Facebook Messenger za Windowse

poruka: 13
|
čitano: 4.212
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook Messenger za Windowse".
18 godina
neaktivan

jel neko probao? ima kakvih prednosti u odnosu na koristenje facebooka unutar npr. skypea?

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Facebook nažalost zauzima sve veće mjesto u privatnom i poslovnom životu ljudi.

Jutro u 7:15 ja čekam autobus za posao, cura na mobitelu čita statuse na fejsu.

U 16:30 u autobusu se vraćam doma, čitaju se statusi na fejsu.

U teretani, gledam cure i dečke kako pale mob i čitaju statuse.

Na poslu se u prosjeku 10 puta dnevno otvara facebook i gledaju se statusi.

Firme svoje web stranice sve više pokreću na facebooku, umjesto da imaju svoje privatne (ili su njihove privatne stranice statični dokument bez interakcije)

Na radiju i TVu slušaš neke objave i reklame, vele "ako vam se ovo sviđa lajkajte nas na fejsu".

U školama osnovnim i srednjim, raspored i nastavni program nalazi se na fejsu (u zatvorenim grupama, dakle moraš biti registriran na fejsu da čitaš)

U Americi i nekim drugim zapadnim zemljama, komunikacija roditelj-dijete sve se više svodi na objavljivanje stausa na fejsu.

I nebih pričao ništa protiv tehnologije niti ove pošasti da nije jednog problema; a to je ovisnost ! Ne mislim na ovisnost kao medikamenti, već ovisnost poput struje, televizije, interneta, državnih poticaja mljekarima, ovisnost o Europi, idr. A to je uvijek problem.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
15 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Facebook Messenger za Windowse
zoran123456 kaže...

Facebook nažalost zauzima sve veće mjesto u privatnom i poslovnom životu ljudi.

Jutro u 7:15 ja čekam autobus za posao, cura na mobitelu čita statuse na fejsu.

U 16:30 u autobusu se vraćam doma, čitaju se statusi na fejsu.

U teretani, gledam cure i dečke kako pale mob i čitaju statuse.

Na poslu se u prosjeku 10 puta dnevno otvara facebook i gledaju se statusi.

Firme svoje web stranice sve više pokreću na facebooku, umjesto da imaju svoje privatne (ili su njihove privatne stranice statični dokument bez interakcije)

Na radiju i TVu slušaš neke objave i reklame, vele "ako vam se ovo sviđa lajkajte nas na fejsu".

U školama osnovnim i srednjim, raspored i nastavni program nalazi se na fejsu (u zatvorenim grupama, dakle moraš biti registriran na fejsu da čitaš)

U Americi i nekim drugim zapadnim zemljama, komunikacija roditelj-dijete sve se više svodi na objavljivanje stausa na fejsu.

I nebih pričao ništa protiv tehnologije niti ove pošasti da nije jednog problema; a to je ovisnost ! Ne mislim na ovisnost kao medikamenti, već ovisnost poput struje, televizije, interneta, državnih poticaja mljekarima, ovisnost o Europi, idr. A to je uvijek problem.

Definitvno si u pravu. Izgleda da to moramo prihvatiti tako kako je, naime ja sam pokušavao jedno vrijeme ne imati facebook i uspjelo mi je jedno godinu i pol ali naravno pokleknuo sam i morao sam i ja ga imati ali ne zbog sebe nego zbog drugih jer dosta ljudi s kojima komuniciram je lakse naci na facebooku nego na nekom drugom messengeru(skype, koji je po meni prakticniji i jednostavniji za komunikaciju) pa usudio bi se reći da ih je lakše naći na facebooku nego na mobitelu.

Shoma
14 godina
neaktivan
Shoma kaže...

pa usudio bi se reći da ih je lakše naći na facebooku nego na mobitelu.

Pa to je većinom istina jer se na dosta mobitela događa to da kad ga zoveš a on je na fejsu ili negdje na internetu izbaci ti kao da je nedostupan ili ti samo prekine liniju i poklopi. {#}

Meni se često dogodi da kad sam na mobu na internetu a neko me zove , njega samo izbaci s linije a meni dođe poruka da me zvao prije jednu minutu !! {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
18 godina
neaktivan
Noxer kaže...
Shoma kaže...

pa usudio bi se reći da ih je lakše naći na facebooku nego na mobitelu.

Pa to je većinom istina jer se na dosta mobitela događa to da kad ga zoveš a on je na fejsu ili negdje na internetu izbaci ti kao da je nedostupan ili ti samo prekine liniju i poklopi. {#}

Meni se često dogodi da kad sam na mobu na internetu a neko me zove , njega samo izbaci s linije a meni dođe poruka da me zvao prije jednu minutu !! {#}

I ja imam tih slučajeva.

Ali ima u tome svemu jedna i dobra strana a to je da sam smanjio telefonski račun skoro za duplo hrpu poziva obavljam preko viber-a poruke isto preko viber, talka, facebook-a tako vjerujem da će uskoro primarna svrha mobitela biti internet...naravno ako poboljšaju 3g mrežu u hr.

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 10:18 (Shoma).
14 godina
neaktivan
Shoma kaže...
 vjerujem da će uskoro primarna svrha mobitela biti internet...naravno ako poboljšaju 3g mrežu u hr.

ma strpit ćemo se na ovom još godinu-dvije dok skrpaju ovaj LTE :)

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
17 godina

Sve rečeno stoji, i sâm sam, poprilično zagrizao.. ali vratimo se na temu: Podržava 7, ali ne i XP/Vistu ili neki drugi operativni sistem (da nisam pogriješio). Pa ovo prvi put vidim da neki program na svijetu podržava 7 a ne i vistu.. svašta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Envy kaže...

Sve rečeno stoji, i sâm sam, poprilično zagrizao.. ali vratimo se na temu: Podržava 7, ali ne i XP/Vistu ili neki drugi operativni sistem (da nisam pogriješio). Pa ovo prvi put vidim da neki program na svijetu podržava 7 a ne i vistu.. svašta..

i mene čudi, jer Windows 7 u principu jest Vista sa SP1

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
14 godina
neaktivan

Ma imaš programe tipa Trilliana gdje možeš sve društvene mreže imat u jednom Messageru

Koliko sam vidio podrzava Fejs Skype MSN Gtalk Twitter G+ i ne moraš imati browser otvoren da budeš na nekoj društvenoj mreži , čak imaš i alarme za podešavat za obavjesti !

Ja ga nemam na kompu ali koliko sam vidio kod frenda sve je čist solidno ukomponirano .

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

I na faksu također, da nema te grupe gdje se objavljuju pitanja koje su bila kod koje grupe na kolokvijima/ispitima i nastavni materijali i vježbe davno bi ja već odlepršao s fejsa. A što se tiče poruka na fejsu, uredno ja to pročitam, ali rijetko odgovaram. Ko me treba ima moj broj mobitela ili u krajnjoj liniji zna gdje živim pa nek me potraži.

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
18 godina

Facebook ili Google Talk = Jabber, dakle svaki program koji zna raditi sa Jabberom zna raditi i sa Facebook/Gtalkom. Uglavnom osobno trošim Mirandu, al od svih silnih ICQ-a, MSN-a pa i Facebook chata jedino Gtalk vrijedi. Nadam se da će u budučnosti biti moguće dodati na Gtalk nekog tko ima Facebook chat i obrnuto.

miranda miranda
http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Može li se kako povezati sa ljudima koji koriste Facebook chat, ako ja nemam profil? Problem je što većina više ne koristi MSN, a meni se ne da petljat sa Facebookom, ali im je dobar chat.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 0
14 godina
uss kaže...

Može li se kako povezati sa ljudima koji koriste Facebook chat, ako ja nemam profil? Problem je što većina više ne koristi MSN, a meni se ne da petljat sa Facebookom, ali im je dobar chat.

nemožeš chatat s njima, ali možeš im slati poruke u inbox ako imaju aktiviranu tu opciju, kao FB mail. Nejčešce oblika imeprezime@facebook.com . Mislim da je to jedini način da komuniciraš s nekim putem FB a da nisi registriran na FB
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice