Eee PC 904 HD

poruka: 11
|
čitano: 1.668
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eee PC 904 HD".
17 godina
neaktivan
Eee PC 904 HD

Glupost - jednostavno kompliciraju

Samo ce se povisivat cijene & stuff,a nisu mogli ostat na nice and easy Eee PC-u,a ne sad neke Eee PC HD 904 CD/DVD/USB/VGA jevrej christ5

Ideologije se rađaju krvlju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Eee PC 904 HD

Ne znam zašto se uzrujavate... Odlična je stvar što korisnici sada imaju strašno veliki izbor ultraprijenosih laptopa po niskim cijenama. S druge strane, u Hrvatskoj se može još uvijek kupiti samo Eee 700, tako da oladite doživljaj... nije da ovdje možeš nešto birati.

17 godina
neaktivan

pa ovo nije baš ultraprijenosnik pa niskoj cijeni. to je zasad samo eee 700. cijene ovih su prevelike, kad gledaš samo koje je razlika između cijene ovoga i normalnog laptopa 15".i još dok dođe do nas, cijena još ide gore.

slažem se s tim što si rekao, sad bar ima veći izbor. ali nislim da bi cijene trebale dole. meni zasad od ove eee serije favorit 900 i 901. jer ovaj me opet podsjeća na 700, previše plastike oko ekrana

17 godina
protjeran

Vidim da još uvijek ne kužite razliku između prijenosnika i ULTRAprijenosnika, kako se popularno zovu. Ovi drugi su dimenzijama znatno manji, i znatno lakši. Dakle, da biraš između Eee-a za, lupam bezveze, 3.500 kuna i klasičnog laptopa za istu cijenu, neće kriterij biti komponente, nego jedostavno potreba. Dakle treba li ti ultraprijenosnik ili laptop kao desktop replacement?

17 godina
moderator
Ammadeus kaže...

Vidim da još uvijek ne kužite razliku između prijenosnika i ULTRAprijenosnika, kako se popularno zovu. Ovi drugi su dimenzijama znatno manji, i znatno lakši. Dakle, da biraš između Eee-a za, lupam bezveze, 3.500 kuna i klasičnog laptopa za istu cijenu, neće kriterij biti komponente, nego jedostavno potreba. Dakle treba li ti ultraprijenosnik ili laptop kao desktop replacement?

Desktop replacement (u pravom smislu te klase prijenosnika) nećeš dobiti za 3.500 kuna!
17 godina
protjeran

Točno, nisam mislio na DR u pravom smislu te klase prijenosnika :)

Ali pretpostavljam da shvaćate na što ciljam.

17 godina
U stvari ne!
Cijena je dio tog koncepta. Ako nju zanemariš, za laptop od cca 1kg ima mnogo jačih igrača.
17 godina
protjeran

Jačih igrača koji su višestruko skuplji. Ako ti treba mobilnost bez nekih bijesnih performansi, uzimaš Eee ili nešto njemu srodno. Ako ti trebaju pored prenosivosti i performanse, zna se gdje treba gledat. Nemojte izjednačavati prijenosnike i ultraprijenosnike.

17 godina
neaktivan
Eee PC 904 HD

Slažem se s većinom koji kažu da su ovakva "mantanja" glupost. Čitava fora Eee-a je bila to da je mali pristojan netbook po odlicnoj cijeni. A svaki ovaj novi Eee košta kao "punokrvni" laptop. Nekako s tom većom cijenom novih Eee-a uređaj mi je izgubio na šarmu.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eee PC 904 HD

Kako god, 3000 kn za ovaj koncept laptopa meni izgleda previšeNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Floki kaže...

Kako god, 3000 kn za ovaj koncept laptopa meni izgleda previšeNamigiva