eKupi uveo PayPal

poruka: 21
|
čitano: 8.549
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "eKupi uveo PayPal".
14 godina
neaktivan
eKupi uveo PayPal

ovo je prodana vijest ! {#}  samo bi se trebali drzati informatičke i elektroničke opreme i sve je ok

1 2 hvala 0
17 godina
eKupi uveo PayPal

Pozdravljam ovaj potez MSan-a, baš sam prije mjesec dana djeci kupio knjige preko e-kupi i platio AMEX-om.

Ali kad god je moguće preferiram plaćanje Pay-Palom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
eKupi uveo PayPal

Je li to znak da ćemo napokon moći koristiti lovu koju imamo na paypalu bez potrebe da ju povlačimo prije na karticu?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eKupi uveo PayPal

Znam barem deset Hrvatskih web trgovina koje su tu mogućnost uvele prije najmanje mjesec dana. Ali evo, eKupi je vijest, i sigurno nije plaćena. {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Re: eKupi uveo PayPal
andre_delambre kaže...

Je li to znak da ćemo napokon moći koristiti lovu koju imamo na paypalu bez potrebe da ju povlačimo prije na karticu?

ne

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
protjeran
Glupi su vec ti komentari da je vijest placena cim se radi o nekoj hrvatskoj firmi. Ako i jesu placeni, hvala bogu, koga ne zanima neka ne cita!
A placeni oglasi imaju i odgovarajuci nadnaslov pa nek se mrzitelji klone takvih clanaka.

OT
Dobar potez, nadam se da ce i ostale vece hrv tvrtke koje se bave online prodajom slijediti ovaj potez!
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
17 godina
eKupi uveo PayPal

Bilo bi im bolje da omoguce online placanje karticama na rate kao sto to npr i links ima (jedini koliko sam uspio primjetiti). Zbog toga i kupujem samo tamo,bez obzira sto su nesto skuplji. Isti mi je vrag platiti nesto uplatnicom, kreditnom ili paypalom ako moram odma iskesirati. Ovako mogu par tisuca kuna slomiti na dvije tri rate.

Naknadno vidio da ipak imaju.

I am creationist. I believe man created god.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 7:33 (tnakir).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bigkix kaže...
bla

"Ako i jesu placeni, hvala bogu..", "...nek se mrzitelji klone...", WTF? 

15 godina
protjeran
eKupi uveo PayPal

btw. Koji je uopće smisao plaćanja PayPal-om ako web trgovina prima kreditne kartice, u dodatnoj proviziji koju plaćamo PaPal-u?

Nikad nisam platio PayPalom ako to nije bio uvijet kupovine, kao što je to vrlo često na Ebay-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
GoodLooker kaže...

Znam barem deset Hrvatskih web trgovina koje su tu mogućnost uvele prije najmanje mjesec dana. Ali evo, eKupi je vijest, i sigurno nije plaćena. {#}

Kad želiš biti "zločest" ili pametan ili što god - budi konstruktivan, pa ćeš mi biti draži! Ovako te doživljavam kao zajedljivog i ne baš pismenog provokatora.

Dakle, drugi put lijepo nabroji tih deset hrvatskih web trgovina, time ćeš nadopuniti vijest koju komentiraš i dati ostalima korisnu informaciju.

Do ove vijesti o eKupi je došlo zato jer su redakciju izvijestili o uvođenju PayPala, a uz to je bitno da se radi o ozbiljnoj trgovini s vrlo velikom ponudom, tako da mogu zanimati širu publiku...

...
17 godina
GoodLooker kaže...

btw. Koji je uopće smisao plaćanja PayPal-om ako web trgovina prima kreditne kartice, u dodatnoj proviziji koju plaćamo PaPal-u?

Nikad nisam platio PayPalom ako to nije bio uvijet kupovine, kao što je to vrlo često na Ebay-u.

prouči ovo, pa onda ispravi što je krivo :D

15 godina
protjeran
Miro kaže...
GoodLooker kaže...

Kad želiš biti "zločest" ili pametan ili što god - budi konstruktivan, pa ćeš mi biti draži! Ovako te doživljavam kao zajedljivog i ne baš pismenog provokatora.

Dakle, drugi put lijepo nabroji tih deset hrvatskih web trgovina, time ćeš nadopuniti vijest koju komentiraš i dati ostalima korisnu informaciju.

Do ove vijesti o eKupi je došlo zato jer su redakciju izvijestili o uvođenju PayPala, a uz to je bitno da se radi o ozbiljnoj trgovini s vrlo velikom ponudom, tako da mogu zanimati širu publiku...

Ja tebe doživljavam kao pismenog M SAN prijatelja.

15 godina
neaktivan
eKupi uveo PayPal

Ma sve 5. Jako sam sretan sto se moze platiti paypalom. Nesretan sam sto se dostava naplacuje. Redovno narucujem sa dealextrema, iz Honkonga mi stigne besplatno a iz npr. Osijeka ili Zagreba mi naplate 30 do 50 kn. Prva firma koja bude imala freeshiping iliti bespatnu dostavu biti ce vodeca. Kad ce to shvatiti?!?

2 0 hvala 0
17 godina
eKupi uveo PayPal
Povlacim ono sto sam rekao da nemaju opciju placanja na rate karticama online. Sada sam provjerio i maju. Budem i ovaj webshop uzeo u obzir ubuduce.
I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eKupi uveo PayPal
ne kontam ljude koji samo pljuju, prigovaraju ili da oprostite na izrazu seru po drugima. pljujete o politici nasoj, da se stalno prepucavaju ovo ono, pa svo ste vi isti. krenite od sebe!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eKupi uveo PayPal

Najveci problem interneta je to sto svi koji imaju tipkovnicu mogu reci sto misle... Ma koliko to nekad glupo i retardirano bilo...

Bug magazin, Bug Online i ostali nisu dobrotvorne organizacije vec tvrtke u kojima ljudi rade za placu a oni kao poslodavci su duzni tu placu da obezbjede.

Ako su se odlucili da "ustupe" malo mjesta placenim vijestima da bi bili u mogucnosti podijeliti place radnicima i dok god su te vjesti objektivno napisane ja nemam nista protiv a mislim da ni ostali nebi trebali nista zamjerati.

Kako ce raditi svoj posao to je cisto njihova stvar i pretenciozno je od bilo koga da daje komentare u stili plavookog i prozivanju na javnu objavu financijskih podataka. Ako te to zanima zaposli se u poreznoj upravi i idi u inspekciju.

I kao nebrojeno puta prije ovdje vidimo najvecu "odliku" hrvata, zajedljivost i destruktivno ponasanje prema svima koji su iole uspjesni ili se nedaj boze dosjetili kako posteno zaraditi za zivot i jos uzivati u svom poslu.

OT. Bravo za eKupi ali ako PayPal ne promjeni politiku prema svojim klijentima (ovdje nemislim kupce vec na tvrtke koje prodaju nesto putem PayPal-a) onda sumnjam da ce se bas tako brzo proziriti ili cak odrzati na hrvatskom trzistu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eKupi uveo PayPal
Covjek je napisao da vijest nije placena, prema vasim kometarima on ispada lazov.
http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 7:20 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eKupi uveo PayPal

Miro, evo i ja imam prigovor - pa zašto ovo nije plaćena vijest, kako niste uspjeli naplatiti ovaj članak :D Ccc... Buuuuu :)

Papir trpi svašta, a što tek forumi... Mene isto zanima koji shopovi su isto uveli PayPal.

Jesi li i ti Svjetski Putnik ? www.svjetskiputnik.hr

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Ford kaže...

Pozdravljam ovaj potez MSan-a, baš sam prije mjesec dana djeci kupio knjige preko e-kupi i platio AMEX-om.

I ja sam narucio knjige za dijete preko Ekupia, ali ocito nisi dobro informiran. Placanje preko Paypala je UVIJEK skuplje jer oni naplacuju svoju proviziju, i nema na rate. Dok kod Amexa, kako sam i nju koristio kod E-kupia, postoji mogucnost placanja na rate.

Stoga nemoj preferirat placat preko Paypala jer je skuplje :-)

17 godina
Hackme kaže...
Alan Ford kaže...

I ja sam narucio knjige za dijete preko Ekupia, ali ocito nisi dobro informiran. Placanje preko Paypala je UVIJEK skuplje jer oni naplacuju svoju proviziju, i nema na rate. Dok kod Amexa, kako sam i nju koristio kod E-kupia, postoji mogucnost placanja na rate.

Stoga nemoj preferirat placat preko Paypala jer je skuplje :-)

Par poruka više, naveo sam link na kojem piše kome se naplaćuje provizija. Po tome, vidim da dok plaćaš, ništa ti ne uzimaju, nego uzimaju onom tko prima pare. Pa bih molio da mi kažeš da li sam ja negdje pogriješio i gdje, ili ti?

17 godina
tnakir kaže...
Povlacim ono sto sam rekao da nemaju opciju placanja na rate karticama online. Sada sam provjerio i maju. Budem i ovaj webshop uzeo u obzir ubuduce.

Samo da nadopunim da i Mikronis i Apcom prodaju na rate putem webshopa. Provjereno! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice