Dostupan Firefox 3.6 RC2

poruka: 10
|
čitano: 1.722
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Firefox 3.6 RC2".
17 godina
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Firefox je postao pretezak za jedan obican browser... Prespor je i previse memorije uzima s obzirom na konkurenciju (prvenstveno mislim na Operu i Chrome, da nebi bilo zabune).

Osobno sam se prebacio na Chrome koji me odusevljava brzinom. Jedino sto mi fali jest par pluginova koje FFox ima ali bude to valjda implementirano kroz koje vrijeme.

I'm going woo woo

2 2 hvala 0
17 godina
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Po meni je problem u tome sto iza Chromea stoji Google, koji zivi od reklama, i tesko je ocekivati da ce Chrome ikada imati kvalitetan adblocker kao sto ima Firefox :)

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Dostupan Firefox 3.6 RC2
robycro kaže...

Po meni je problem u tome sto iza Chromea stoji Google, koji zivi od reklama, i tesko je ocekivati da ce Chrome ikada imati kvalitetan adblocker kao sto ima Firefox :)

Ja imam ugradjeni addblocker u glavi :) Jednostavno ih ne vidim. Jedino me nerviraju popupi i one overlay reklame, ostale nit ne primjecujem. Sto se mene tice mogu AdSense prikazivat negdje u Chromeu, ako ce biti ovako brz ne smeta mi :)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Ma djaba taj blocker u glavi kad mi krene titrat po ekranu ko novogodisnje lampice slabo mi bude

Neka je Firefox tezak i sve to sto mu se prisiva,ali ta njegova tezina vrijedi.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Super znaci finalna verzija nam je sve bliza. Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Ako ne rijese memory leakove i ne ubrzaju je kako bog zapovijeda, nikakva kozmetika niti "brzi javascript engine" mi nece znaciti nista...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Meni sve više i više smeta što se nakon svakog autoupdatea firefox pokreče sve sporije i sporije. Kod friške instalacije OSa (xp) program se diže u roku par sek, sad je to oko 30 ak nije i više (kad se upali komp). Jel ima opera kakav adblock?

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.6 RC2

Mozilla je sa 3.6 verzijom shvatila da treba nešto da uradi po pitanju browsera.

A 2010 će biti interesantna.

Opera treba da izbaci novu verziju sa brzom javascriptom (brža od Chrome-a)

Interner Explorer najavljuje brz browser poput Chrome-a.

Chrome se usavršava polako.

Safari isto pokušava dobiti tržište.

A Firefox treba da izbaci verziju 4.0.

A pre toga Lorentz verzije 3.6.x

Videćemo kako će se odvijati tokom 2010te.

Uglavnom, Firefox 3.6 je dobar i brže se pokreće. (barem meni)

I po testovima Firefox 3.6 najmanje troši memorije od svih browsera. (više tabova)

Videćemo šta će i kako će Mozilla odraditi.

Konkurencija čini čuda.Namigiva

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan Firefox 3.6 RC2

ima urlfilter i blokiranje slika u opcijama na desnom kliku

link za urlfilter:http://hotfile.com/dl/24926234/17938e7/urlfilter.rar.html

koji dodaš ovom putanjom C:\Documents and Settings\OVDJE IDE TVOJ USER NAME\Application Data\Opera\Opera

http://www.hari-mata-hari.ba/forum/index.php
16 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.6 RC2

meni je dovoljno brza, cak i brza od opere

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice