Događa se i najvećima

poruka: 36
|
čitano: 4.601
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Događa se i najvećima".
17 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

Jel vi to zezate ili sto?
Svaka cast Rusima ali ovoliko gluposti nisam duuuugo procitao.
500 milijardi nafte i 1500 milijardi ne znam cega je dovoljno da kupe sta?!!!

Pa amerika ima godisnji vojni proracun veci od 500 milijardi. Drzavni proracun federalne vlade je preko 3100 milijardi godisnje!!!

Rusija je 10 (DESETO) gospodarsvo svijeta, iza Brazila, Francuske, Italije....
BDP Rusije je 1,575,561, amerike 12,277,583!!!!

Jeste li culi za pad cijene nafte i za cinjenicu da je cijena plina vezana za cijenu nafte?! Jeste li culi za drzavnu pomoc Gazpromu jer ima katastrofani pad profita?! Jeste li culi za pad burze i otpustanja u Rusiji?

A tek biseri o tehnologiji....
Raketni sustavi?!! Pa Rusi salju astronaute u svemir sa raketom iz 70-tih..

Nedavni natjecaj za fighter buducnosti koji rusi imaju vec 10-15 godina?!!!!
Sta si ti lud?!!
Prvo natjecaj za ATF je bio prije 20 godina!¨Drugo na natjecaju je pobjedio i vec ulazi u sluzbu F-22.

Concorde = par godina kasnije tu-144 (raspao se na mitingu)
Space Shuttle = 10 godina kasnije Buran (nikada nije odletio u svemir sa ljudskom posadom i odkantan)
Bombarder B1 = opet kopija u obliku Tu-160

Sve kopije na ocigled godinama kasnije i losije od originala.

Da ne pricamo da nemaju nista sto se usporediti moze sa F-117, B2, F35... ili tocnije jos ih nisu stigli iskopirati.

Nosaci aviona!!!!!!
pa daj si pogledaj sliku ruskog i usporedi sa americkim. slika govori 1000 rijeci.

Ajme, neda mi se pisati koliko sam gluposti ovdje procitao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Događa se i najvećima

To ti je razlika u mentalitetu i načinu razmišljanja. Nije uvijek veće i modernije bolje.

Čuo sam davno jednu anegdotu, pojma nemam da li je istina, ali zvuči logično:

Počeli letovi u svemir. I sada, u bestežinskom stanju, kemijske na pišu jer tinta "ne ide dole". Ameri utrošili masne dolare na razvoj posebne pisalice koje rade bez sile teže.

Rusi uzeli olovku!

Jes da su to Ameri poslije patentirali i prodavali po svijetu, ali... dobro zvuči.

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 18:07 (PredatoR).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Događa se i najvećima
plavooki kaže...

A tek biseri o tehnologiji....
Raketni sustavi?!! Pa Rusi salju astronaute u svemir sa raketom iz 70-tih..

Kada im je ono poginuo zadnji kozmonaut?
Kada si vec toliko upucen, trebao bi znati da jedan od razloga ne zavrsetka Burana je i neisplativost, jeftinije im je slati ljude sa jednokratnom raketom nego visekratno upotrebljivim vozilom. Takodjer, procitaj malo ispovijesti americkih astronauta i sto oni misle o Space Shuttleu i koliko je siguran.

Isto tako zaboravljas, da Rusija do dolaska na Putina na vlast je prakticki skrenula u anarhiju i nikakvog  napretka nije niti bilo, niti je bio moguc, a to su gotovo cijele '90 godine, odnosno za vrijeme Borisa "Svejenaprodaju" Jeljcina

Koliko su rusi nazadni i nesposobni, najbolje se vidi po americkoj vojnoj intervenciji u Gruziji.

Najgore je podcijeniti nekoga, a kada se to napravi sa Rusijom, posljedice su katostrofalne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 20:43 (syncmaster245b).
17 godina
neaktivan

Stari, propagandu siri nekome drugom. Procitaj prvu moju recenicu. Vaou druga vojna velesila na svijetu je razbila Gruziju. Kakva vojna intervencija amerikana u Gruziji? Odi spavat.

17 godina
plavooki kaže...

Kakva vojna intervencija amerikana u Gruziji? 

Pa neznam, pretpostavio sam da si mozda i to sanjao skupa sa svim onim nabaljezganim gore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 22:57 (syncmaster245b).
17 godina
Događa se i najvećima

mother russia... ma ko in šta more

a lagano ga je putin skinia

i to mi je drago ovi ameri se obukli u velike gaće triba ih malo spustit na zemlju

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice