Domaćim programerima 100.000 USD

poruka: 11
|
čitano: 2.924
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Domaćim programerima 100.000 USD".
18 godina

Svaka cast deckima!

Cestitam!!!!

Kad bi barem bilo vise tako ambicioznih nasih developera.

Moj PC  
12 0 hvala 0
18 godina

A porez?

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!

0 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čestitam

Herbalife
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Domaćim programerima 100.000 USD
moje cestitke :-)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan

Sve čestitke ljudima !

http://www.basketballhoopjam.com

1 0 hvala 0
18 godina

bravo dečki, samo napred

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Svaka im čast, i nadam se da je to neoporezivo, i da to nije jedina lova koju će dobiti za tu aplikaciju, da se isplatilo, i da im se poslovni model ne zasniva na dobivanju softverskih natjecanja.

Na početku piše da se firma zove Infinum, a pri kraju teksta Ininum. A ja ne mogu pronaći nigdje da je tvrtaka sa tim imenima registrirana.

Programko http://programko.bloger.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 19:56 (Programko).

2 0 hvala 0
16 godina

čestitke

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Programko kaže...

Svaka im čast, i nadam se da je to neoporezivo, i da to nije jedina lova koju će dobiti za tu aplikaciju, da se isplatilo, i da im se poslovni model ne zasniva na dobivanju softverskih natjecanja.

Na početku piše da se firma zove Infinum, a pri kraju teksta Ininum. A ja ne mogu pronaći nigdje da je tvrtaka sa tim imenima registrirana.

Kako ne? Ima u sudskom registru: INFINUM društvo s ograničenom odgovornošću za računalne djelatnosti i usluge

16 godina
neaktivan

A sad će se država hvalit kako su momci postali dobri i sposobni programeri zahvaljujuć našem školskom sustavu. Mo'š mislit. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako je netko ovdje postao dobar programer znaci da je shvatio da svaki jezik koji ucis u skoli je teski shit i da je odlucio nesto sam nauciti
kad se sjetim terrepin loga i q-basica
GRRRR
traba ti 5 min da naucis... i sto onda, mos se u 6. r. qurcit da znas "napisati program" koji moze napisati neki tekst, zbrojit 2 cijela broja i nacrtat neku mrezicu na ekranu, koju ti prvo moras pol sata kodirat...
ja sad pocinjem sa c++... u garazi naravno :D, nebi oni nes smisleno u skolu stavili... mozda cak i nesto naucimo
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice