zašto su OVERCLOCKERI prozvani u članku BAGROM,
bagra ti bila mater
bagra ti bila mater
bagra ti bila mater
zakaj ???
kaj ne žiškiš da je napad najbolja obrana
Pa da.
Umjesto normalnog razgovora o temi odmah se zamjeriti redakciji i modovima.
Super.
Ajmo svi napast. Mogli bi bit napadnuti kad tad pa nek se nađe 
joj zbog cega se vi uzrujavate.................
zakaj bi se ja zameril redakciji - kaj su oni svete krave?
samo sam probal - da i oni malo pripaziju na svoje izražavanje da se seljoberi kao ja
nešto i naučiju a ne da odmah budu kvalificirani kao BAGRA.
ako je i trebao biti "štos" i nešto duhovito (po vlastitoj ocjeni po ocjeni autora) šala nije uspjela,
JER mi na forumu trkeljamo švašta, a ONI ... ONI moraju paziti što i kako pišu jer ipak živiju i od te BAGRE,
bagra radi na: E8600 2x3,2GHz@4,8GHz, 6 MB Cache, grafa 9800GTX+ 512MB 750/2200/1688MHz@830/2320/2030MHz (EK waterblock)
4096MB 1600MHz Corsair Dominator DHX DDR-3-14400 2x, ASUS ROG Striker II Extreme,
pusa u oko i gotovo.
Pa dobro, imas opaku OC-anu masinu, frajer si, zene se napale kad im posaljes link na validaciju, ali sto si tako nadrkan?
Covjek se salio, sta onda?
Daj ohladi malo (glavu, ne CPU).
mislim da autori trebaju kraj tekstova stavljati svoju fotku, tako da se lakše skuži kad se zafrkavaju :)
yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toliko je ekstremna da su ekstremno zaboravili staviti još 3 DIMM utora pa bi bila još ekstremnija nego što je. Očekujem ekstremnu cijenu od minimalno 2500-3000 KN. DFI BloodIron, Foxconn BloodRage. Maštovito.
zakaj bi se ja zameril redakciji - kaj su oni svete krave?
samo sam probal - da i oni malo pripaziju na svoje izražavanje da se seljoberi kao ja
nešto i naučiju a ne da odmah budu kvalificirani kao BAGRA.
ako je i trebao biti "štos" i nešto duhovito (po vlastitoj ocjeni po ocjeni autora) šala nije uspjela,
JER mi na forumu trkeljamo švašta, a ONI ... ONI moraju paziti što i kako pišu jer ipak živiju i od te BAGRE,
bagra radi na: E8600 2x3,2GHz@4,8GHz, 6 MB Cache, grafa 9800GTX+ 512MB 750/2200/1688MHz@830/2320/2030MHz (EK waterblock)
4096MB 1600MHz Corsair Dominator DHX DDR-3-14400 2x, ASUS ROG Striker II Extreme,
pusa u oko i gotovo.
Netko je već pitao, a gdje su još tri utora? - Navodno postoje moduli po 3GB (3x3=9) što bi trebalo biti dovoljno, ali u nas su ove ploče ionako rijetke, ako ne i nenabavljive (kao i Diamond grafičke kartice).
Blackdragon, ti si jarane glu... pardon... ne načitan!
ma daj Envy,
pouči nas ne načitane kak da postanemo načitani ko ti,
for d rest of komjuniti hir ar rizalts of maj eforts
(not sekrifajing et ol komp stabiliti)
graf:3DMark06 16.126 pt sa 9800GTX+
diskovi:HDTune max 164 MB/s 13,4 ms,
(Raid0) 128 MB/s Raptor kod 7 ms
Sisoft Sandra 8135 MB/s (kod 1600MHz)
ak to uopće žiškiš moj jarane Envy !!!
Misliš, žiškim li igrati igrice? Neeee, davno sam prestao.
Yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
envy,
nemoj se ponašati ko siroček - ti izgleda niti ne znaš za što se sve može koristiti brzi procesor.
ak si davno prestao igrati igrice - bolje za tebe i to pozdravljam.
nauči se malo kako se sve može iskoristiti brzina procesora u npr. statistici ili matematici i -
i onda ćeš razumjeti da svi OC nisu kolokvijalno rečeno BAGRA, niti osobno niti uopćeno rečeno.
i to mora shvatiti autor članka jer ipak nije svaka "duhovitost" za svakoga, posebno ne za zaigrane
seljobere koje VI elita i ONI (MI?) bagra ismijavaju - a da nisu shvatili poruke i zajebanciju koju ona nosi.
e moj envy:
QUOD LICET INGRATUMST, QUOD NON LICET ACRIUS URIT.
QUOD LICET IOVI, NON LICET BOVI.
QUOD NOCET, DOCET.
ovaj forum i postoji da možemo:
QUOD IN BUCCAM VENERIT, SCRIBITO
a sada knjigu u ruke i pročitaj, razumi, shvati i postupi
bok i zbogom
luka,
prst je autor (pokušavajući biti duhovit) uperen prema svima OC (pa tako i u tebe),
ako te ne smeta da si BAGRA - ne smeta niti mene,
u autorovom šupku je tebi izgleda najtoplije, ostani i dalje tamo,
a za nas, kako ti kažeš "bolesno nadrkane" izgleda da je najbolje da se maknemo od VAS
OC "BAGRE"; skurimo neki procesor i olakšamo se malo na drugim stranicame a ne i nadalje
beskorisno raspravljati s BAGROM.
kao izgleda među VAMA BAGROM meni nije mjesto i ja se povlačim (ne dočekavši ispriku BUG-a)
Netko je tu cini mi se bolesno nabijen naponom(iznad dopuštenog od strane proizvođaca) 
Ajd covjece smiri malo loptu.
Ode ona u stranu.
Napuho se do neba bez ikakvog razloga.
Zašto tebi taj tekst toliko smeta?
Ako ga ignoriraš ili sa zdravom dozom humora citaš nije tu ništa loše.
Samo ako namjerno tražit takvo što da bi pucao u prazno onda ti stvarno nešto fali.
Od pocetka ovog threada samo nabijaš i nabijaš.
Covjece pazi da ne pukneš
luka,
prst je autor (pokušavajući biti duhovit) uperen prema svima OC (pa tako i u tebe),
ako te ne smeta da si BAGRA - ne smeta niti mene,
u autorovom šupku je tebi izgleda najtoplije, ostani i dalje tamo,
a za nas, kako ti kažeš "bolesno nadrkane" izgleda da je najbolje da se maknemo od VAS
OC "BAGRE"; skurimo neki procesor i olakšamo se malo na drugim stranicame a ne i nadalje
beskorisno raspravljati s BAGROM.
kao izgleda među VAMA BAGROM meni nije mjesto i ja se povlačim (ne dočekavši ispriku BUG-a)