Novo izdanje - Opera 11.50 build 1015:
Improvements to Opera Next, Password Sync and the Plugin installation, plus bug fixes
(Dok ja napišem poruku, zitzko već objavi.)
Novo izdanje - Opera 11.50 build 1015:
Improvements to Opera Next, Password Sync and the Plugin installation, plus bug fixes
(Dok ja napišem poruku, zitzko već objavi.)
Nije moguće updateati preko postojeće Opere? Kažem imam 11.11 :P
Ne, zato što je to verzija za testiranje ili iživljavanje (opera next), tako da možeš imati dvije opere paralelno :)
Ajd sad sam upgradeo u opera folder, a samu next 1015 ću maknuti van nadam se da neće biti sr....
Novi 1018 build osim krpanja propusta donosi i otvaranje poveznice u pozadinskoj kartici (background tab) pomoću Ctrl i lijeve tipke miša (s Ctrl+Shift i dalje funkcionira), te umanjivanje do 30% u Speed Dialu (do sada je bilo 50%).
Fixes and improvements - on demand plug-in sitepref, Ctrl-click support
A neću sada svaki drugi dan bogme skidati, nego sam im poslao konkretno stranicu od t coma da mi ne prikazuje kako treba valjda oni to uopće i prime ima još stranica koje opera ne zna prikazati pa moram kopirati link u i.e. da vidim stranicu, nisam prije kužio da ima toga sad naletim na takve stranice
Je li vam današnji build izbrisao sve speed dial prozore kao i kod mene?
A neću sada svaki drugi dan bogme skidati, nego sam im poslao konkretno stranicu od t coma da mi ne prikazuje kako treba valjda oni to uopće i prime ima još stranica koje opera ne zna prikazati pa moram kopirati link u i.e. da vidim stranicu, nisam prije kužio da ima toga sad naletim na takve stranice
Na krivu si adresu poslao
Nije mi 1018 brisao speedial tu je još, opet sam nadogradio u opera folder
a kome da pošaljem? t-comu?
Da, reci im da naprave stranicu prema propisanim standardima i sve će biti u redu
edit: meni stranica sa slike normalno radi
i meni ali na i.e. ne na operi hm
i meni ali na i.e. ne na operi hm
a meni na Operi, isto Opera next ovaj zadnji bulid 1018
ako na nešto na toj gore stranici uspijem kliknuti od linkova nešto i radi, ali onda opet klik na nešto slijedeće i opet to malo sa lijeve strane stranice ne kužim
ako i je flash sadržaj imam instaliran mi je flash.... uglavnom ne kužim, nema veze
Kako da namjestim da mi se prilikom downloada ne otvara novi tab već da mi se isti prikazuje samo u panelsima?
Isti dan, samo poslijepodne je izašao i drugi build - 1020
Sad sam tek skužio da je 1020 beta nije više alpha
Jučer su izbacili novi build 1024.
1027 beta vani preko updatea