aaa kako je kul logo :D baš mi se sviđa xD čudo s velikim ušima hahaha :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fennec je strašno spor...
Kako se ovo cudo instalira na android? Kad skinem imam samo .install file, a android prepoznaje samo .apk
Probao?
Ja sam ga svojevremeno isprobao na jednom veoma starom PC-u (p3 500 128MB RAM) i radio je veoma brzo, smartphonei na kojima se vrti Android imaju i jaci hardware od tog PC-a, tako da mi nije jasno kako ti je "spor".
Kako se ovo cudo instalira na android? Kad skinem imam samo .install file, a android prepoznaje samo .apk
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mobile/nightly/latest-mozilla-central-android-r7/
Instalirao jos jucer, i nakon deset minuta deinstalirao.
Sto se mene tice to je potpuno nedovrsen proizvod, znam da je alfa, ali meni je bio skoro ne upotrebljiv. Sinc jedino radi, ali previse problema je bilo sa ucitavanjem stranica. Osim toga trosi previse resursa, i mob. se poprilicno usporio prilikom koristenja Fennec-a.
Kao sto sam rekao jedino sto je ok radilo je sinkronizacija, ali sa nedostatkom nekih opcija.
Eto tako je kod mene bilo, e sad cekajmo druge korisnike pa da usporedimo sta radi a sta ne.
Ako nije problem mozes li navesti hardverske specifikacije mobitela? Prvenstveno mislim na velicinu ekrana, procesor te kolicinu memorije...
na maemu firefox radi odlicno, pogotovo s obzirom da dobijes dektop iskustvo surfanja za razliku od SVIH ostalih mobilni browsera
na winmo je uzasan jer je godinama u alphi...
Starta se jako sporo i sporo "hvata" back i fwd. Android 2.2, Desire.
nemogu oni protiv Opere, mobile i mini verzija, a niti protiv verzije za računala
Starta se jako sporo i sporo "hvata" back i fwd. Android 2.2, Desire.
Zanimljivo...
Mozda je na PC-u brzi zato sto ga na PC-u i razvijaju pa je nekako logicno da su developeri sredili da tu radi kako treba, da bi mogli u miru testirati. Vidjet cemo u kakvom ce stanju biti beta.