Druga beta Firefoxa 4

poruka: 48
|
čitano: 10.983
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Druga beta Firefoxa 4".
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Koristim prvu betu firefoxa 4 i mogu reći da sam zadovoljan, nije mi se niti jednom srušila u tjedan dana, ljepša je a i brža od 3ice.

1 0 hvala 0
16 godina
Druga beta Firefoxa 4

Firefox 4 je zakon! Namigiva

6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Meni liči na ovu novu operu.. onaj izbornik gore je ko u operi sam je vamo narančat a tamo crven tabovi mi isto izgledaju..xD

Opera s mozilinom (firefox) tehnologijom

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Druga beta Firefoxa 4

Firefox, Opera, Chrome... Sve je to sad isto Osmijeh

Još da usklade Add-ons to bi bilo jako dobro Belji se

0 1 hvala 0
17 godina
RE: Druga beta Firefoxa 4
Zvjerkan kaže...

Meni liči na ovu novu operu.. onaj izbornik gore je ko u operi sam je vamo narančat a tamo crven tabovi mi isto izgledaju..xD

Opera s mozilinom (firefox) tehnologijom

jadan pokušaj kopiranja Opere

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Ma rade glupoati.. neka bude svako za svoje .. a ne .. e ja imam ovo ja ono i onda ja kopiram ovo od tebe i onda smo lsični.. ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pohvale mozilli na povecanju brzine ali kreativnost im je stvarno na nuli. jos da internet explorer doda tabs on top i ovakav meni i potpuno mi je svejedno koji cu browser koristit.
If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
17 godina
Druga beta Firefoxa 4

Malo je bez beze kad se neka funkcionalnost viđena kod konkurencije iskopira tako da bude potpuno identična (i u neku ruku mi je tužno da Opera, koja je najveći broj featurea imala prva, ima minijaturan tržišni udeo), ali bi još gore bilo da, na primer, od svih browsera samo Opera ima tabove, samo Firefox add onove, samo Chrome brz JavaScript, samo IE sigurnosne propuste itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 1:57 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XD "samo IE sigurnosne propuste"
Dobra je četvorka, bit će zakon kad se svi add onovi usklade.
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
15 godina
Druga beta Firefoxa 4

ovo "dugme" sto je u lijevom gornjem uglu.. kazete da je kopirano od opere... ako malo bolje pogledate vidjet će te da većina novih programa ima na tom mjestu nekakvu funkcionalnu tipku (najbolji primjer ms office 2007... cak i winzip ima to, i sad ko tu koga kopira?)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Pola postova se vodi na gluposti.

Zar ćemo za svaku vest spamati o tome ko je šta kopirao, ko šta ima?

Opera je najbolja ili Chrome?

Tema je o beti. Ne ko je najbolji i ko ima bolji izgled.

Lično meni je Firefox lepši od Opere iako su slični. (da kopirano je od MS-a dugme, Chroma tabovi)

Ali opet to je moje mišljenje.

Biće tu još malo šminki.

Kada bi krenuli sa tim ko je šta ima i ko je šta "kopirao" mogli bi do beskraja.

Enivej, beta 2 je super.

Opet niko ne naglašuje retained layerse koji su doneli mnoga poboljšanja u skrolanju pogotovo kod kompleksnih stranica.

A beta 3 bi trebala za 2 nedelje.

Btw. što se tiče uspešnosti Lije na tržištu: Mozilla communities.Namigiva

http://redfoxyhead.blogspot.com

8 0 hvala 0
17 godina
Druga beta Firefoxa 4

Jel prolazi Acid3 test, jel probao netko?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Jučer sam instalirao i malo surfao s njom i zaista je dosta brza ova beta..  vizualni stil je čist ok.

Jedina zamjerka - ponekad kad kliknem na bookmark neke stranice kao da nekoliko sekundi stvar stoji zamrznuta i onda se naglo otvori - bilo bi bolje da stranicu u takvim slučajevima postupno otvara nego da je taj osjećaj 'zamrznutosti' programa.. Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Druga beta Firefoxa 4

Hm, zanimljivo. Jeste li primjetili kako su alternativni browseri počeli kopirati Firefoxove mogućnosti, čak i prije negoli su se pojavile na Firefoxu? Belji se

bor4c - human geek, level: 31, technosexual, neutral good
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Samo neka se oni medjusobno kopiraju i usklade. Browseri su buduce konzole.

Neka svi jednako renderiraju i budu jednako brzi. Mogli bi se cak i udruziti i zajedno napraviti JS engine.

S obzirom da ce u buducnosti browseri biti jednako vazni kao OS, ovaj puta bi mogli stvar ne usrati i napraviti pravi platform-independent sustav.
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Sumnjam da ce bit brzi od croma !Kad se to desi onda prelazim na njega a do tad sam na cromu jer je sad trenutno najbrzi po svim rezulatima koje sam napravio!

0 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...

čisto sumjam, nisam probavao, jednostavno ju neželim na svom računalu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Sada isprobao.97/100.acid3
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ne. Što se tiče Acid3 testa čini mi se da više neće biti rađenja na njemu da se dostigne 100.

Firefox će ostati na 97 i ona preostala totalno nebitna 3 boda (za koje je i sam autor testa rekao da su nebitni) verovatno neće dobiti.

Acid3 je postao više marketinški linč.

Postoje mnogo bitnije stvari od prelaženja Acid3 testa koji realno (pogotovo pošto je na 97) uopšte nije bitan.

Naravno sem ako se neko ne javi da donira SVG fontove.

Dado_ZG78 kaže...

Jučer sam instalirao i malo surfao s njom i zaista je dosta brza ova beta..  vizualni stil je čist ok.

Jedina zamjerka - ponekad kad kliknem na bookmark neke stranice kao da nekoliko sekundi stvar stoji zamrznuta i onda se naglo otvori - bilo bi bolje da stranicu u takvim slučajevima postupno otvara nego da je taj osjećaj 'zamrznutosti' programa.. Neodlučan

Kada klikneš na bookmark u bookmarks toolbaru?

Evo ja sam probao (pošto ne koristim) Bug.hr i otvara istog trenutka.

Da li si probao sa svežim profilom?

kach kaže...

Sumnjam da ce bit brzi od croma !Kad se to desi onda prelazim na njega a do tad sam na cromu jer je sad trenutno najbrzi po svim rezulatima koje sam napravio!

Nikad se ne zna.

A i da bude sporiji 100 - 200 ms nećeš ti videti neku razliku.

17 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

apsolutno ne vidim ništa loše u kopiranju, dapače čemu forsirati nešto lošije ako postoji bolje i zašto izmišljati toplu vodu, kopiranjem se samo daju komplimenti originalnom developeru

...u polovnoj kanti s parizerom i zamjenskim plastelinom sikćem od zavisti i zlobe...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Koristim Firefox 4 beta i prezadovoljan sam.

Evo sada skidam i ovu noviju betu Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Ma crome ja zakon!Sve je full brzo i jos pogotvo ovaj sync kaj ima je predobro!Ak netko nije skinuo crome neka obavezno proba!

1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nerazumijem tema vezana za betu firefoxa a ti ljudima pišeš da skinu crome.niti si skinuo betu pa da kažeš svoje mišljenje...
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Što se synca tiče, ima i Firefox svoje rješenje koje je još ranije počeo razvijati, a može se preuzeti kao add-on (Firefox sync). Usklađuje zabilješke (bookmarks), povijest, korisnička imena i lozinke... Nedostaje još samo za listu pretraživača i eventualno postavke. Plan je implementirati to u preglednik što možemo očekivati u jednom od sljedećih verzija.

0 0 hvala 0
16 godina
Druga beta Firefoxa 4

A da se konačno dogovorite koga kopiraju, Operu ili Chrome?

Idući vašom "logikom" i Chrome je kopirao ostale preglednike jer je omogućio ono što drugi već imaju - pregledavanje Internet stranica. Namigiva

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dslfreak kaže...

Što se synca tiče, ima i Firefox svoje rješenje koje je još ranije počeo razvijati, a može se preuzeti kao add-on (Firefox sync). Usklađuje zabilješke (bookmarks), povijest, korisnička imena i lozinke... Nedostaje još samo za listu pretraživača i eventualno postavke. Plan je implementirati to u preglednik što možemo očekivati u jednom od sljedećih verzija.

Već u beti 3 bi trebao Sync da se pojavi.Osmijeh

17 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

No fala Bogu konacno kulturna verzija koja dela onak kak bi trebo browser delat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Evoga da kažem..firefox mi je totalka kao opera... izgleda idntično.. (on narančas, a opera crvenba..).

Ali zato mi se nekako čini kao da se sve otvara brže nego u chromu... puno brže.. xD

jedino mi nema one crtice tu na forumu što pokazuje kako ja pišem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Druga beta Firefoxa 4

Nadam se da ce biti jos brzi od 3.6.

0 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Ma bravo !  Jel te i cura pohvalila zbog brzine ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice