Faks u oblaku iz HT-a

poruka: 36
|
čitano: 3.786
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Faks u oblaku iz HT-a".
17 godina
neaktivan
Re: Faks u oblaku iz HT-a
Nuklearac kaže...
BlackDog22 kaže...
Nuklearac kaže...
Koristim ga za osobne potrebe a što se tiće primanja fax-a uredno ga dobivam a za slanje je ograničeno 5 stranica (pa ne šaljem skeniranu enciklopediju) !

ne znam šta ti koristiš, ali to što ti koristiš očito nije ovo što si dao link i rekao da je besplatno:

How do I receive faxes?

Receiving faxes is available for paid accounts.

What happens when I run out of free pages?

The free plan comes with 5 free fax pages. When you run out, it's only 99 cents / fax for faxes up to 10 pages and 20 cents for every page after. Note, this is just for sending faxes. To receive faxes, you can pick one of the paid plans.

https://www.hellofax.com/info/pricing

Ma sorry nisam napomenuo da sam instalirao u Chrome-u proširenje sa kojim dobivaš 100 slanja i mogućnost primanja tako da za osobne potrebe meni sasvim dosta !

daj link onda na to proširenje, jer bi meni to bilo onda sasvim dovoljno i korisno

17 godina
BlackDog22 kaže...
hrvooje kaže...

pa ovo je dostupno barem vec pola godine. svi faxovi na email  i jos upola manja cijena nego analogna linija.

kako je dostupno kad sam ih ja zvao prije 30-tak dana i rekli su da usluga još nije dostupna?

koga si zvao? studenta na 800 9000? :)

nazovi nekog prodajnog predstavnika iz HT-a. ovo koristimo barem pola godine. ponuda se zove office faks i košta 28,75 kn s PDV-om

*evo dokaza

@Friday

povuci izjavu da linuxaši lažu ili šaljem sve u /dev/null ;)

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 13:57 (hrvooje).
17 godina
neaktivan
Faks u oblaku iz HT-a

Treba razlikovati uslugu OfficeFax koja služi za slanje i primanje fax poruka putem e-maila i dostupna je cca godinu dana. Ovo je nova usluga Cloud Fax i za sada je u fazi uvođenja u rad.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrvooje kaže...
 @Friday

Joj, vi linuksaši...

Sad sam morao ići guglati šta znači dev/null. To je nešto kao recycle bin u razvijenom svijetu?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
hrvooje kaže...
 @Friday

Joj, vi linuksaši...

Sad sam morao ići guglati šta znači dev/null. To je nešto kao recycle bin u razvijenom svijetu?

iskreno, nemam pojma. al sam vidio da to pišu i stavljaju u potpise po forumima pa sam se i ja htio praviti važan 

There is no job like cron job!
17 godina
Friday kaže...
hrvooje kaže...
 @Friday

Joj, vi linuksaši...

Puno bolje od recycle bina.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice