuka kada vise nema niti jednog adona ukljucenog i onda je sve ok.

Kako sam nedavno imao nekih problema sa hdd-om, nakon ciste instalacije win7, mislio sam bit ce sada ok, no ....ni priblizno.

S obzirom da mi trebaju neki adonovi koje chrome nema, vazno mi je osposobiti ff.

Savjeti, ideje, pomoc.. sve prihvacam :)

I unaprijed se zahvaljujem!

I ja sam imo problema sa 15.1 pa sam prešo na 16 betu i za sad sve normalno radi pa probaj i ti.

14 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

umjesto da je sve bolji on je sve gori.. katastrofa..probaj izgasiti ovaj adobe meni je pomoglo.(youtube stekanje i smrzavanje)

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 10:09 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Firefox 15.0.1

Iskljucio sam vec sve sto se dalo iskljuciti a da mi nije potrebno za rad.

Evo i ponovno nadogradio na verziju 16.0b3.

Rusi se i dalje, ali mi se cini ne toliko. Istina i nije jos bio pod opterecenjem, jer sam ga samo na brzinu testirao. Budem vidio veceras :)

I dalje, ako netko ima jos kakvih savjeta, slobodno se javite  ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta je sad ovo?!

Otkad se Options otvaraju u tabu?!

Prije sat vremena sve je radilo normalno i Options se otvarao u svom prozoru.

Apsolutno ništa nije dirano ni mijenjano.

A i u Safe Modeu je ista stvar!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 18:01 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Šta je sad ovo?!

Otkad se Options otvaraju u tabu?!

Prije sat vremena sve je radilo normalno i Options se otvarao u svom prozoru.

Apsolutno ništa nije dirano ni mijenjano.

A i u Safe Modeu je ista stvar! 

Hm, ne bi trebalo da ti bude tako. :)

browser.preferences.inContent postavi na false.

16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Hm, ne bi trebalo da ti bude tako. :)

browser.preferences.inContent postavi na false.

Jesam - to sam prvo napravil ,međutim ,ništa. Vratil sam se na 14.01 i sve je u redu. Do daljneg i ostajem na njemu.

17 godina
Firefox 15.0.1

Ova opcija postoj od verzije 15 ali nije default, milsim da sam negdje pročitao da je će u kasnijim verzijama složiti da bude.

Kako se kod tebe promjenilio ne znam, osim možda ako nisi betu isprobavao pa da ona ima tako postavljeno.

Don't believe what you're told. Double check.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 15.0.1

Baš čudno, jer se to ne bi trebalo događati ako je na false.

Možda ti neki dodatak vrši promenu postavke?

Inače taj redizajn bi trebao ovako izgledati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hary kaže...

Ova opcija postoj od verzije 15 ali nije default, milsim da sam negdje pročitao da je će u kasnijim verzijama složiti da bude.

Kako se kod tebe promjenilio ne znam, osim možda ako nisi betu isprobavao pa da ona ima tako postavljeno.

To se promjenilo u srijedu ,bez da se išta mijenjalo i ne ,nisam instaliral nijednu betu već godinu dana.

icecold kaže...

Baš čudno, jer se to ne bi trebalo događati ako je na false.

Možda ti neki dodatak vrši promenu postavke?

Inače taj redizajn bi trebao ovako izgledati.

I ja sam odmah posumnjal na Tab Mix Plus i odmah ga isključil ,ali ostalo je isto. Onda sam probal Safe Mode i opet je sve bilo isto.

Našel sam i promjenil browser.preferences.inContent u False ,ali ni to nije pomoglo.

E onda mi je dopiydilo i maknul sam 15.01 i instaliral 14.01 i sve je u redu. Probal sam 15.01 na virtualnoj mašini i dogodilo se isto - prema tome ,dok to ne srede ,ja ostajem na 14.

14 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

prema tome ,dok to ne srede ,ja ostajem na 14.

{#}

To se kod tebe događa i prvi put čujem za taj bug (ako je bug). Imam i Tab mix plus i još desetak ekstenzija no uopće nisam imao na 15.0.1 taj problem.

Sad sam na Beti 16 i opet sve Ok.

Firefox se kod tebe s nečim kolje, to nije univerzalni problem.

Novi junaci crtanog filma su ŠUKI I PIPI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice