Dobra prodaja iPhonea 4

poruka: 531
|
čitano: 75.970
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja iPhonea 4".
16 godina
neaktivan
RE: Dobra prodaja iPhonea 4
Bigkix kaže...

uostalom, nema se smisla raspravljati, jer ja nisam apple fan i fanatik, no vi JESTE mrzitelji svega sto apple proizvede. da ja kazem da je prvo bila kokos, svi bi vi vikali kako je prvo ipak bilo jaje.

Sta se tice mene nisam mrzitelj applovih projzvoda,niti zelim imat posla s njima,slažem se s nekim kolegama ovdije na forumu.

IPhone nije loš mobite kao ni ostale stvari iz appla,njihov problem je najviše što izbace npr. jedanj kompjuter performansi ispod prosjeka i stave cijenu od 12000kn te ga napušu nebi da prestavljaju procesor od 16 jezgra.

Applovi projzvodi jesu kvalitetni ali na tržištu postoje i kvalitetniji koje možeš prijuštiti.

Kad bi iPhone koštao od prilike 3000kn i ne bio precjenjen onda nebi imao nista protiv njega a niti dosta ljudi s ovog foruma.

BMW
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Bigkix kaže...

uostalom, nema se smisla raspravljati, jer ja nisam apple fan i fanatik, no vi JESTE mrzitelji svega sto apple proizvede. da ja kazem da je prvo bila kokos, svi bi vi vikali kako je prvo ipak bilo jaje.

Pa i je bilo prvo jaje :)

misliš valjda iEgg???

kod mene normalno radi.....
15 godina
protjeran
iEgg :)
nije mi post glup ako ga procitas kako spada i ne citiras vadeci recenice van konteksta. Otkud ta brojka o 93%? Izvor je koji?
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
iEgg :)
nije mi post glup ako ga procitas kako spada i ne citiras vadeci recenice van konteksta. Otkud ta brojka o 93%? Izvor je koji?

Evo ti citat mojeg posta iz teme "iPhone 4 gubi signal":

Mirko935 kaže...
ferovca1 kaže...

Bilo bi super kad bi se javio hr vlasnik ifona 4 koji radi na neku od naših mreža pa da čujemo njegovo iskustvo.

Mnogi ameri se žale na AT&T, nevezano za ifon.. Možda nije glavni uzročnik problema, ali možda ga pospješuje..

Jel tko pročitao žalbu na problem sa antenom van USA?

Kaže ovaj članak (link) da je 93% korisnika koji su odgovorili na anketu koju je proveo http://www.rightmobilephone.co.uk/ reklo da su imali problema sa signalom na iPhoneu 4. Pretpostavljam da su to sve korisnici iz Velike Britanije, tako da očito nije AT&T kriv za to.

Citat iz teksta: "The mobile phone comparison website polled 836 iPhone 4 users, 93% of whom claimed to have already been affected by a loss of signal whilst gripping the handset to make calls, whilst 78% of owners dubbed the fault “an insult”."

16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
zovitemebuha kaže...

iako ovo je po meni vec unaprid osmisljeno... stavi se neka ocita "greska" ... ekipa jailbrejka i iskoritsti taj eksploit i dode nova zakrpica i papa :)

da, to ili takav slican scenarij se cine najizglednijim. mislim da bi netko u fazi razvoja i testiranja primjetio taj problem sa signalom. No, "no brainer-i" ovdje nikako da to shvate. kao ni cinjenicu da se radi o smijesno malom broju prodanih iphonea koji s tim imaju problema.

a evo sada najsmisnija situacija... igrom slucaja, trenutak moje gluposti prilikom JB-anja iosa4 sam negdi falio ili je jednostavno taj JB imao bug... upao sam u DFU loop... i da mobitel mobu uopce upaliti mora san ga tvornici restorati na ios4 te sam sada zakljucan tu.... nadalje smijesna situacija je sto je geohot napravio JB a spirit skupina su skoro gotovo ali nitko od njih nece izbaciti JB dok apple ne izbaci update 4.0.1 ....dok citam s druge strane stoji apple koji ceka bas da 2 JB-a izadu da apple moze izbaciti update :P .... smijesno bezizlazna situacija

15 godina
protjeran
93% od 836 ispitanika, a ne 93% korisnika iPhonea4.
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Aha, onda je to dobro?

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Bigkix kaže...

Aha, onda je to dobro?

Ako je u Velikoj Britaniji samo polovica Apple Hatera ko na ovom forumu onda su ovo definitivno "Pouzdani" Rezultati.

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Ako je u Velikoj Britaniji samo polovica Apple Hatera ko na ovom forumu onda su ovo definitivno "Pouzdani" Rezultati.

Siguran sam da je omjer "hatera" i iOvaca u savršenoj ravnoteži.

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ajde mi samo obijasnite koja bi bud..a(posebice kamperi) javno priznala da ima problema sa prijamom signala na iPhone4?

Takvi ljudi kad kupe tako skup uređaj pređu u samoporicanje, a sto puta ponovljena laž(da iPhone4 nema problema sa signalom) postaje istina.

I'll be back
16 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Evo da otklonimo sve sumnje, ipak je dokazano da iphone 4 ima problema sa signalom, i to svaki model bez obzira na mrežu, barem tako tvrdi firma "consumer reports" koji su testirali nekoliko modela i usporedili sa iphone4

evo i link na vijest na engadgetu

Kažu da ima lijeka: ili platite 30$ za onaj gumeni case, ili ako ste škrti, zalijepite izolir traku na antenu i problem je riješenBelji se

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Mirko935 kaže...

Ajde mi samo obijasnite koja bi bud..a(posebice kamperi) javno priznala da ima problema sa prijamom signala na iPhone4?

Takvi ljudi kad kupe tako skup uređaj pređu u samoporicanje, a sto puta ponovljena laž(da iPhone4 nema problema sa signalom) postaje istina.

Pa nisu valjda svi Appleovi kupci toliko bolesni da ne mogu prihvatit da i taj njihov telefončić može imati neki nedostatak. Ili jesu?

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Pa nisu valjda svi Appleovi kupci toliko bolesni da ne mogu prihvatit da i taj njihov telefončić može imati neki nedostatak. Ili jesu?

Haha pitaj to one lude kampere?

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Mirko935 kaže...

Haha pitaj to one lude kampere?

A dobro, to su kreteni totalni. Koliko mi se čini iz svega što sam pročitao po netu, ljudi baš i nisu prezadovoljni s ovom cijelom situacijom sa antenom, već je i pokrenuto par tužbi protiv Applea itd., možda su se ipak opametili malo ljudi, tko će znat...

16 godina
protjeran
Dobra prodaja iPhonea 4

ova tema je još aktivna?????

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Pa kad je to o "famoznom" Applu... 

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima neki razlog da ne bude???????????'

:)
17 godina
neaktivan
17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Sto ste se uhvatili te antene... nes ti problema, kao da je signal bitan

PS. Evo vidite da problema nema > LINK

nema problema nema problema
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 3:07 (parizer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4
Pa iskreno neznam sto se toliko spominje antena za koju doista ima rijesenje(doduše ne ovakvo kakvo je na tvojoj slici) u obliku gumenog okvira koji dođe svega 30 dolara.Mislim nije valda da se nema 30 dolara za gumeni okvir, a imalo se para za iPhone4.
A ako ni to ne odgovara vrati se uređaj i dobis povrat novca(rok trideset dana).I stvarno neznam zašto se iz muhe radi slona
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...
Pa iskreno neznam sto se toliko spominje antena za koju doista ima rijesenje(doduše ne ovakvo kakvo je na tvojoj slici) u obliku gumenog okvira koji dođe svega 30 dolara.Mislim nije valda da se nema 30 dolara za gumeni okvir, a imalo se para za iPhone4.
A ako ni to ne odgovara vrati se uređaj i dobis povrat novca(rok trideset dana).I stvarno neznam zašto se iz muhe radi slona

Znaci tebi je ok sto si dao par tisuca kn za uredjaj koji ce proraditi tek kad kupis faking navlaku? I tebi je to ok? Stvarno vas ne kuzim ljudi!?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Znaci tebi je ok sto si dao par tisuca kn za uredjaj koji ce proraditi tek kad kupis faking navlaku? I tebi je to ok? Stvarno vas ne kuzim ljudi!?

Ako si imao par tisuća za hebeni iPhone4 onda Bogami imaš i trideset dolara za gumenu navlaku.

A jel tebi OK kad sa svojim HTC-om nemožeš šetati po suncu a da ne opališ po 100% osvijetljenju koje još dodatno ždere bateriju?

Samo naravno za to nema navlake, jedino ako ima za kupit mini suncobran.

Mislim nemoj mislit da vrijeđam HTC, dapaće po meni najbolji proizvođać Smarthphonea,al samo želim naglasiti da i najbolji imaju greške, hebiga svakom se dese pa i famoznom Appleu. No bitno je da se te greške dadu ispravit. Dal si di u temi o HTC-u vidio da netko naglašava tu(ozbiljnu) manu? Osobno ja nisam, zapravo nitko ju ni ne spominje, sve samo savršenstvo, a u temi o iPhoneu svak malo, hehe Antena ovo, antena ono. Heboga OK rekli ste jednom i to je dovoljno,a sada bome mislim da več i vrapci na grani pijevaju Antena ovo, antena ono.

Zapravo meni je vrlo zanimljivo kako Apple hateri(ja ih zovem "borcima za pravdu") ulažu sve svoje emocije i svu svoju energiju kako bi popljuvali sve što je vezano uz apple.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
tnakir kaže...

Ako si imao par tisuća za hebeni iPhone4 onda Bogami imaš i trideset dolara za gumenu navlaku.

A jel tebi OK kad sa svojim HTC-om nemožeš šetati po suncu a da ne opališ po 100% osvijetljenju koje još dodatno ždere bateriju?

Samo naravno za to nema navlake, jedino ako ima za kupit mini suncobran.

Mislim nemoj mislit da vrijeđam HTC, dapaće po meni najbolji proizvođać Smarthphonea,al samo želim naglasiti da i najbolji imaju greške, hebiga svakom se dese pa i famoznom Appleu. No bitno je da se te greške dadu ispravit. Dal si di u temi o HTC-u vidio da netko naglašava tu(ozbiljnu) manu? Osobno ja nisam, zapravo nitko ju ni ne spominje, sve samo savršenstvo, a u temi o iPhoneu svak malo, hehe Antena ovo, antena ono. Heboga OK rekli ste jednom i to je dovoljno,a sada bome mislim da več i vrapci na grani pijevaju Antena ovo, antena ono.

Zapravo meni je vrlo zanimljivo kako Apple hateri(ja ih zovem "borcima za pravdu") ulažu sve svoje emocije i svu svoju energiju kako bi popljuvali sve što je vezano uz apple.

Ja sam razocaran performansama ekrana na suncu (treba stvorit malo sjene odnosno okrenut se "od" sunca), i ne branim svoj mob koji ima "gresku". Ali ti branis mobitel koji ne radi osnovnu stvar koju bi trebao raditi - imati signala da mozes telefonirat. Ako nemozes telefonirat kako ces koristiti fensi feature videopoziv!? NIKAKO!!

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
microman kaže...

Ne vrijedi se objasnjavati sa njima. I da ne radi uopste imali bi opravdanje dok bi ti i ja zaboravili da takav proizvodjac uopste postoji. Ja tu gumenu navlaku ne bi kupio ni za 1 dolar a kamoli 30. A da ne spominjem da ta guma na ebayu kosta 2,5 dolara ;) Ne znam jesi li upratio al jedan je ovdje rekao da je to u stvari gnijalno jer je to kao namjerno napravljaneo da apple ima razloga izdati 4.01 i time sprijeciti jailbreak. Tako nekako covjek rece i osta ziv ;)

:)
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja sam razocaran performansama ekrana na suncu (treba stvorit malo sjene odnosno okrenut se "od" sunca), i ne branim svoj mob koji ima "gresku". Ali ti branis mobitel koji ne radi osnovnu stvar koju bi trebao raditi - imati signala da mozes telefonirat. Ako nemozes telefonirat kako ces koristiti fensi feature videopoziv!? NIKAKO!!

Ne branim ja ništa, osobno ga ni ne namijeravam uzeti jer sljedeči smartphone mora imat Android. Al več mi polako ide naživce nonstop ponavljanje iste spike.

Antena ovo antena ono. Heboga ne paše ti nemoj kupit i šuti. Onaj tko je kupio neka uzme i gumenu navlaku ili pak neka vrati uređaj. Heboga ima toliko opcija, al još uvijek Antena ovo antena ono. Mislim da če se ovo nabijat apple-u na nos za vijeke vijekova.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
tnakir kaže...

Ne branim ja ništa, osobno ga ni ne namijeravam uzeti jer sljedeči smartphone mora imat Android. Al več mi polako ide naživce nonstop ponavljanje iste spike.

Antena ovo antena ono. Heboga ne paše ti nemoj kupit i šuti. Onaj tko je kupio neka uzme i gumenu navlaku ili pak neka vrati uređaj. Heboga ima toliko opcija, al još uvijek Antena ovo antena ono. Mislim da če se ovo nabijat apple-u na nos za vijeke vijekova.

Pa naravno da hoce, ovo je najveci gaf u povijesti mobilnih uredjaja uopce... A najavljivali su ga ko da je sveti gral.

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
microman kaže...
tnakir kaže...

Pa naravno da hoce, ovo je najveci gaf u povijesti mobilnih uredjaja uopce... A najavljivali su ga ko da je sveti gral.

Evo dozvolit ču si malo igranje vaše igrice: Šta je veča mana: Gubljenje signala kod iPhone4 koje se da ispraviti kupnjom gumene navlake koja dođe trideset dolara(kaže Logic da ima i za dva dolara) ili pak HTC-ov ekran koji je doslovce ne čitljiv pri suncu i za to ne postoji nikakva dodatna navlaka kojom to možeš ispravi? Jedino ak uzmeš suncobran ili držiš ruke iznad ekrana.
I'll be back
17 godina
microman kaže...
tnakir kaže...
microman kaže...
tnakir kaže...

Evo dozvolit ču si malo igranje vaše igrice: Šta je veča mana: Gubljenje signala kod iPhone4 koje se da ispraviti kupnjom gumene navlake koja dođe trideset dolara(kaže Logic da ima i za dva dolara) ili pak HTC-ov ekran koji je doslovce ne čitljiv pri suncu i za to ne postoji nikakva dodatna navlaka kojom to možeš ispravi? Jedino ak uzmeš suncobran ili držiš ruke iznad ekrana.

Nije totalno necitljiv, nego je malo teze citljiv. Dakle mozes nac nekog u imeniku, ukucat sms, ali neces gustat gledat video na youtube-u.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

aj nemoj brijat, imam htc-a i osvjetljenje mi je na auto stavljeno i do sad baš nikad nisam imao problema sa čitanjem na suncu

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
microman kaže...
tnakir kaže...
microman kaže...
tnakir kaže...

Nije totalno necitljiv, nego je malo teze citljiv. Dakle mozes nac nekog u imeniku, ukucat sms, ali neces gustat gledat video na youtube-u.

A ja sam mislio da su sitna slova teže citljiva od slike preko cijelog zaslona na youtube-u,al OK što ako želim gledat zanimljivi video?zar je moguće da toliko skupocijeni smarthphone ne može vidljivo prikazat youtube na suncu?
I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice