EVGA EVBoot

poruka: 7
|
čitano: 1.382
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EVGA EVBoot".
16 godina
neaktivan
EVGA EVBoot

Zgodnicak mali.I koristan

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVGA EVBoot

ma vraga, ja sam jos uvijek za BIOS, samo kaj jos nisu izmislili da se moze mislima oc-at, pa jbt bit oc-a je da se uziva dok se oc-a, a ne da se pojednostavi na totalu, btw. za kaj su gumbi 1, 2, 3, 4!?!?!

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVGA EVBoot

vjerojatno za biranje izmedju 4 komponente koje moze kontrolirat

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: EVGA EVBoot
NeoN kaže...

ha valjda... kaj cpu, ram, sb i gpu?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
protjeran
Matatata krele od zanata kaže...

ma vraga, ja sam jos uvijek za BIOS, samo kaj jos nisu izmislili da se moze mislima oc-at, pa jbt bit oc-a je da se uziva dok se oc-a, a ne da se pojednostavi na totalu, btw. za kaj su gumbi 1, 2, 3, 4!?!?!

Samo mali dio biti clockanja (oko 3.785%) je u uzitku (tijekom procesa), a ostatak je uzivanje u visim frekvencijama (nakon zavrsetka radnje) rugajuci se noobovima sa stock frekvencijama.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
18 godina
Matatata krele od zanata kaže...
NeoN kaže...

ha valjda... kaj cpu, ram, sb i gpu?

Jesi ti čitao tekst?Izlanuo se

Istovremeno je s jednim EVBootom moguće kontrolirati do 4 komponente (matična ploča i 3 grafičke kartice)

pogledaj donji rub uređaja, piše što može kontrolirati pogledaj donji rub uređaja, piše što može kontrolirati
16 godina
neaktivan
EVGA EVBoot

Koristan a nepotreban.

I would love to change the world, but they won't give me the source code

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice