Dodatna zaštita za Wi-Fi mreže

poruka: 8
|
čitano: 1.445
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dodatna zaštita za Wi-Fi mreže".
17 godina
odjavljen

A koja je fora sa paranojom oko tih naočala?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dodatna zaštita za Wi-Fi mreže
Friday kaže...

nešto slično efektu kad se sa ozbiljnim fotićem pojaviš na plaži

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Zura kaže...
Friday kaže...

nešto slično efektu kad se sa ozbiljnim fotićem pojaviš na plaži

Pa to je legit dok god ne počneš slikati djecu, ne?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Radi tako da salje de-auth pakete clientu, odabranom po MAC adresi, znaci i nije neka zastita posto i nije neki problem promjenit MAC (privremeno).

Ovo sta radi ovaj uredjaj bi se moglo slozit i na bilo kojem androidu, ili na nekom komadu hardware-a tipa R-pi.

btw. zar nemaju danas i ovi najeftiniji routeri po kucama neke blackliste da se na jednostavan nacin zabrani spajanje odredjenog MAC-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toni2000 kaže...

Radi tako da salje de-auth pakete clientu, odabranom po MAC adresi, znaci i nije neka zastita posto i nije neki problem promjenit MAC (privremeno).

Ovo sta radi ovaj uredjaj bi se moglo slozit i na bilo kojem androidu, ili na nekom komadu hardware-a tipa R-pi.

btw. zar nemaju danas i ovi najeftiniji routeri po kucama neke blackliste da se na jednostavan nacin zabrani spajanje odredjenog MAC-a?

Moj AP za 300kn može blockat po MAC adresi,e sad nezz dal je dovoljno pametan da mu ja ne moram unosit mac adrese xD

--------------------------------------------------------------------------------------------
17 godina
odjavljen
zerocool12 kaže...

Moj AP za 300kn može blockat po MAC adresi,e sad nezz dal je dovoljno pametan da mu ja ne moram unosit mac adrese xD

Da, samo mu kažeš "Nemoj Đuri dati da se spoji" i gotova konfiguracija...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen

Uređaj koji dođe više od kvalitetnog WRT routera, a radi nešto jednostavno i neučinkovito. Sve što je potrebno je lista početnih dijelova mac adresa za određene proizvode koje se želi blokirati.

Ovaj gadget osmislio je novozelandski inženjer Julian Oliver, nekima od ranije poznat po web skripti glasshole.sh

Radi se o linux shell skripti....

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po naslovu sam pomislio da se radi o nečemu moćnom ali nažalost sasvim beskoristan uređaj, barem za moje potrebe. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice