DoS napadi na WordPress

poruka: 9
|
čitano: 1.937
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DoS napadi na WordPress".
18 godina
neaktivan
DoS napadi na WordPress

Šteta što ljudi brzo zaboravljaju... pa će za par dana opet biti reklamiranja cloud servisa i držanja dokumenata na mreži, jer je to "pouzdanije"...

Moj PC  
12 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
DoS napadi na WordPress

Evo zašto se isplati zakupiti vlastiti web prostor kod nekog pouzdanog hosta pa su ovakvi problemi rijeđi, a da ne kažem da onda imate puno više kontrole.

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: DoS napadi na WordPress

da baš, namjeri se neki kinez na tebe i možeš da ga duvaš... al svi se pale na oblak sad, a ne kuže da su oblaci u biti magla, a svi znamo u HR šta znači prodavanje magle :D

17 godina
neaktivan
luka28 kaže...

da baš, namjeri se neki kinez na tebe i možeš da ga duvaš... al svi se pale na oblak sad, a ne kuže da su oblaci u biti magla, a svi znamo u HR šta znači prodavanje magle :D

da uspjesan biznis :D

18 godina
DoS napadi na WordPress

Može mi neko reći tačan razlog ovih napada? Nisam ovo prije upratio...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DoS napadi na WordPress

Ljudi u zadnje vrijeme vrše DDoS napade na svašta osim na ono što trebaju

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 10:02 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DoS napadi na WordPress

A nisu možda vršili DDoS? Jer kolko ja znam da je DoS napad samo s jednog računala, a Distributed DoS napad s više? Pa nije valjda je jedan komp uspio srušite tolke servere?

I ♥ π ⇓ tu klikni :)

0 0 hvala 0
18 godina
Ma ne to ti ekipa napada iz DOS-a. To zemlje u razvoju peglaju na 286 računalima i vrte DOS. ;)
Valjda je DDoS.
17 godina
odjavljen
DoS napadi na WordPress

Piše DoS, a ne DOS. I DDoS je DoS, samo što je distribuiran. Ako kažemo da je izvršen "napad blokiranjem usluge" (eng. denial of service), onda je sasvim nebitno za sami naslov na koji način, jer je to jasno iz podnaslova i teksta. DoS napad je moguće izvesti i jednim računalom i s više računala, ali "distributed" se više odnosi na mreže kao izvore napada, nego sama računala s obzirom da i jedno računalo može imati dovoljnu propusnost da "uguši" metu. Naravno, kako se radi o podatkovnim centrima, male su šanse za napad s jedne mreže ili računala, već se napad distribuira na što više različitih izvorišnih mreža, kako bi se dobilo veći ulaz informacija u metu, nego je meta sposobna primiti. Postoji i mogućnost blokiranja samih servera velikim brojem zahtjeva koje ne može obraditi dovoljno brzo, ali ni to ovdje nije slučaj, jer se radi o klasterskim rješenjima koja su vjerojatno virtualizirana i dovoljno skalabine snage za tako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 10:38 (Tonči).
Moj PC  
4 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice