Dobra prodaja SSD-ova

poruka: 4
|
čitano: 1.303
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja SSD-ova".
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja SSD-ova

pa svakako je lijepo vidjeti da im raste popularnost, možda ih i kućni korisnici usvoje do 2011.

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dobra prodaja SSD-ova

Tada ja i planiram si uzet SSD,za nekih 2 godine kada omjer brzina/kapacitet/cijena bude isplativiji nego sadaSmijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobra prodaja SSD-ova

SanDisk je objavio da je počeo sa isporukom 8 gigabajtnih 4-bitnih NAND MLC flash čipova - ukratko, cijene SSD-ova bi slijedeće godine mogle pasti za 20-30%. Više o objavi na BSN.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 0
17 godina
Dobra prodaja SSD-ova

Ma oće past će i više.Pa sjetite se prije godinu-dve kad su SSD-ovi pojavili 32GB je koštalo kao sad nekih 160GB dok od 32GB ni nema više modela nego imamo od 100-512GB modele.Po meni za sistemski disk,više od 512(čak i 256GB)uopće nije potrebno a čak se da podijelit na dve particije pa imamo dual boot ako ga trebamo i opet dovoljno prostora za sve programe da budu na njemu.Treba samo se strpit još nekih 2 godine i to je toBogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice