Dostupan Photoshop Express

poruka: 4
|
čitano: 772
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Photoshop Express".
17 godina
neaktivan
Dostupan Photoshop Express

probao, fancy jeste (nešto slično sam malo dukčije i na scrapblog.com) ali pitanje je kome ovo uopće treba i žali bože vremena i truda programera...

mislim jel zato treba imati 4gb rama i dvoprocesorske mašine da bi vrtili programe u browseru, a koji nisu ni do koljena aplikacijama pisanima prije 10 godina i koje su se vrtile na pc300 i 128mb rama

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan Photoshop Express

O kakvim mašinama i RAM-ima ti pričaš? Fulao si temu?

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

pa zapravo nije fulao temu, nego imamo situaciju da bi se aplikacija na razini photoshopa 4 vrtila ima zahtjev za strojem koji je u stanju izvršavati active script i slične u realnom vremenu, a to nije pII 300, s druge strane to je situacija koju ćemo imati da 10-ak godinica, terminal (mobitel, laptop) koji pristupa monolitnim serverskim aplikacijama, jer ako se ne varam i google priprema nešto slično s office alatima

gdje da potpišem
17 godina
neaktivan

I dalje mi nije jasno zašto misli da ti to treba za PE? Jel' ga probao? Očito nije jer priča gluposti.

Aplikacija se vrti u Flashu i sasvim glatko radi na P4 2.2 i 512MB RAM-a.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice