To će se dobro prodavati u Americi. Jedno su oni takve seljačine da bi ima takav dizajn mogao biti fora.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to izgleda kao dječji mobitel.. 
Kad radis na njemu imas osjecaj da ides brzo.
ni meni nije jasno ko ce kupiti Acerov mobitel !?
To se i ja pitam, ali opet to ce se prodat u momentu, em je otvoren ferari park pa mogu tamo prodavati, ili dati mobitel uz auto :D
kupis mobitel po 5 miliona eura i gratis dobijes ferari : ))
To će se dobro prodavati u Americi. Jedno su oni takve seljačine da bi ima takav dizajn mogao biti fora.
A TIFOSI??????
to izgleda kao dječji mobitel.. 
Većina stvari koje izađu iz Acera djeluju djetinjasto.
Kad radis na njemu imas osjecaj da ides brzo.
Wee, jeee... U doba kada većina mobitela sa Androidom ima 1ghz Snapdragone, oni stavljaju 768mhz, i još ga nazivaju Ferrari.
Meni nije bilo jasno ko će kupit Celerone, pa su išli ko vruće kifle. Sve ima svoga kupca, barem četvrtina će se prodat, zbog tifosa, a tu su i ameri.
To se i ja pitam, ali opet to ce se prodat u momentu, em je otvoren ferari park pa mogu tamo prodavati, ili dati mobitel uz auto :D
A šeici imaju para, sigurno će bit dobra prodaja.
Pa i nijje neka ponuda.
hehe, ovo je teski kič....
Ništa novo, ni revolucionarno. Najviše su upadljivi detalji od ugljika zbog čega će i cijena bit isto tako upadljiva...
za žene i gay muškarce
za žene i gay muškarce
Ja nerazumijem zašto čim je nešto crveno ili kičasto, svi kažu, za gayeve...
Mobitel je čisto ok, pogotovo ako uzmemo u obzir da je crvena boja jedna od najljepših boja u autoindustriji, a i jedna od najznačajnijih.
za žene i gay muškarce
Mobitel je čisto ok, pogotovo ako uzmemo u obzir da je crvena boja jedna od najljepših boja u autoindustriji, a i jedna od najznačajnijih.
Vjerovatno homfobi ili nešto slično. Volim crvenu boju jako. Nebih baš crveni mobitel, ali crveni auto, crveni notebook ili ne znam nešto takvo da. Tirkizne, žute, roza kratke majice sve prolazi. Uopće nema više muških - ženskih boja...
za žene i gay muškarce
Vjerovatno homfobi ili nešto slično. Volim crvenu boju jako. Nebih baš crveni mobitel, ali crveni auto, crveni notebook ili ne znam nešto takvo da. Tirkizne, žute, roza kratke majice sve prolazi. Uopće nema više muških - ženskih boja...
E pa sad si se sa roznom otkrio. Moras biti barem si dvocjevka... 
za žene i gay muškarce
E pa sad si se sa roznom otkrio. Moras biti barem si dvocjevka... 
Sad bi ti nešto reko al neću bit bezobrazan! Kako god bilo ako neko sudi nekog po boji majice koju nosi onda je primitivan i zaostali seljak... Samo tolko.