Emmy za YouTube

poruka: 3
|
čitano: 732
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Emmy za YouTube".
16 godina
Emmy za YouTube

totalno sranje...

bio je zakon... ali sad...

niste li primjetili kako sporije ucitava video? kako automatski smanjuje kvalitetu prikaza ukoliko je ISP sporiji... kako je player postao buggovitiji... 

kako je navalila zadnje dvije tri godine toooona copywright firmi koje cine video nepristupacnim u "nezaposlenoj nasoj" ... i sad emmy...

po meni, vrijeme je za alternetivne playere. youtube osim naseg roba navike, postaje vise problem no uzitak.

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Emmy za YouTube
blankyboy kaže...

totalno sranje...

niste li primjetili kako sporije ucitava video? kako automatski smanjuje kvalitetu prikaza ukoliko je ISP sporiji... kako je player postao buggovitiji... 

instaliraj youtbe center i disejblaj DASH jer je on svemu kriv..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Re: Emmy za YouTube
blankyboy kaže...

totalno sranje...

kako je navalila zadnje dvije tri godine toooona copywright firmi koje cine video nepristupacnim u "nezaposlenoj nasoj" ... i sad emmy...

po meni, vrijeme je za alternetivne playere. youtube osim naseg roba navike, postaje vise problem no uzitak.

nije da alternativa nema već godinama. niti da te itko tjera na korištenje. dapače, razvij sam neku alternativu...

a do sada, osim problematike koja se javlja u kombinaciji sa određenim browserima, po meni YT ide smao naprijed, i definitivno zaslužuju ovakav tip nagrade.

Silence! I Kill You...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice