Facebook – popularniji na Androidu

poruka: 5
|
čitano: 1.078
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook – popularniji na Androidu".
18 godina

Zato jer na fejsu vise djeca od jutra do sutra a "stariji" kad i ako trebaju nesto (ja tak radim=jednom godisnje sam na fejsu). Posto djeca nemaju para pretpostavljam da imaju jeftilen Android uredaje kojih se prodalo sto milijardi pa su brojke cist normalne ili cak premale.

1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android telefoni su postali dovoljno jeftini i dovoljno jaki da si ga svakaglupači€a može priuštiti. U tom se djelu ne može uspoređivati sa iPhoneom. (best buy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Facebook – popularniji na Androidu
NEW_MAN kaže...

Zato jer na fejsu vise djeca od jutra do sutra a "stariji" kad i ako trebaju nesto (ja tak radim=jednom godisnje sam na fejsu). Posto djeca nemaju para pretpostavljam da imaju jeftilen Android uredaje kojih se prodalo sto milijardi pa su brojke cist normalne ili cak premale.

Ne, nego zato što ima više Andorid telefona, a to opet zato što su jeftiniji. 

16 godina
protjeran
Re: Facebook – popularniji na Androidu
rjakopec kaže...
NEW_MAN kaže...

Ne, nego zato što ima više Andorid telefona, a to opet zato što su jeftiniji. 

Andorid {#}

18 godina

Smislenije bi bilo da su se išli uspoređivati postoci facebook korisnika sa svake platforme.

Svakom poklopcu lonac!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice