Fijasko s iOS-om 8.0.1

poruka: 67
|
čitano: 8.096
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fijasko s iOS-om 8.0.1".
15 godina
Re: Fijasko s iOS-om 8.0.1
Syke kaže...
agent_00klc kaže...

Jel mi netko može objasniti kako Apple jos uvjek daje 12 mjeseci garancije na svoje uređaje ako bi po EU morao davat 24 mj.

Inace to je glavni razlog zasto nikad necu kupit nesto od Applea.

Po tome koliko daju garanciju se vidi da su duplo lošiji od svih ostalih.

PS

jucer u Svijet medija neka zena kupuje iphone. Imala je SGS3 i sad se dvoumi izmedu 5s i 5c, još pita prodavača: 'Cula sam da se savija, jel to istina?'. Ja se počeo smijat.

Uglavnom na kraju je kupila 5S 32GB za 5700kn na 12 rata.

Znači tebi je duljina garancije odlučujuća stvar kod kupovine nečega?

BMW je smeće od proizvođača jer daje 2 godine garancija, a npr. Kia je vrhunska jer daje 7?

Pa ono, što se tiče pouzdanosti BMW vs Kia dalo bi se raspravljati. http://www.autoexpress.co.uk/best-cars/64280/most-reliable-cars dvije kije u top 10, prvi bmw 12. ;)

Ali da, garancija je definitivno ogromna prednost većini koja investira u nove uređaje, što je tako čudno u tome?

13 godina
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Garancija je bitna, ali čovjek je napisao da samo radi jednogodišnje garancije neće kupiti iPhone.... na to sam se referirao.

0 0 hvala 0
15 godina
Syke kaže...

Garancija je bitna, ali čovjek je napisao da samo radi jednogodišnje garancije neće kupiti iPhone.... na to sam se referirao.

Situacija sa jednom godinom garancije je, pomalo čudna, to i ja kažem i priznajem, ali!!!!

Ali pogodnosti dokupom druge godine, stvar se barem po mojem gledištu, pozitivno vidi, iako je red veličine 500.00 manje više koju kunu.

Ako ja uzimam u obzir neku ili neke bitne kvalitativne reference, jedna od njih je moj prijatelj koji ima već ohohooohohoooo svoj iPhone 4S, a svi manje više znamo koliko je to kao serija dugotrajan gadget. Čuva ga, mazi i pazi, i mob mu uzvraća kvalitetom i pouzdanošću, ali isto tako znam i "ekipu" novih mladih "srebrne mladeži" koja ima neku pinku, i mobitele mijenjaju malo rijeđe nego netko čarape, a tako i postupaju sa svojim gadgetima, pa u roku četri do šest mjeseci kupuju druge, ne bitno od OS-a i platforme. 

ATJ Lučko
15 godina
Syke kaže...

Pa to je dovoljno. Dati više novaca za uređaj koji ne nudi ništa više od konkurencije, koji očito ima i hardwarske i softwareske probleme i još ima jednu godinu garancije? Gdje je racionala iza toga? A samo to da je Apple iznad europskih zakona sa garancijom i usb priključkom je dovoljno da stvori inat prema tvrtki.

18 godina
Da li updejtati iphone 4s na ios 8.02 ili ne?
Hvala
15 godina
crozoki kaže...
Da li updejtati iphone 4s na ios 8.02 ili ne?
Hvala

Makar JA nemam iPhone 4S, ali ga ima moj prijatelj, koji ga je uredno update-ao, sa 7.1.2 na 8.0 pa na 8.0.2!

Ja sam se osobno uvjerio u kvalitetu funkcioniranja istog na 8.0.2 verziji iOS-a, i shodno tome, mogu ti prepoučiti update.

U svakom slučaju, 8.0 je bio nešto trkeljaviji, 8.0.1 smo "prespavali", ali 8.0.2 je vrhunski odrađen.

ATJ Lučko
13 godina
Chronosus kaže...
Syke kaže...

Pa to je dovoljno. Dati više novaca za uređaj koji ne nudi ništa više od konkurencije, koji očito ima i hardwarske i softwareske probleme i još ima jednu godinu garancije? Gdje je racionala iza toga? A samo to da je Apple iznad europskih zakona sa garancijom i usb priključkom je dovoljno da stvori inat prema tvrtki.

Meni nudi više, jer mi se konkurencija ne sviđa. HW i SW probleme nisam iskusio, garancija bi mogla biti duža, to se slažem, ali nije presudno... a ovo za USB... pa kabel je USB, ne kužim?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice