Eee PC 900 u prodaji

poruka: 9
|
čitano: 1.339
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eee PC 900 u prodaji".
17 godina
neaktivan
Eee PC 900 u prodaji

Da li se zna kada dolazi na naše tržište? (Ja ga čekam. Belji se)

0 0 hvala 0
17 godina
Eee PC 900 u prodaji

Ma cekam ga i ja samo ako ne odem na ebay, ne vjerujem da ce doci u europu ove godine.

1337
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Eee PC 900 u prodaji

Ovo sam saznao od jedne lokalne firme:

"Točno vrijeme dolaska još ne znamo, ali imamo informaciju od samog dobavljača da navedeni model dolazi na naše tržište otprilike tek oko jeseni.
Pošto je u Britaniji stigao nešto ranije, možda bi se moglo i kod nas očekivati nešto ranije."

17 godina
Eee PC 900 u prodaji

Pusti suplju pricu :)

Sudeci po trenutnim cijenama na Ebay preskup je stvarno. Prodaju se po 550+ dolara + postarina od 60-80 dolara. Mogu kulturno kupiti latop za tu lovu. Nadam se da je normalna cijena pristupacnija.

1337
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
$610 ti je inace 2.910 kn ...
17 godina
neaktivan

ako u americi košta 600$ kod nas če biti preskup. a koliko znam u njemačkoj se treba čekati cca 3-4 tjedna

17 godina
neaktivan
Eee PC 900 u prodaji

Ma, ono sto je u Americi vrijednost u dolarima, slobodno u kune mozemo preracunavati kao da se radi o funtama. Nazalost.Šutim

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Eee PC 900 u prodaji

Ma kod nas će koštat 3k kuna ravno, malo sam bio računao i takva mi cifra ispada. I ne čini mi se pretjerana. Jedino je problem što sam slao mail M-SAN grupi koja je zastupnik ASUSa i javili mi daga očekuju za 2 do 3 mjeseca...

Tako je to kad živiš u Hrvatskoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma teško. brijem da če biti preko 3k

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice