"podržava microSD karticešto uvelike olakšava naknadno proširivanje podatkovnog prostora."
Koji su to teži načini kad microSD samo olakšava? :D
"podržava microSD karticešto uvelike olakšava naknadno proširivanje podatkovnog prostora."
Koji su to teži načini kad microSD samo olakšava? :D
OTG ? 
OTG ? 
Svaka čast, toga se nisam sjetio. Iako mislim da je malo nepraktično koristiti mobitel iz kojeg viri USB stick 
Još je i podnošljivo
.
Nisam znao da ima toga, zanimljivo... I izrazito nepraktično bez bežičnog punjenja. 
Ja sam računao USB OTG adapter + standardni USB stick, s ovim tvojim bi se stvarno dalo živjeti :D
Nisam znao da ima toga, zanimljivo... I izrazito nepraktično bez bežičnog punjenja.
Ja sam računao USB OTG adapter + standardni USB stick, s ovim tvojim bi se stvarno dalo živjeti :D
Vidio sam jedan koncept kod kojega je sličan dizajn kao kod ovog sticka kaj je kolega stavio sliku, ali je memorija postavljena bočno, a u sredini je opet ženski micro usb konektor.
I jedna varijanta u kojoj je stavljen magnetski konektor, pa je stick istih dimenzija kao ovaj tu na slici, a imaš i punjenje odmah.
Potražit ću na netu, ne znam gdje sam to vidio.
Uglavnom, treba pokrenuti neku crowdfounding kampanju da to netko napravi, ja bih investirao.
Vidio sam jedan koncept kod kojega je sličan dizajn kao kod ovog sticka kaj je kolega stavio sliku, ali je memorija postavljena bočno, a u sredini je opet ženski micro usb konektor.
I jedna varijanta u kojoj je stavljen magnetski konektor, pa je stick istih dimenzija kao ovaj tu na slici, a imaš i punjenje odmah.
Potražit ću na netu, ne znam gdje sam to vidio.
Uglavnom, treba pokrenuti neku crowdfounding kampanju da to netko napravi, ja bih investirao.
A da umjesto toga svega iskoristiš microSD utor k'o normalan narod? ;)
A da umjesto toga svega iskoristiš microSD utor k'o normalan narod? ;)
Naravno, ovo samo za mobitele kaj nemaju micro SD.
Naravno, ovo samo za mobitele kaj nemaju micro SD.
Sad bi ti i ovce i novce... nemoj kupovati mobitele bez SD-a i to je to :D
Sve više me nervira forsiranje SIM2/microSD kombinacije - žrtvovanje funkcionalnosti zarad nikakve uštede u prostoru i proizvodnji.
Sad bi ti i ovce i novce... nemoj kupovati mobitele bez SD-a i to je to :D
Slažem se.
Ja inače od ovog sadašnjeg mobitela pa na dalje više ne kupujem mobitel bez SD utora, izmjenjive baterije i po novome, 3,5 mm porta.
Sve više me nervira forsiranje SIM2/microSD kombinacije - žrtvovanje funkcionalnosti zarad nikakve uštede u prostoru i proizvodnji.
Da, i kaj je najgore, ionak se ne koriste isti pinovi za micro SD i SIM, pa onda ljudi izrežu SIM karticu, nakelje na nju SD, pa u isto vrijeme imaju obje SIM i SD karticu.
Umjesto da je proizvođač odmah napravio zasebna tri utora....