Dobra prodaja iPhonea 4

poruka: 531
|
čitano: 75.984
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja iPhonea 4".
16 godina
RE: Dobra prodaja iPhonea 4
parizer kaže...

Ovo mi je najsmješniji komentar koji sam naletio dok sam čitao

"this is a displaying of bars fix, not a reception fix. How dumb does apple think their consumers are... oh wait."

Sad će napraviti tako da će mob stalno imati 1 ili 2 crtice kad imaš slabiji signal tako da čim takneš antenu znaš da bi moglo biti problema, a kad budeš imao 4 ili 5 to će biti kad si negdje u centru grada gdje je inače signal najači i onda se ne moraš brinuti... vidjet ćemo što će još stim biti...

Stoja
17 godina
Stoja kaže...

"this is a displaying of bars fix, not a reception fix. How dumb does apple think their consumers are... oh wait."

Sad će napraviti tako da će mob stalno imati 1 ili 2 crtice kad imaš slabiji signal tako da čim takneš antenu znaš da bi moglo biti problema, a kad budeš imao 4 ili 5 to će biti kad si negdje u centru grada gdje je inače signal najači i onda se ne moraš brinuti... vidjet ćemo što će još stim biti...

Pa i da naprave to sto si rekao, moci ce se provjeriti sto se desava sa konekcijom bez obzira na status pa ce se vidjeti da li lazu.

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
parizer kaže...

Hehheheheh

Ja sam odamh rekao da ce "fix" biti bas takav ;)

Sad samo cekam da neko ovdje kaze kako je to genijalno ;)

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Hehheheheh

Ja sam odamh rekao da ce "fix" biti bas takav ;)

Sad samo cekam da neko ovdje kaze kako je to genijalno ;)

"Fix" im je odličan... Meni to više zvuči na maskiranje problema, no sad će nam doć dežurni Appleovci pa nam objasnit zašto je ovo najbolje rješenje za taj problem ;)

17 godina
Mirko935 kaže...
parizer kaže...

Imaju oni malo veći problem ovdje nego što je crtanje crtica za signal... Pričaju gluposti, pogledaj ovaj video, browser jednostavno potpuno stane s učitavanjem kad čovjek dotakne taj dio antene: http://gizmodo.com/5575347/video-clearly-shows-antenna-defect-on-iphone-4-web-browser

Vidim da je pod komentarima na gizmodu netko stavio filmić kak i n1 gubi signal. Imam desire, probao sam prekriti donji dio i izgubio 1 crticu (od četiri, dakle JEDNU NE SVE).

A svima koji tvrde da i ostali mobovi imaju problema kao iphone4 mogu samo reći: YOU ARE HOLDING IT WRONG!! Smijeh

If at first you don't succeed; call it version 1.0
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

e sada toliko polemike i melodramatike oko tog problema sa signalom da vise neznas od pustih prica sta je istina a sto ne.... zadnje sta san procita o tome je http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10415

0 0 hvala 0
17 godina
zovitemebuha kaže...

e sada toliko polemike i melodramatike oko tog problema sa signalom da vise neznas od pustih prica sta je istina a sto ne.... zadnje sta san procita o tome je http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10415

I za popravak formule im treba par tjedana?  (za kad je najavljen fix)

16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

iako ovo je po meni vec unaprid osmisljeno... stavi se neka ocita "greska" ... ekipa jailbrejka i iskoritsti taj eksploit i dode nova zakrpica i papa :)

0 0 hvala 0
18 godina

I loša reklama je reklama.. Bilo bi genijalno, fantastično, nevjerojatno, nikad viđeno da update 4.0.1 riješi problem.. ;)

ne mogu odolit, pa ću linkat još jednom.. ako radi sa ovim, kupujem ga..

http://gizmodo.com/5576923/vapor4-may-be-the-first-bumper-worthy-of-the-iphone-4

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
"Fix" im je odličan... Meni to više zvuči na maskiranje problema, no sad će nam doć dežurni Appleovci pa nam objasnit zašto je ovo najbolje rješenje za taj problem ;)

Najbolje bi im rijesenje bilo da nekopaju nista jer nemaju pojma sta rade.

Z*srat ce sve pa nece nikako bit signala,e onda ces ga morat  spajat na žicu doma od telefona,i onda je to pravi iPhone.Osmijeh

BMW
17 godina
neaktivan

ima modem? ;)

Rade li video pozivi preko njega?

;)

16 godina
logic kaže...

ima modem? ;)

Rade li video pozivi preko njega?

;)

Rade, ali moraš kupiti app face time modem version koji dođe samo 15$Belji se

Stoja
17 godina
neaktivan

Cijena sitnica ;)

Btw halo bing, kako brat ;)

16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Najbolje bi im rijesenje bilo da nekopaju nista jer nemaju pojma sta rade.

Z*srat ce sve pa nece nikako bit signala,e onda ces ga morat  spajat na žicu doma od telefona,i onda je to pravi iPhone.Osmijeh

Sad sam se sjetio onog konektora za vanjsku antenu koji se nekad koristio.... Šteta što ga više ne ugrađuju na mobitele. Onda bi svi sa iPhoneom 4 uvijek nosili neku antenu sa sobom ukopčanu u taj port i to je to Osmijeh

Možda će iPhone 5 biti revolucionaran pa uvesti to u upotrebu Belji se

17 godina
neaktivan

NEsto kao rupovka ;)

Oni stariji ce znati o cemu pricam ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

NEsto kao rupovka ;)

Oni stariji ce znati o cemu pricam ;)

Hvala Bogu pa mi, mlađi, znamo koristiti internet za pojmove koje ne poznamo ;)

Takvo nešto... Još će Stevan to lijepo objasniti da s time nećeš nikad više gubiti signal na iPhoneu :) Sasvim sam siguran da bi iOvčad bila oduševljena izumom :)

15 godina
protjeran
Dobra prodaja iPhonea 4

Ljudi su masovno počeli vračati iphone4, vračeno več 4 miliona a apple je počeo prodavati samo vrhunske proizvode-nokiju, htc, samsung itd.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Bigkix kaže...
Nisam toliki majstor da sad znam sve te sitnice. Samo želim reći da je meni iPhone bolji.

hehehhehehe... Majstore... Lemme tell you: iPhone 3GS se, za razliku od 5800 može povezati sa Nike patikama. To je jedina stvar koju iPhone može a ostali ne mogu ;)

Bigkix kaže...
Nisam toliki majstor da sad znam sve te sitnice. Samo želim reći da je meni iPhone bolji. Ajde ovako onda, bolji je po pitanju povezivosti s drustvenim mrezama, jaci u miltimediji. Ne kazem ja da Nokija ne valja, pa ja volim Nokiju. Poanta je svega bila to da je (ubaci ime točnog korisnika) izjavio da je iOS neintinuitivan. A nije. Mozda je njemu nespretniji. Meni je nespretnija Nokija jer se sjećam da sam se nekad znao zblesirat na 5530 kad bi na primjer htio maknuti ikone ljudi iz imenika sa desktopa, znalo je potrajat da se sjetim gdje je ta opcija. Ovdje nemam tih problema. Sad ces reci da je to zato jer ni nema toliko opcija - mozda, no brz je, jednostavan i svakako intinuitivan!

I pliz, nemojmo se napadati, znam da sam i ja rekao neke teže riječi i zbog toga mi je žao. Volim Nokiju, al volim iphone vise. Postujem svacije misljenje i dojmove! no more fight!

Tebi je bolji zato što je ljepši, ima bolje igrice itd... Sve 5 ali nemoj govoriti da je bolji ubuduće nego reci tebi je bolji. Nemam ja ništa protiv toga da ti imaš različito mišljenje ali nemoj mi ni nametati svoje mišljenje.

Jači u multimediji je po meni diskutabilno zbog katastrofalnog A2DP-a na iPhone. I po čemu je bolji sa društvenim mrežama, nisam imao Nokiu pa ne znam?

logic kaže...

Jesmo se okomili na dijete ;)

Ajd pustite ga malo ;)

Nisam dijete, bar ne sa 25 godina. Rekao JESAM da je MENI iphone bolji. Igrice? Ne bi išlo da je to razlog. Nemaš Nokiu? E, pa u tome je problem, 90% ljudi ovdje nema iskustva s onime o čemu priča. Fura jednu firmu mobitela i zbogom. Ja sam koristio do sad i SE, Nokiu, Motorolu, iPhone, Samsung i Alcatel. A ovo sa nabrajanjem toga što iphone ima, a nokia nema je čista glupost jer da hoću mogu to progooglati i naći, ali mi se ne da jer ja to osobno ne znam (ne govorim o onome što svi znaju, nego o tehničkim sitnicama; čitaj dalje), ali vidim očima i iskustvom što je na iphoneu bolje nego na nokiji. Mislim da je nabrajanje tehničkih specifikacija za koje 99% korisnika ne zna što znače glupo. Meni je bitno kako se mobitel ponaša i što može, a sad imao on xy mogućnost tog i tog meni je svejedno ako sve radi dobro i brzo! (ne govorim o svima poznatim stvarima tipa kamere, flash podrške, brzine procesora, itd itd)

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
17 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Nisam dijete, bar ne sa 25 godina. Rekao JESAM da je MENI iphone bolji. Igrice? Ne bi išlo da je to razlog. Nemaš Nokiu? E, pa u tome je problem, 90% ljudi ovdje nema iskustva s onime o čemu priča. Fura jednu firmu mobitela i zbogom. Ja sam koristio do sad i SE, Nokiu, Motorolu, iPhone, Samsung i Alcatel. A ovo sa nabrajanjem toga što iphone ima, a nokia nema je čista glupost jer da hoću mogu to progooglati i naći, ali mi se ne da jer ja to osobno ne znam (ne govorim o onome što svi znaju, nego o tehničkim sitnicama; čitaj dalje), ali vidim očima i iskustvom što je na iphoneu bolje nego na nokiji. Mislim da je nabrajanje tehničkih specifikacija za koje 99% korisnika ne zna što znače glupo. Meni je bitno kako se mobitel ponaša i što može, a sad imao on xy mogućnost tog i tog meni je svejedno ako sve radi dobro i brzo! (ne govorim o svima poznatim stvarima tipa kamere, flash podrške, brzine procesora, itd itd)

Sam sebi skaces u usta. Prvo nemas blagog pojma koje sam mobitele imao ili imam. Blagog pojma. I ja sam prvi mobitel imao prije ravno deset godina. Koliko si ti tada imao godina? A i tada je to bio top model. Cisto ako se neko sjeca moj prvi mob je bio SE T28.

Recimo kazes "nabrajanjem toga što iphone ima, a nokia nema je čista glupost jer da hoću mogu to progooglati i naći, ali mi se ne da jer ja to osobno ne znam (ne govorim o onome što svi znaju, nego o tehničkim sitnicama; čitaj dalje), ali vidim očima i iskustvomšto je na iphoneu bolje nego na nokiji". Kojim ocima i iskustvom kad sam kazes da to ne znas. Ne mozes imati iskustvo u necemo sto ne znas.

Onda u istoj recenici kazes dvije potpuno suprotne stvari:"Meni je bitno kako se mobitel ponaša i što može, a sad imao on xy mogućnost tog i tog meni je svejedno ako sve radi dobro i brzo!" Bitno ti je sta moze ali ti je nebitno ima li neku mogucnost ako sve radi dobro i brzo.

De ti sam sa sobom u glavi rascisti pa cemo te prestati zvati dijete, Ne znas ni smislenu recenicu napisati. Sam sebi proturjecis. Ne znas ali imas iskustvo bitno ti je ali ti nije bitno.

A da ne bi bio dijete i tako zvucao kad kazes x je bolji od y trebas dodati radi pa nabrojati radi cega. Taksativno. JEr tvoje "iskustvo" mi znaci ko sise na piletu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 21:57 (logic).
16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Kad se već hvalimo (@logic ;) ) ja sam prvi mobitel koristio prije točno 14 godina. I ja ne furam jednu firmu mobitela, uopće me ne interesiraju firme, interesiraju me jedino mogućnosti pojedinih modela. Nemaš blagog pojma o čemu pričaš, da si imalo upućen bi znao da nema toga što Symbian i WM platforme ne mogu davno prije nego je Stevino čeljade od OS-a uopće izašlo na tržište. A Android ga je stigao odmah po izdavanju.

Šta vidiš očima i iskustvom? Šta je bolje? To što imam 4 opcije pod Settings umjesto 100? Ja sam zakinut pa bolje da i nemam te opcije, jel. Ne volim kad me itko pravi budalom. Ne mogu stavit Wallpaper na 3G-a, ne trebam Flash, ne trebam Bluetooth file transfer, ne trebam USB Mass Storage, ne trebam hrpu stvari koje se na drugim smartphoneima, pa i većini dumbphonea uzimaju zdravo za gotovo.

Ali, da, iPhone je puno napredniji od ostalih. Jedino ne mogu nikako dokučiti po čemu...

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Ali, da, iPhone je puno napredniji od ostalih. Jedino ne mogu nikako dokučiti po čemu...

iphone ima foldere :)

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
Sto jest jest. Doduse ima i android al to nije isto. Iphoneovi folderi su revolucionarni :)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Sto jest jest. Doduse ima i android al to nije isto. Iphoneovi folderi su revolucionarni :)

kolega se vi to možda sprdate s iphonom???

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

Ja smrtno ozbiljan. Kako da se sprdam sa tim cudom tehnike. Pa to je mob iz 22 vijeka. Mada kad to procitam pomislim da je prije toga bila apokalipsa pa su tek izmislili tocak pa iphone.

15 godina
protjeran
Dobra prodaja iPhonea 4

@logic

samo jedna recenica se odnosila na tebe i tu sam recenicu i citirao. u ostatku posta se uopce nisam obracao tebi.

a meni je svejedno da li iphone ili bilo koji drugi mobitel ima zicicu od wlan modema debljine 0.013mm ili 0.015 na primjer, nego mi je bitno da mobitel radi brzo i da nema problema sa izvrsavanjem onoga sto od njega trazim. to sto, ne znam, miro peric kaze da je bolje imati 0.015mm me boli dupe. na to sam mislio kada sam rekao da me ne zanimaju sve tehnikalije koje samo inzinjeri razumiju. i za to sam mislio da bi bilo glupo ici nabrajati. to da iphone ima losiju kameru od nokie xy to svi znamo.

uostalom, nema se smisla raspravljati, jer ja nisam apple fan i fanatik, no vi JESTE mrzitelji svega sto apple proizvede. da ja kazem da je prvo bila kokos, svi bi vi vikali kako je prvo ipak bilo jaje.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zovitemebuha kaže...

iako ovo je po meni vec unaprid osmisljeno... stavi se neka ocita "greska" ... ekipa jailbrejka i iskoritsti taj eksploit i dode nova zakrpica i papa :)

da, to ili takav slican scenarij se cine najizglednijim. mislim da bi netko u fazi razvoja i testiranja primjetio taj problem sa signalom. No, "no brainer-i" ovdje nikako da to shvate. kao ni cinjenicu da se radi o smijesno malom broju prodanih iphonea koji s tim imaju problema.

17 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

@logic

samo jedna recenica se odnosila na tebe i tu sam recenicu i citirao. u ostatku posta se uopce nisam obracao tebi.

a meni je svejedno da li iphone ili bilo koji drugi mobitel ima zicicu od wlan modema debljine 0.013mm ili 0.015 na primjer, nego mi je bitno da mobitel radi brzo i da nema problema sa izvrsavanjem onoga sto od njega trazim. to sto, ne znam, miro peric kaze da je bolje imati 0.015mm me boli dupe. na to sam mislio kada sam rekao da me ne zanimaju sve tehnikalije koje samo inzinjeri razumiju. i za to sam mislio da bi bilo glupo ici nabrajati. to da iphone ima losiju kameru od nokie xy to svi znamo.

uostalom, nema se smisla raspravljati, jer ja nisam apple fan i fanatik, no vi JESTE mrzitelji svega sto apple proizvede. da ja kazem da je prvo bila kokos, svi bi vi vikali kako je prvo ipak bilo jaje.

Sto ne mijenaj stvar da ti je post glup i  kontraditoran do bola. BIo on upucen meni ili ne. Glup je i u jednom i drugom slucaju. Nisam nigdje ni rekao da je meni upucen niti sam to i komentarisao.

16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
zovitemebuha kaže...

da, to ili takav slican scenarij se cine najizglednijim. mislim da bi netko u fazi razvoja i testiranja primjetio taj problem sa signalom. No, "no brainer-i" ovdje nikako da to shvate. kao ni cinjenicu da se radi o smijesno malom broju prodanih iphonea koji s tim imaju problema.

Ja ne vidim ništa smiješno malo u broju od 93% uređaja prodanih u Velikoj Britaniji.

17 godina
Bigkix kaže...

Pa i je bilo prvo jaje :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Bigkix kaže...
zovitemebuha kaže...

Ja ne vidim ništa smiješno malo u broju od 93% uređaja prodanih u Velikoj Britaniji.

I ne vjerujem da je ikome u tih 93% imalo smijesno. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice