Finaliziran Windows XP Mode

poruka: 22
|
čitano: 2.930
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Finaliziran Windows XP Mode".
16 godina

prilično sam siguran da če biti dosta popularan Osmijeh

kad bi još samo napravili 32bit mode.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 18:00 (alien).

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je korisno, dobro dođe u svakom slučaju ;)

ako imate pitanje u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 20:36 (BORG).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ja ga već koristim neko vrijeme... Ne vjerujem da je beta, jer bi to sigurno negdje pisalo. Skinuo sam ga sa Microsoftovih službenih stranica, i radi mi odlično. Rabim ga za printanje, jer se Canon nije udostojao napisati 64 bitne drivere za printer star godinu dana :(

Svaki put kad pišem sig netko me uhva
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Finaliziran Windows XP Mode
Corwin kaže...

Pa ja ga već koristim neko vrijeme... Ne vjerujem da je beta, jer bi to sigurno negdje pisalo. Skinuo sam ga sa Microsoftovih službenih stranica, i radi mi odlično. Rabim ga za printanje, jer se Canon nije udostojao napisati 64 bitne drivere za printer star godinu dana :(

Piše da je beta, ili RC na stranicama, ali ja to nigdje nisam vidio da piše u programu.

Naslov "Download Windows Virtual PC RC and Windows XP Mode RC"

"You need to uninstall the Beta version of Windows Virtual PC and Windows XP Mode before installing the RC bits."

Inače ovdje možete skinuti XP Mode.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 20:18 (Paolo2612).
17 godina
Corwin kaže...

jel to znači da ako imam win 7 64 bit, da bi mogao osposobit canon lide 35 koji nema 64 bit drivere za vistu nit 7-micu da bi mogao ufurat preko virtulizacije za xp i 32 bit drivere? ili nekako iskemijat sa 32 bit vista driverima?

jer ne koristim skener čersto, al 1x na mjesec se nadje, dual boot mi nije fora samo radi toga imat, a para za novi sistem skener printer se nema a i ovo radi canon lide 35 + hp photospmart 7150

17 godina
neaktivan
dadoremix kaže...
Corwin kaže...

jel to znači da ako imam win 7 64 bit, da bi mogao osposobit canon lide 35 koji nema 64 bit drivere za vistu nit 7-micu da bi mogao ufurat preko virtulizacije za xp i 32 bit drivere? ili nekako iskemijat sa 32 bit vista driverima?

jer ne koristim skener čersto, al 1x na mjesec se nadje, dual boot mi nije fora samo radi toga imat, a para za novi sistem skener printer se nema a i ovo radi canon lide 35 + hp photospmart 7150

Ovo možeš bez problema napraviti. Skini XP Mode i instaliraj driver na xp i 99,9% da će ti raditi.

17 godina

Nitko ne komentira izjavu, ako je radilo na visti raditi će i na 7? :)

Ja to iščitavam ovako: konačno smo pofiksali vistu (sp2) ali ćemo ju lijepo zapakirati i ljudima ponuditi kao w7 sa novim skinom, a ljudi vole skinove i vole imati nešto novo, pa ćemo ih mi oderati i naplatiti im "skin" novih 1500kn. Svaka čast MS-u! Napokon su shvatili da ne treba raditi nove windowse već samo novi skin, ukinut podršku za tobože "stare widnowse"  i svi sretni.

GG

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina

ajmo onda probat, pa javim ako radi 64 bit os 32 bit skener driver

a več se cura poveselila da ču prodat lijevi bubreg za novi skener printer all in one

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Ja to iščitavam ovako: konačno smo pofiksali vistu (sp2) ali ćemo ju lijepo zapakirati i ljudima ponuditi kao w7 sa novim skinom, a ljudi vole skinove i vole imati nešto novo, pa ćemo ih mi oderati i naplatiti im "skin" novih 1500kn. Svaka čast MS-u! Napokon su shvatili da ne treba raditi nove windowse već samo novi skin, ukinut podršku za tobože "stare widnowse"  i svi sretni.

GG

Zanimljivo kako to nisi komentirao za Appleov Snow Leopard koji je malo optimiziran za PC arhitekturu i ponosno najavljivan sa 0 novih dodataka.

Windows 7 ima dovoljno novih i korisnih stvari (da li nekome vrijede 1500kn je subjektivno mišljenje - nekome da, nekome ne)

17 godina
neaktivan

super je ovaj mod. jako korisno za važne programe koji ne rade na sedmici. al uskoro bi to moglo propast, support za win7 će bit brzo.

OffTopic: kad stiže office 2010 final?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

super je ovaj mod. jako korisno za važne programe koji ne rade na sedmici. al uskoro bi to moglo propast, support za win7 će bit brzo.

OffTopic: kad stiže office 2010 final?

Ja ga imam (betu) i mogu reći da mi je puno lošiji od offica 2007. Sučelje, premda slično onomu iz 2007., mi izgleda siromašnije i bezlično. Negdje sam pročitao da dolazi u prvoj polovici 2010. godine. Što se tiče XP Moda to je jako dobra stvar, no za godinu, dvije postati će beskorisna!

17 godina
neaktivan

Yep, najnormalnije sam instalirao 32 bitne drivere za printer u 32 bitnom XP modu koji se vrti na 64 bitnoj sedmici Pro. Radi kao podmazano, a XP se učita brže nego mi se moj kolor laser inicijalizira :) Na sreću, ne printam baš često, ali kad printam, to bude knjiga ili dvije. Jedini je problem što na tom XP-u onda moram imati i sve appove koji su mi potrebni za printanje raznoraznih tekstova, slika, PDFova... Ali danas barem svi imamo diskovnog prostora napretek, tako da tih par giga i nije problem. Ali naravno da bih volio bolju podršku od Canona (barem mi njihov skener radi - i to je nešto...). I Linksysa, koji me totalno razočarao na tom području - sramota! S Linksysom mi net umjesto 1.1 MB/s ide 100 kB/s, i samo zato jer drivera nema, a nekakve zakrpice s neta su jako loše napisane.

Svaki put kad pišem sig netko me uhva
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
zbuzanic kaže...

GG

Zanimljivo kako to nisi komentirao za Appleov Snow Leopard koji je malo optimiziran za PC arhitekturu i ponosno najavljivan sa 0 novih dodataka.

Windows 7 ima dovoljno novih i korisnih stvari (da li nekome vrijede 1500kn je subjektivno mišljenje - nekome da, nekome ne)

Ma o cemu ti ili na cemu si ti. Snow leopard, daj malo procitaj prije nego bacis ovakve komentare, i daj molim te nabroji koji su to nove i korisne stvari kod Win 7.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
Paolo2612 kaže...
zbuzanic kaže...

GG

Ma o cemu ti ili na cemu si ti. Snow leopard, daj malo procitaj prije nego bacis ovakve komentare, i daj molim te nabroji koji su to nove i korisne stvari kod Win 7.

Jesu ga reklamirali da ima 0 novih mogućnosti - jesu. Oni su i sami rekli da je to više evolucija nego revolucija, da će sve ubrzati - i jesu. Neću sada ulaziti da li su što dodali, ali su ponosno najavljivali ovu gore nulu.

Meni osobno korisne stvari: novi taskbar, homegroup, novi media player. Ostalo sam manje više imao i na visti

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 1:26 (Paolo2612).
16 godina

ko bi reka da je microsoft ovako dobar...

ovo brate nisam očekiva, ona oni ole zgrnit pare u đep

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm, to sam ja od početka pričao - Win7 je u biti 'Vista Ultimate 64bit SP3' Namigiva

Super za virtualizaciju XP-a, definitivno će dobro doći..   još da ima i MS DOS u sebi - milina!

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Jesu ga reklamirali da ima 0 novih mogućnosti - jesu. Oni su i sami rekli da je to više evolucija nego revolucija, da će sve ubrzati - i jesu. Neću sada ulaziti da li su što dodali, ali su ponosno najavljivali ovu gore nulu.

Meni osobno korisne stvari: novi taskbar, homegroup, novi media player. Ostalo sam manje više imao i na visti

Snow Leopard kosta 29 dolara, a Windowsi 7 Pro ce kostati oko 1800 kn. Prvo je stvarno update, a drugo se prodaje za cijenu jednog kompa.

16 godina
neaktivan

Ja sam jedno vrijeme koristio vizualizacijski paket koji transforimira XP u 7-icu al bio je nesto bugovit i rad s tim je u nekim djelovima stopao al nadam se da ce ovo biti usavrseno

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan

Pa, očito je da Microsoft ne želi riskirati s windowsima 7 kao s Vistom. A kako bi i željeli riskirati, kad je ovo vjerojatno najbolji operativni sustav koji su dosad razvili. Daj Bože da im ovaj put sve dobro profunkcionira.

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

Ja sam jedno vrijeme koristio vizualizacijski paket koji transforimira XP u 7-icu al bio je nesto bugovit i rad s tim je u nekim djelovima stopao al nadam se da ce ovo biti usavrseno

E ti si ga sad zabrijao za 180 od svih ostalih.

Ovo što si koristio za vizualizaciju nema baš nikakve veze sa xp modom za virtualizaciju.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Paolo2612 kaže...

Snow Leopard kosta 29 dolara, a Windowsi 7 Pro ce kostati oko 1800 kn. Prvo je stvarno update, a drugo se prodaje za cijenu jednog kompa.

Istina, ali kao što sam i gore naveo - nekome vrijedi te novce, nekome ne. Makar se slažem da bi MS trebao spustiti cijene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 12:20 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
virtualAThome kaže...
Paolo2612 kaže...

Istina, ali kao što sam i gore naveo - nekome vrijedi te novce, nekome ne. Makar se slažem da bi MS trebao spustiti cijene.

Evo nemoj te me krivo svatiti ali trebo bi dosta spustiti cijene... Kao prvo Microsoft je najjaca firma software ona je mogla zakrpati windows vistu da toliko bude stabilna i sigurna da se proglasi medju boljim od XP ali posto je microsoft ajmo reci previse u dugovima pa su napravili ovako "idemo mi napraviti novi windows i tako lijepo zaraditi" ali stvar je sto ce je sjebat ajmo reci recesija... Stvarno mi je ok windows 7 ali ipak mislim da su vistu mogli totalka zakrpati... A ako nije neko zna windows 7 je pisan skor istim kodom kao windows server

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice