EU protiv Intela

poruka: 9
|
čitano: 1.085
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU protiv Intela".
17 godina
protjeran
EU protiv Intela

tako je lako bit vodeci

i josh axe uzme u obzir da su to radili doxu bili tehnoloshki inferiorniji,cime su si kupili vrijeme za tehnoloshki iskorak i u tom smislu prelazak u vodstvo,kazna im treba bit drakonska

i nadoknadit gubitke AMD-u

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
RE: EU protiv Intela

Imaju oni para, ako se dokaže krivnja neka ih kazne, samo ako su bili inferiorni kako su se onda monopolski ponešali- tako barem piše u članku.

17 godina
neaktivan
EU protiv Intela

Razumiješ tržište, ali ti definitivno ne ide tehnologija. :)

Intel je bio tehnički inferioran AMD-u u tom razdoblju, ali su i dalje imali mogućnost ponašati se kako su se ponašali jer su i dalje imali dovoljno velik dio tržišta za to (veći dio). Ovakvim potezima dali su sebi više prostora i smanjili gubitke i usporili gubitak tržišta kako bi sebi dali vremena za novu (Core) arhitekturu kojom su preuzeli tehnološko vodstvo i zaustavili propadanje tržišnog udjela.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EU protiv Intela

Novac od podmicivanja se vrati kroz prodaju proizvoda. Sta znaci imati velicinu, mozes i fulati arhitekturu i opet zadrzati trzisni udio (nekad i nezakonitim metodama :)). Dobili su na vremenu, sad imaju profit od 1,6 milijardi dolara kvartalno (drugi kvartal).

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina

imaju oni para neće njima ništa bit samo mi je žao MAD-a a ta EU stalno nekog tuži malo microsofta malo ebey pa sad je na red došao intel

Viva la vida
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 13:53 (unknown).
17 godina
neaktivan
EU protiv Intela

a sta se EU birokracija ima tuziti!

niti intel radi niti projektira CPU u EU! OK, prodaje ih ali opet....

mozda da zabrane prodaju snickersa jer im ide bolje nego nestleu (ipak je nestle eu proizvod)?!?!?!

valjda im samo treba para za te silne birokrate koji sjede u briselu i trpaju brutalne place u dzepove....

bas me ljute....

a kada ce doci na red apple jer sa OS-om daju i gomilu drugih aplikacija i time stvaraju monopol jer ne omogucavaju da svatko stavi aplikaciju koju zeli... npr. ja zelim s leopardom dobiti nero, a neku apple aplikaciju.... mozda da podignem anti trust privatnu tuzbu protiv apple-a..... par milijuna mi dobro dode a oni niti ne osjete... ipak su to dusevne boli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa to ti i govorim nisu bili monopolisti, ok bili su vodeći na tržištu po udjelu, a to što su oni radili (ako je istina) je kriminal, nikakve monopolske diskirminacije tu nema.

17 godina
Ma ja bi rekao samo da EU treba novca a najlakše ga je dobit lažnim optužbama i okrivljivanje megatvrtke kao štio je stvar bila i s microsoftom.
Viva la vida
17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Pa to ti i govorim nisu bili monopolisti, ok bili su vodeći na tržištu po udjelu, a to što su oni radili (ako je istina) je kriminal, nikakve monopolske diskirminacije tu nema.

Ni meni baš ne izgleda da Intel ima monopol. Daleko je od toga. No,  možda oni pod "monopolističko" ponašanje trpaju i iskorištavanje većinskog udjela.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice