Fermi u studenom

poruka: 20
|
čitano: 2.340
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fermi u studenom".
17 godina
neaktivan
Fermi u studenom

jbt u studenom!!! tko ce cekat do studenoga???!!! pa ATI ce pobrat svu lovu do izlaska novih nVidia kartica

moj xfire: cajkoteka
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 15:55 (JURGOLINHO).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fermi u studenom
JURGOLINHO kaže...

jbt u studenom!!! to ce cekat do studenoga???!!! pa ATI ce pobrat svu lovu do studenoga.

Kraj studenog,ako sve prođe dobro!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Fermi u studenom

da, predstavljanje na kraju studenoga, a kad ce doci u trgovine?

moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JURGOLINHO kaže...

Sudeci po ovome, jos malo cemo cekati!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 16:03 (syncmaster245b).
18 godina
neaktivan
Fermi u studenom

kraj studenog je najoptimističnija prognoza, s obzirom da je upitno da li NV uopće ima funkcionalni čip.

Jensen se izblamirao svjetski sa fake karticom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...

Tad je launch,  a dostupno 12mj - Q1 2010.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 16:57 (Hyperion).
18 godina
neaktivan
Fermi u studenom

Do Božića bi kartice trebale biti u trgovinama (ako bog da i kod nas) Bogataš

Osim toga ko da je bitno - plus-minus mjesec dana..   za dobar proizvod se isplati pričekati.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

nekome je puno čekati toliko a ima na raspolaganju ATI-jeve kartice za koje nitko s benchmarkom nije dokazao da su sporije(to su izjavili samo nVidijini ljudi)

17 godina
Fermi u studenom

Kolika ce potrebna biti snaga napajanja? 2kW! :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto bi ATI pobro lovu? Pa sigurno necu kupovan novu generaciju kartica dok ne vidim sta nVidia nudi. A ionako se najveci dio shoppinga odvija oko bozica. Tako da nVidija iako kasni ima šanse. Svidja mi se ovo zahuktavanje "rata" AMD / nVidia

18 godina
Fermi u studenom

Nevjerovatno.Jel nisu mogli tu prijevaru malo bolje kamuflirati,nego tu lik mase s komadom nicega da ga je odmah citav internet prokljuvio.Ne kuzim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fermi u studenom

Baš gledam, na xbit-labs su analizirali ove slike navodnih Fermi kartica koje je nVidija prezentirala, i skužili da su totalni fejk... po slici su vidjeli da konektori za napajanje uopće nisu zalemljeni, stražnji heatspreader blokira SLI konektora i na kartici je onaj famozni Restriction of hazardous Supstances sticker kojeg nema na engineering samplovima...

Svejedno, što se mene tiče produktivnost mi ide gore nekih 300% ako stavim ovo, makar izašlo u trećem mjesecu sljedeće godine :D

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Fermi u studenom

Kakogod. Jedino sto ce sa time profitirati oni koji namjeravaju nabaviti novu graficku. Konkurencija ce uciniti svoje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fermi u studenom

fermi?koji glupo ime za grafičku karticu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

Ma naziv nije bitan toliko samo da bude super brza,bice to zver od grafe jedva cekam da vidim kako ce crysis jestSmijeh

17 godina
neaktivan
Fermi u studenom

Dugo ima treba, Nvidia opasno kasni. Za tri mjeseca Ati moze komotno pripremiti 5890 ili recimo neki 59x0 čip koji bi u x2 varijanti hladno zadržao vodstvo. Ovo je naravno puko nagadjanje mene kao vlasnike jedne 9600GT koju planiram uskoro da zamijenim. Mislim da je svakako najbolje sacekati da nvidia izbaci novu seriju pa da krene pravi rat cijenama :)

:)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

"Nvidija tvrdi kako bi se grafičke kartice s novim čipom Fermi"

Čip se zove Fermi. ne grafička.

i uopće ime nije glupo već njime žele ukazati na snagu samoga čipa.

a kad god da dođe.. dobro dođe. onda će se ostalim (starijim) proizvodima dumpat cijena malo.. hehe - nije me pamet ostavila da dajem 2-4 K za grafičku karticu.

“Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.&
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Do Božića bi kartice trebale biti u trgovinama (ako bog da i kod nas) Bogataš

Osim toga ko da je bitno - plus-minus mjesec dana..   za dobar proizvod se isplati pričekati.

Zavisi.

Ak imaš 3.5-4k kuna viška i neznaš kud s njima, onda ćeš čekati. Ak ti je to previše, onda ćeš čekati još koji mjesec da to bude 3k kn. Derivata i tako neće biti prije kasnog proljeća.

18 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
alexspalato kaže...

"Nvidija tvrdi kako bi se grafičke kartice s novim čipom Fermi"

Čip se zove Fermi. ne grafička.

i uopće ime nije glupo već njime žele ukazati na snagu samoga čipa.

Misliš žele ukazati na inovativnost i pokazati pijetet prema ovom znanstveniku, ne vjerujem da je Fermi bio neki snagator... lol

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Zašto bi ATI pobro lovu? Pa sigurno necu kupovat novu generaciju kartica dok ne vidim sta nVidia nudi. A ionako se najveci dio shoppinga odvija oko bozica. Tako da nVidija iako kasni ima šanse. Svidja mi se ovo zahuktavanje "rata" AMD / nVidia

Zašto bi ti kupovao kada imaš hd4870x2 i to ne onu koja se pregrijava?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice