DVD se ne predaje

poruka: 7
|
čitano: 1.018
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DVD se ne predaje".
17 godina
DVD se ne predaje

Nisu normalni ti Japanci :/ Čemu sve to? Nit' je DVD, nit' je Blu-ray...

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD se ne predaje

da vidiš stvarno, čemu smišljat tehnologije - nove i bolje... ajmo bolje na kamen klesat nule i jedinice, to je već isprobano

...weeping shades of indigo... shed without a reason... weeping shades of indigo...
17 godina
neaktivan
DVD se ne predaje

Sve je to OK, ali koja je svrha?

Kad se ne moze primjenit na Blu-Ray, a to se kao smatra nekim novim standardom, mislim kad jednog dana pojeftine uređaji na nekih 400injak kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD se ne predaje

Pa naravno da se ne može primjenit na Blu-ray kada je on već definiran kao standard, ali možda će se nasljednik Blu-raya okoristiti ovim otkrićem.

Uostalom takva istraživanja traju mjesecima, čak i godinama. Što su znanstvenici znali tko će pobijediti u ratu Blu-raya i HD-DVDa. Možda tada ni standard za blu-ray nije bio specificiran

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 20:11 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa ako ovu tehnologiju uspeju primenit na BR diskovima ,eto nama vise kapaciteta ;)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Sve je to OK, ali koja je svrha?

Kad se ne moze primjenit na Blu-Ray, a to se kao smatra nekim novim standardom, mislim kad jednog dana pojeftine uređaji na nekih 400injak kn.

mislim da ste malo izgubili smisao ovoga. je li bitno kako se to točno zove? zašto bi uopće moralo bit primjenjivo na blue ray? zašto ne iskoristit to za sasvim neku novu tehnologiju. mogli su to nazvat bilo kako, i ako omogućuje veći kapacitet kako onda ne vidite svrhu toga? pa nije blue ray zadnji stupanj razvoja na kojem će sve ostat...
...weeping shades of indigo... shed without a reason... weeping shades of indigo...
17 godina
neaktivan
DVD se ne predaje

Pa zar do dana današnjeg nemamo atavizme poput flopy-a?

Uostalom te tehnologije olakšavati će dolazak "Red Ray" standarda.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice