Drago mi je zbog onih koji kupuju sadržaje preko iTunesa i ne mogu bez njega. Siguran sam da tu ima puno poboljšanja. Ali za korisnike koji trebaju isključivo management i sinkronizaciju, i dalje preglomazan i nezgrapan. Kao player ga nikad nisam koristio, tako da o tome ne mogu suditi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drago mi je zbog onih koji kupuju sadržaje preko iTunesa i ne mogu bez njega. Siguran sam da tu ima puno poboljšanja. Ali za korisnike koji trebaju isključivo management i sinkronizaciju, i dalje preglomazan i nezgrapan. Kao player ga nikad nisam koristio, tako da o tome ne mogu suditi.
Ja sam ga probao i mogu reči da je katastrofalno ogroman ali to je s razlog- da pokaže kako su winsi slabiji. Prilikom podizanja sustava ubaci help za itunes, help za ipod/iphone te prepoznavanje dotičnih uređaja. Kada ga ideš brisati ostavi u registru ogromnu količinu smeča. Tako da a-a nebudem to više isntalirao na svoj komp
Na macu je iTunes centralno mjesto za muziku, kao nativni player radi odlično.
Samo da kažem da je Hrvatima Ping nedostupan iz razloga što iTunes store ne radi punom funkcionalnošću
u Hrvatskoj.
Sudbo kleta, ZAMP ti je ime...
Odvratan mi je novi iTunes. Sve ikone su sive i bezlične, a i ikona samog programa izgleda krajnje jadno! Ostalo ništa nisam primjetio da je bolje...
Bio i ostao bloatware
Ma macu je sasvim solidan,no na pcu vrlo loše odrađena aplikacija...Ali ako netko ima pc,a želi sinkronizirati stvari sa svojim uređajem nema mu druge nego skinuti Itunes..
meni sadasnji itunes 9.1 ne nalazi update :D
lol
meni sadasnji itunes 9.1 ne nalazi update :D
lol
Ako ti je baš hitno skini novu verziju sam...
Na macu je iTunes centralno mjesto za muziku, kao nativni player radi odlično.
Samo da kažem da je Hrvatima Ping nedostupan iz razloga što iTunes store ne radi punom funkcionalnošću
u Hrvatskoj.
Sudbo kleta, ZAMP ti je ime...
Samo budes kreativan kod kreiranja iTunes accounta i radi ti sve :))
Ovo je strasno. Posto iTunese koristim kao primarnu glazbenu aplikaciju, i u njoj imam sve lijepo organizirano, sa svim mp3 tagovima ispunjenim, napravio sam update, ali upravo skidam staru verziju koju cu instalirat (9.2), jer mi se 10 uopce nesvidja. Ono sto me najvise smeta je novi nacin prikazivanja album arta u nacinu prikazivanja Album list. Prije je ime albuma, izvodjac i rating bio ispod slike albuma, i tako je slika albuma bila dosta velika i sve je bilo pregledno. Sad s ovim hibridnim nacinom, i kada ukljucimn da se uvijek prikazuje artwork, i postavim njegovu velicinu na Big, on je svejedno smijesno mal i stvarno je nepregledno.
Ako netko zeli, kao i ja, skinuti stare itunese, moze to napraviti ovdje:
http://www.oldapps.com/itunes.php?old_itunes=59
EDIT: nemogu vjerovat, novi itunesi su nesto promjenili u svojoj lokalnoj bazi, i sad ju stari nemogu citat, sto znaci da kad jednom instalirate nove, vise nem0ozete prec an stare. Ovo je strasno...
Tu glomaznu hrpu Apple-ovog smeća ne bi nikad instalirao na računalo.Strašno je što tu svega ima,a uninstall kao da su pisala djeca iz osnovne. Jadno i kukavno za jedan Apple...
Tu glomaznu hrpu Apple-ovog smeća ne bi nikad instalirao na računalo.Strašno je što tu svega ima,a uninstall kao da su pisala djeca iz osnovne. Jadno i kukavno za jedan Apple...
To netko usto na lijevu nogu?!
smece od playera, ali hvala bogu ne treba mi za stari ipod video 80gb
Ako i bude,u skorijoj buducnosti sigurno neče..
E, pitanje.....Kad skinem 10-ku sa 9.1 (tj. updateam), ako ocu vratit na 9.2 (jer s 10kom ne mogu restorat custom firmware -> 3gs sa 3.1.2 na 4.0.1, jer ne zelim 4.1), hoce li on izbrist moje backup fileove za iphone???
E, pitanje.....Kad skinem 10-ku sa 9.1 (tj. updateam), ako ocu vratit na 9.2 (jer s 10kom ne mogu restorat custom firmware -> 3gs sa 3.1.2 na 4.0.1, jer ne zelim 4.1), hoce li on izbrist moje backup fileove za iphone???
Prije updatea napravi backup itunes foldera (ne ono gdje je instaliran, nego onaj library folder, gdje se nalaze sve aplikacije i ostalo), i onda ako hoces napravit downgrade, kad obrises 10-ku, obrisi i taj library i umjesto njega stavi onaj koji si backupo, jer 10-ka promjeni library u format necitljiv starijim verzijama.
Prije updatea napravi backup itunes foldera (ne ono gdje je instaliran, nego onaj library folder, gdje se nalaze sve aplikacije i ostalo), i onda ako hoces napravit downgrade, kad obrises 10-ku, obrisi i taj library i umjesto njega stavi onaj koji si backupo, jer 10-ka promjeni library u format necitljiv starijim verzijama.
Skuzio sam, hvala, pao mi kamen sa srca :D