Konačno su implementirali dinamičko dodjeljivanje memorije za virtualke. Nije da čovjeku to treba svaki dan, ali kad zatreba dosada je bilo bed spuštati virutalne servere. Ako radi kako treba, svakako imaju palac gore od mene.
Kakav BSOD? Nisam imao ni jedan od izlaska Win7.
BSOD rješavaš ti novim driverima, popravkom hardvera koji uzrokuje BSOD, ne zakrpom za Windowse.
Kaj taj BSOD opće postoji ?
u win7 mi se nije nikad pojavio, znam da se znao pojavit frendu na prastarom kompu, zbog geforce2 mx400 :-P .
BSOD se događa zbog pokreške u radu hardvera, ili drivera, windows nema veze sa tim, jer windows prihvaca onakve drivere i hardver kakav mu dadnemo, a ako je taj hardver/softver problematican i neslaze se sa win7, onda dolazi do bsod-a.
Ok ništa novo. BSOD nikad nisam vidio u win7. Po ovome onda već imam sp1 jer zakrpe su mi instalirane. Jedino što mi pada na um što če se moći SP1 slipstreamat kada izađe pa neće biti potrebno skidati sve zakrpe što su izašle.
Znali netko kada će biti dostupna konačna verzija?
Znali netko kada će biti dostupna konačna verzija?
Krajem godine.
Nikad cuo niti vidio a imam x64 na dva kompa vec prilicno vremena.
fala.pitam jer se meni svakodnevno pojavljuje bsod na win7.
ja sam instalirao sedmicu x64 prije pola mjeseca mozda i sve radi super...jos ni jednom nisam imao rusenje za razliku od viste x64...mada sam promijenio ram memoriju koja mi se nije slagala sa plocom pa je mozda i do toga bilo :)
Trazi t uzrok na drugom mjestu a prije svega hardware driver kombinacija.
bila je čak i vijest o tome (aero i x64) na bugu da se predložiili korisnicima x64 da isključe aero dok se to ne sredi... pokušat ću pronaći to...
Trazi t uzrok na drugom mjestu a prije svega hardware driver kombinacija.
trazim trazim al nigdje rjesenja.
bila je čak i vijest o tome (aero i x64) na bugu da se predložiili korisnicima x64 da isključe aero dok se to ne sredi... pokušat ću pronaći to...
Ovo sto si ti linkovao je sigurnosni propst i nema veze sa BSOD i rusenjem windowsa.
BSOD na Win7 ?!?
Nikad vidio!
Ja zaboravio kako to više uopce izgleda (BSOD)
oču imat problema s igrama ako skinem sp1 i jel se isplati to skidat?
obrati paznju na rijec beta. To nije finalna verzija i instaliras je na svoju odgovornost. Ako ti sve radi kako treba nemoj. Skini zakrpe sa WU a sacekaj da izadje konacna verzija SP1.
lepo za vas,meni se javlja min jednom dnevno -.-
Nikad cuo niti vidio a imam x64 na dva kompa vec prilicno vremena.
To je bio neki manji sigurnosni propust i vjerojatno je već riješen putem redovnog Windows Updatea.
Ovo sto si ti linkovao je sigurnosni propst i nema veze sa BSOD i rusenjem windowsa.
nigdje nisam niti rekao da ima veze s BSOD-om i rušenjem, već sam pitao da li itko znam da li je to riješeno s ovim sp1 također...
Možda zbog pregrijavanja? Čuo sam da se nekima zbog toga znalo desiti.
U biti svi koji redovito skidaju zakrpe neće imati skoro ništa za instalirat sa SP1.
Tek će SP2 (kad već stigne) donjeti nekakve minorne prepravke samih Windoza (u vidu eventualnih sitnih poboljšanja sučelja i dodatnih mogućnosti).
Kako se ljudi žale na BSOD-ove... Uzrok BSOD-u je gotovo uvijek hardwareski kvar ili loši driveri za same uređaje što nije Microsoftova krivica. Jedini problem koji sam uočio je bio na Visti gdje je prije SP1 znalo crashati kad su se plugali in/out USB uređaji, to je bilo do njih. W7 ni jedan BSOD do dana danas, a imam ga još od RTM verzije koja je izašla par tjedana prije retaila.
A da malo pogledaš što uzrokuje taj BSOD a ne odmah okriviti windowse?
A da malo pogledaš što uzrokuje taj BSOD a ne odmah okriviti windowse?
pa kazem da sam pogledao al niko nezna rjesenje :P
tj.jos cekam negog tko zna.
pa ovisi kakav ti error izbaci?mozda ti je do memorije nes.
tj.jos cekam negog tko zna.
Otvori - Control Panel\Administrative Tools\Event Viewer pa pogledaj sam kroz aplikacije.
Gde imas crven ikonu sa X to je razlog ili jedan od razloga.