Najobičniji jabber chat sa dodatnim featurima... bolje stavit mirandu i podesiti si chat, radi bez problema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najobičniji jabber chat sa dodatnim featurima... bolje stavit mirandu i podesiti si chat, radi bez problema.
A, ne-ne-ne, znaš kako radi marketing: mora biti brandirano. Ako može Google Talk, može i Facebook! ;)
In other news: Windows Live Messenger dobio XMPP poslužitelj, koji niti koristi federationing, niti koristi neku od standardnih SASL autentikacija (pa niti jedan standardni klijent ne radi). Draw your conclusions.
cestitam na prvoj poruci unutar 3 godine. kako si to uspio?
ontopic, ne vidim svrhu tome baš previše
Imao je 2 i pol godine da stekne tu zvjezdicu (postovi se prikazuju u zadnjih 6 mjeseci).
bug CSI istraga je uspijesno zavrsena.... gospodine @ivucica niste vise osumnjiceni za bludnje radnje sa zvjezdicama. hvala na razumijevanju.
Da li je siguran taj chat? SSL?
Smeće.
Sviđa mi se
Dobra stvar, mozes ga dockat, notifikacije, poruke, zahtjevi za prijateljstvo. Zivcira me samo kaj mi chat prozorcic dok je minimiziran resize-a i stavlja u gornji levi cosak ekrana.
"Zahvaljujući mogućnosti "snap", prozor aplikacije moguće je "zalijepiti" na stranu ekrana."
Hahaha, wtf, ja to na Mint Debianu s Pidginom (tocnije, s bilo kojom drugom aplikacijom) - koji btw. isto podrzava FB chat
- uzimam zdravo za gotovo. Zbilja napredno, sve pohvale, lol.