Dolaze 3D HDTV-i

poruka: 43
|
čitano: 4.654
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dolaze 3D HDTV-i".
16 godina
neaktivan
RE: Dolaze 3D HDTV-i
facewithascar kaže...
legend kaže...

Bas gledam danas na TV-u rekli da ce 2022 bit svjetsko prvenstvo tamo sad nisam siguran Japan, Koreja da ce ga prenosit u 3D-u, mislim stvarno kud nevidim ni ovako jos ce mi oni neki 3D stavit, bacanje novaca na veliko, ko voli nek izvoli ali ja želim Tv gledat u formatu u kojem je sada...

Kakve 2022? Pa ovo prvenstvo (2010) ce vec biti prenoseno u 3D tehnologiji (Full HD i 3D).

ESPN će prenositi samo utakmicu otvorenja JAR - Meksiko u 3D, ostale ne.

Japanci žele čitavo prvenstvo da prenose u 3D-u.

Another cold day in Hell
16 godina
protjeran
Dolaze 3D HDTV-i
Ocemo onda gledat preko hrt-a svjetsko prvenstno u full hd?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolaze 3D HDTV-i

Ne

Another cold day in Hell

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dolaze 3D HDTV-i
:(

a jel moze preko satelita.da imam full hd receiver.oce se prvenstvo upoce prenosit u hd rezoluciji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolaze 3D HDTV-i

Moze ako imas resiver koji podržava MPEG4 tj. HD rezoluciju, ali kanal koji prenosi mora prenositi u HD-u inače ništa.

Domaći kanali ti neće sigurno prenosit, sad neznam za strane.

Another cold day in Hell

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Cartman kaže...
facewithascar kaže...
legend kaže...

Bas gledam danas na TV-u rekli da ce 2022 bit svjetsko prvenstvo tamo sad nisam siguran Japan, Koreja da ce ga prenosit u 3D-u, mislim stvarno kud nevidim ni ovako jos ce mi oni neki 3D stavit, bacanje novaca na veliko, ko voli nek izvoli ali ja želim Tv gledat u formatu u kojem je sada...

Kakve 2022? Pa ovo prvenstvo (2010) ce vec biti prenoseno u 3D tehnologiji (Full HD i 3D).

ESPN će prenositi samo utakmicu otvorenja JAR - Meksiko u 3D, ostale ne.

Japanci žele čitavo prvenstvo da prenose u 3D-u.

Sky ce prenositi citavo prvenstvo u 3D. Za ESPN ne znam.

Cartman kaže...

Ne

Da. HTV ce na podrucju Zagreba prenositi u HD rezoluciji. To je onaj koji je sad Promo.

16 godina
protjeran
Dolaze 3D HDTV-i
Je znate koji program sa satelita ce prenosit u hd?koji programi su na satelitu u hd rezoluciji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Je znate koji program sa satelita ce prenosit u hd?koji programi su na satelitu u hd rezoluciji?

EUROSPORT vjerojatno :)

In Control
16 godina
neaktivan
Dolaze 3D HDTV-i

@facewithscar

To za HRT nisam znao. Koji je to HRT uopće? I hoće li čitavo prvenstvo prenositi u HD-u?

Another cold day in Hell

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cartman kaže...

@facewithscar

To za HRT nisam znao. Koji je to HRT uopće? I hoće li čitavo prvenstvo prenositi u HD-u?

Ako prikopcas prijemnik (digitalni) signala za komp u centru osijeka ili u zagrebu (nisam siguran da je cijeli pokriven, za ostale gradove nisam osobno isprobao) i skeniras digitalne signale dobit ces program PROMO (HD) koji je u sustini 2 HTV program uz neke priloge jos uvijek u STD-u, ali vecina u HD-u...

In Control
16 godina
protjeran
Dolaze 3D HDTV-i
Ja samu sibeniku i nemam tog programa.jbg zabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

Ja sam znao za Sljeme, ali eto gore kaze covjek i Osijek. Vjerojatno ce poceti to siriti i na druge gradove.

18 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Toni93 kaže...

Ja sam znao za Sljeme, ali eto gore kaze covjek i Osijek. Vjerojatno ce poceti to siriti i na druge gradove.

Pa u centru osijeka gdje sam zivio prije 2 godine bio je PROMO program sa deskripcijom HD emitiranje... Vjerujem da ima i u nekim drugim vecim gradovima...

In Control
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice