Dostupan OpenOffice 3.2

poruka: 15
|
čitano: 2.958
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan OpenOffice 3.2".
17 godina
neaktivan
Dostupan OpenOffice 3.2

Možda griješim, ali brojka od 300.000 downloada mi se čini jako malo u razdoblju od 7 godina... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dostupan OpenOffice 3.2
Sain kaže...

Možda griješim, ali brojka od 300.000 downloada mi se čini jako malo u razdoblju od 7 godina...

300 milijuna - link

17 godina
neaktivan
The_Goc kaže...
Sain kaže...

300 milijuna - link

To se uglavnom odnosi mislim na windows verziju, jer ja uopče ne skidam sa sluzbenih stranica nego preko repozitorija. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
protjeran
Dostupan OpenOffice 3.2

kad malo razmislis ipak je 300.000 negdje realna brojka, kolko ti ljudi znas da koristi open office??

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
17 godina
lukavg kaže...

kad malo razmislis ipak je 300.000 negdje realna brojka, kolko ti ljudi znas da koristi open office??

varaš se. na službenim stranicama piše da je do 28.10.2009. skinuto 100 000 000 kopija verzije 3 u godinu dana.  tako da je brojka svih verzija vjerovatnije 300 000 000 , a ne 300 000. ja znam bar 10 ljudi koji koriste OOo, a ne znam niti jednog čovjeka koji je kupio ms office.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 17:38 (hrvooje).
18 godina
hrvooje kaže...
.... ja znam bar 10 ljudi koji koriste OOo, a ne znam niti jednog čovjeka koji je kupio ms office.

Hehehe, dobar si!  Smijeh Uopšte ne sumnjam u istinitost te rečenice, samo, čitajući je, nekako sam automatski pomislio na to da na ovim prostorima postoji određeni disparitet između brojeva onih koji kupe i onih koji poseduju, odnosno koriste neki komercijalni software.  Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Dostupan OpenOffice 3.2

OpenOffice do sada je preuzet u 300 000 000 (tristo milijuna) primjeraka, a ne u 300000 kako stoji u tekstu.

Tekst o tome www.programer.rs.ba/?p=2698

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 19:19 (MiroUG).

0 0 hvala 0
17 godina
Dostupan OpenOffice 3.2

Ova brojka je malo varljiva jer je to besplatni software pa ga ne koristi svatko tko ga je skinuo. Ja sam ga barem skinuo 20 puta u raznim verzijama.

Međutim, to sve ne znači da ovo nije jedan izuzetan software, koji je najmanje već dvije godine spreman da zamijeni MS office u 95% slučajeva...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dostupan OpenOffice 3.2

Open Office je najbolja besplatna alternativa (naglasak na alternativa i besplatno). Osmijeh

Posebice mi se u "wordu" sviđa opcija export to PDF.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
M_dipl. kaže...
Buffer Overflow kaže...

Slažem se, nije mi jasno zašto to MS ne ubaci u Office...

Hehe MS ima to za svoj office 2007 ali se naravno plaća kao zasebna aplikacija, ne znam kako se točno zove ali znam da postoji

google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan OpenOffice 3.2

A jeste stvarno... Save as PDF postoji za MS Office 2007 odavno. Dolazi također u service packu. I ne plaća se ništa.

Može se preuzeti OVDJE

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 1
17 godina
Dostupan OpenOffice 3.2

LoL stvarno nisam znao da je free taj addon za ms 2007, ja mislio,ono,...Smijehimam "legalnu" pa i to u paketu.

Inače OO mi je odličan ali jedino što mu nedostaje je da malo bolje naprave dio sa konvertiranjem u MS office i obrnuto (iako može spremiti i u .doc), koje su to muke za poslagati kada se sve porazbaca

google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan OpenOffice 3.2

Mnogo vjernije IBM Lotus Symphony radi sa doc fajlovima od OO barem do verzije 3.1, najnoviji OO još nisam skinuo, inače i Symphony je besplatan.

0 0 hvala 0
18 godina
Dostupan OpenOffice 3.2

Nije li IBM Lotus Symphony zasnovan na OOO-u, i to na nekoj starijoj verziji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dostupan OpenOffice 3.2

Postoji i Novell openoffice. Ima nekakve pluginove za bolje čitanje docx formata...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice