Jači hardver može koristiti 3-megabitni način komunikacije koji se sada zove Bluetooth Classic ili nedavno uvedeni WiFi 802.11g.
Stvarno je novi, predstavljen prije 7 godina...
Jači hardver može koristiti 3-megabitni način komunikacije koji se sada zove Bluetooth Classic ili nedavno uvedeni WiFi 802.11g.
Stvarno je novi, predstavljen prije 7 godina...
Još nisam probo ni 3.0 a več oni idu na 4.0 o bože
Za par godina će izmisliti Bluetooth 5.0 a 98% korisnika mobitela koristiti će i dalje 2.0..
di sam ja propustio bluetooth 3.0?
Moje mišljenje? bluetooth je smeće koje treba iskorijenit
Pa, ja se ne bih bunio kad bi BT 4.0 imao domet 100metara, neovisno o preprekama, brzinu prijenosa 5-10MB/s itd itd...
pa mogao bih se složiti s tom tvrdnjom,ubodeš usb i vozi
bluetooth još je jaaaako popularan za slanje sadržaja između mobitela
one nemožeš njih usb-om povezat i proći će dosta vremena prije no što se iskorjeni
pa mogao bih se složiti s tom tvrdnjom,ubodeš usb i vozi
Ja bih prije rekao, spojis wirelessom i vozi.
Čemu takvo mišljenje? Šta fali bluetoothu?
Pa ako neces BlueToothom slati podatke i otale dokumente(mislim s mobitela na mobitel)....cime mislis....MMS...???:D...a svi noviji mobiteli i ne sadrzavaju IC....tako da ......
Svako malo Na PC....pa ustekaj USB...pa.....
BlueTooTH 4EvEr....
Pa ako neces BlueToothom slati podatke i otale dokumente(mislim s mobitela na mobitel)....cime mislis....MMS...???:D...a svi noviji mobiteli i ne sadrzavaju IC....tako da ......
Svako malo Na PC....pa ustekaj USB...pa.....
BlueTooTH 4EvEr....
Ali Bluetooth ima malo širu primjenu od slanja tih podataka. Handsfree, A2DP, HID (iliti tipkovnice, miševi i slično), to svakodnevno koristim, a ima ih još cijela sila... Sa čim bi on sve to zamijenio, šta nije bolje da imamo jedan standard za sve nego da za svakog npr. miša moraš imat proprietary USB receiver, i čime uopće zamijenit Handsfree i A2DP profil, za to ni ne postoji nikakav drugi standard? Kao ni za slanje podataka itd. Bluetooth je odlična stvar baš zbog standardizacije.
Čemu takvo mišljenje? Šta fali bluetoothu?
To je stara tehnologija, mogu je oni krpat koliko zele ali mislim da je vrijeme da krenemo dalje... Wireless je buducnost...