Dvostruka kamera i za Honor 6X

poruka: 13
|
čitano: 2.299
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvostruka kamera i za Honor 6X".
16 godina
neaktivan

"podržava microSD karticešto uvelike olakšava naknadno proširivanje podatkovnog prostora."

Koji su to teži načini kad microSD samo olakšava? :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Dvostruka kamera i za Honor 6X

OTG ?

16 godina
neaktivan
gavranpero kaže...

OTG ?

Svaka čast, toga se nisam sjetio. Iako mislim da je malo nepraktično koristiti mobitel iz kojeg viri USB stick

16 godina

Još je i podnošljivo .

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks-rs kaže...

Još je i podnošljivo .

Nisam znao da ima toga, zanimljivo... I izrazito nepraktično bez bežičnog punjenja.

Ja sam računao USB OTG adapter + standardni USB stick, s ovim tvojim bi se stvarno dalo živjeti :D

15 godina
protjeran
Ajme koji tekst prvo sa sd karticom a onda, dodan je i led flash za lakše noćno snimanje. Wtf lol

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Nisam znao da ima toga, zanimljivo... I izrazito nepraktično bez bežičnog punjenja.

Ja sam računao USB OTG adapter + standardni USB stick, s ovim tvojim bi se stvarno dalo živjeti :D

Vidio sam jedan koncept kod kojega je sličan dizajn kao kod ovog sticka kaj je kolega stavio sliku, ali je memorija  postavljena bočno, a u sredini je opet ženski micro usb konektor.

I jedna varijanta u kojoj je stavljen magnetski konektor, pa je stick istih dimenzija kao ovaj tu na slici, a imaš i punjenje odmah.

Potražit ću na netu, ne znam gdje sam to vidio.

Uglavnom, treba pokrenuti neku crowdfounding kampanju da to netko napravi, ja bih investirao.

Kruha i igala...
18 godina
Bolje bi se prodavao da su mu dali ime Hodor 😄

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
Mirko935 kaže...

Vidio sam jedan koncept kod kojega je sličan dizajn kao kod ovog sticka kaj je kolega stavio sliku, ali je memorija  postavljena bočno, a u sredini je opet ženski micro usb konektor.

I jedna varijanta u kojoj je stavljen magnetski konektor, pa je stick istih dimenzija kao ovaj tu na slici, a imaš i punjenje odmah.

Potražit ću na netu, ne znam gdje sam to vidio.

Uglavnom, treba pokrenuti neku crowdfounding kampanju da to netko napravi, ja bih investirao.

A da umjesto toga svega iskoristiš microSD utor k'o normalan narod? ;)

10 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

A da umjesto toga svega iskoristiš microSD utor k'o normalan narod? ;)

Naravno, ovo samo za mobitele kaj nemaju micro SD.

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Naravno, ovo samo za mobitele kaj nemaju micro SD.

Sad bi ti i ovce i novce... nemoj kupovati mobitele bez SD-a i to je to :D

16 godina

Sve više me nervira forsiranje SIM2/microSD kombinacije - žrtvovanje funkcionalnosti zarad nikakve uštede u prostoru i proizvodnji.

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Sad bi ti i ovce i novce... nemoj kupovati mobitele bez SD-a i to je to :D

Slažem se.

Ja inače od ovog sadašnjeg mobitela pa na dalje više ne kupujem mobitel bez SD utora, izmjenjive baterije i po novome, 3,5 mm porta.

maks-rs kaže...

Sve više me nervira forsiranje SIM2/microSD kombinacije - žrtvovanje funkcionalnosti zarad nikakve uštede u prostoru i proizvodnji.

Da, i kaj je najgore, ionak se ne koriste isti pinovi za micro SD i SIM, pa onda ljudi izrežu SIM karticu, nakelje na nju SD, pa u isto vrijeme imaju obje SIM i SD karticu.

Umjesto da je proizvođač odmah napravio zasebna tri utora....

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice