nadam se da su sredili kvalitetu zvuka jer je bila jako loša.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada svi iznevjere, on spasi situaciju. Tako godinama. Sve živo bez greške čita, gdje drugi zakažu, čak i MPC. Uvijek ga imam u pričuvi i neznam zašto ga ne počmem koristit kao primarni player. Moćan i premoćan, posebno od kada se razmahao na mobilnim platformama. VLC
Jako dobar player iako mi je primaran KMPlayer, navika....
Vizualno bolje izgleda na OS X-u. Na Windowsu je ružan.
Instalirao ga i sad mi se stavio na hotkey od tipkovnice koja mi sluze za AIMP 3... Zna li netko kako maknut VLC sa tog hotkeya na tipkovnici?
Instalirao ga i sad mi se stavio na hotkey od tipkovnice koja mi sluze za AIMP 3... Zna li netko kako maknut VLC sa tog hotkeya na tipkovnici?
Ctrl+P i pod Hotkey (Vrele tipke) promijeni one koje se poklapaju.
Ctrl+P i pod Hotkey (Vrele tipke) promijeni one koje se poklapaju.
Da al nemogu nac koje su to kak se zovu :/
Da al nemogu nac koje su to kak se zovu :/
Pokraj svake radnje piše i tipka koja ju aktivira.
Iskljuci ih sve, pa postavi one koje želiš.
Primarni i dalje MPC-HC, ali kao što je kolega već rekao, kada čak i on zakaže, VLC popravlja stvar...;)
svaka im cast na podrsci koju i dalje daju za PowerPC Macove.. Stvarno lijepo izgleda, a i dobro obavlja svoj posao!
Inače, VLC nije samo player, već je puno moćniji. Toliko ima mogućnosti, da ga neki provajderi koriste za transkodiranje u svojim IPTV sustavima...