Dobra prodaja iPhonea 4

poruka: 531
|
čitano: 75.991
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja iPhonea 4".
15 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Ovako...gledam na cnetovom youtube channelu kako ljudi stoje 2 BLOKA I VIŠE za iPhone...pita reporter ili reporterka ljude zašto iPhone 4  i jedna kaže:ima foldere.Dobro jesu li ljudi ti glupi ili misle da je iPhone jedini gadget koji postoji,mislim stvarno,facetime je za njih isto neko čudo!Moja nokija n900 ne samo da mže vodoti videochat preko WiFija,već može preko 3Ga i sa drugim mobitelima,pa dobro jesu li iPhone useri imali mobitel ili su čekali da izađe mob od applea,kladim se da nitko od njih ne bi kupio iPhone 4 da se na poleđini umjesto jabuke nalazi Nokijin ili HTCov logo.

PS.Također se kladim da ako bi gospodin Jobs predstavio iWater,"the reinvented water of Steve Jobs" svi Macovci bi plačali po 300 kn/l da isključivo  to piju jer im steve kaže da su velike inovacije ti mjehurići u vodi,a kad bi se prvi ljudi počeli žaliti da se guše kad to piju on bi im rekao da piju na pogrešan način.Nakon toga bi proizveo posebnu čašu za 1200 kn tako da to mogu konzumirati.

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dobra prodaja iPhonea 4
crovalentin kaže...

Ovako...gledam na cnetovom youtube channelu kako ljudi stoje 2 BLOKA I VIŠE za iPhone...pita reporter ili reporterka ljude zašto iPhone 4  i jedna kaže:ima foldere.Dobro jesu li ljudi ti glupi ili misle da je iPhone jedini gadget koji postoji,mislim stvarno,facetime je za njih isto neko čudo!Moja nokija n900 ne samo da mže vodoti videochat preko WiFija,već može preko 3Ga i sa drugim mobitelima,pa dobro jesu li iPhone useri imali mobitel ili su čekali da izađe mob od applea,kladim se da nitko od njih ne bi kupio iPhone 4 da se na poleđini umjesto jabuke nalazi Nokijin ili HTCov logo.

PS.Također se kladim da ako bi gospodin Jobs predstavio iWater,"the reinvented water of Steve Jobs" svi Macovci bi plačali po 300 kn/l da isključivo  to piju jer im steve kaže da su velike inovacije ti mjehurići u vodi,a kad bi se prvi ljudi počeli žaliti da se guše kad to piju on bi im rekao da piju na pogrešan način.Nakon toga bi proizveo posebnu čašu za 1200 kn tako da to mogu konzumirati.

Ima foldere... hehehehehehhe. To dokazuje da je dobar dio iPhone korisnika mentalno zaostao, ne svi, naravno, ali dobar dio ;)

16 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Nisu zaostali nego samo gledaju vijesti od apple-a pa je to jedino što znaju. Probaj se staviti u ovakvu poziciju: prije nekoliko godina imao si neki dummyphone nije bitno koje marke(ali uglavnom cigla, loš ekran nemogućnost surfanja i gledanja videa itd.) i onda si kupio iphone i otkrio čari smartphone-a. Nakon toga uopće ne pratiš ostale mobove jer nijedan nije ni do koljena iphonu i samo slušaš vijesti o iphonu. I normalno kad apple izbaci novi model naravno da ga uspoređuje sa starijim modelom i govori u čemu je bolji, ali nikad ne spominje konkurenciju osim u onome što su bolji, i normalno da su to onda za njih ogromni feature-i koje jednostavno moraju imati... jednostavno ljude nije ni briga za ostale mobove. Baš se sječam kad sam pričao sa jednim frendom iz amerike i rekao kao sam uzeo HTC desire on se sav isčuđavao i pitao što sam to kupio. Istina da kod njih još nema desirea u prodaji ali svejedno i kod nas reci večini ljudi za android i pitat će te "a što je to??" a reci iphone i svi će znati o čemu pričaš. Jedino eto mi koji smo ovdje vidimo mrvicu dalje od marketinga sa kojim nas svi bombardiraju i govore što je najbolje za nas...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dobra prodaja iPhonea 4

A što smo mi Hrvati pametni!!!!!! Nema pametnijih od nas samih. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.

U Republici Hrvatskoj ti trenutno radno sposobnih  čini 7,82 % fakultetski obrazovanih građana (uključujući magistre i doktore znanosti) te 4,08 posto građana sa završenom višom školom.

Time je R Hrvatska stvarno postala “obećana zemlja”. 

Iphone 4 rastura svu konkurenciju samo zbog aplikacija i kvalitetnog hardvera, a i većina se  uspjela savršeno priviknuti na iOS kojim je lako upravljati i bez izbornika u kojima se pogubiš dok nešto nađeš. Trenutno je Android još nedovoljno dobar iako se razvija u dobrom smjeru, ali bez aplikacija ne nudi mnogo za korisnike koji traže veću prilagodljivost i sadržaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Sve to stoji, apsolutno, nisam ja mislio da su doslovno zaostali, to je bila pošalica Belji se

Naravno da je to neupućenost, ima primjera za to hrpa u ovom svijetu, nije iPhone jedini takav uređaj. Uzmi iPod, isto nije ni po čemu poseban MP3 player pa ga cijeli svijet ima. LCD televizori su puno lošiji po kvaliteti slike od plazme pa većina ljudi ima LCD-e. Boseovi zvučnici su čisto sranje naspram ozbiljnijih firmi ali je Bose razvikan a tko je čuo za Wharfedale, Jamo, Monitor Audio, itd... Većina ljudi ni nema vremena za proučavanje takvih stvari tako da jednostavno vjeruju marketingu i popularnosti nečega, jer se pretpostavlja da ako je nešto ultra popularno da je i najbolje, što zapravo vrlo često nije točno.

I da, gledao sam neki dan video neki kao iPhone 4 vs EVO 4G. Meni se taj Android puno više sviđa od iOS-a i izgleda mi puno praktičniji za svakodnevni rad i bilo šta drugo.

edit: Simbamef, lakše malo, dobit ćeš infarkt koliko se uzbuđuješ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 15:36 (Mirko935).
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Da skratimo muke iPhone nebi bio loš mobitel kad bi koštao od prilike nekih 3000kn koloko i vrijedi i nebio onoloko precijenjen koliko ga Apple pokazuje i neka grupa ljudi koja nema pojma šta je mobitel.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
Simbamef kaže...

A što smo mi Hrvati pametni!!!!!! Nema pametnijih od nas samih. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.

U Republici Hrvatskoj ti trenutno radno sposobnih  čini 7,82 % fakultetski obrazovanih građana (uključujući magistre i doktore znanosti) te 4,08 posto građana sa završenom višom školom.

Iphone 4 rastura svu konkurenciju samo zbog aplikacija i kvalitetnog hardvera, a i većina se  uspjela savršeno priviknuti na iOS kojim je lako upravljati i bez izbornika u kojima se pogubiš dok nešto nađeš. Trenutno je Android još nedovoljno dobar iako se razvija u dobrom smjeru, ali bez aplikacija ne nudi mnogo za korisnike koji traže veću prilagodljivost i sadržaje.

Nisam rekao da smo mi pametni jer i kod nas možeš naći isto gomilu bisera sa sličnim razmišljanjima, ali to nije zato jer je netko glup ili neobrazovan, nego jednostavno jer se ne informira u vezi nečega. Jer koga kod budeš u hrvatskoj pitao sigurno je čuo za novi iphone jer je bilo na svim vijestima i u novinama, pa onda normalno da moraju znati za njega. 

I ja ne govorim za iphone da je loš, odličan je, ali fora je da pola ljudi koji ga kupuje im to sve ne treba nego ga kupuju jer je nov i jer je fancy...i ima foldereŠutim

A ove priče kad netko počne kako netko rastura konkurenciju su najbolje, a vjerojatno konkurenciju(barem top ponude) nije ni isprobao kako spada ili je uspio nekome preko ramena proviriti. Svi imaju prednosti i mane, pitanje je što ti je važnije. Nekome je važno da su ikone lijepe i da je ultra-fluidno, drugome je bitna full kustomizacija OS-a ili da ima flash na mobu. A nekome je važno samo da telefonira i da šalje poruke.

Stoja
17 godina
odjavljen
cappy kaže...

Da skratimo muke iPhone nebi bio loš mobitel kad bi koštao od prilike nekih 3000kn koloko i vrijedi i nebio onoloko precijenjen koliko ga Apple pokazuje i neka grupa ljudi koja nema pojma šta je mobitel.

iako marketing radi svoje,čini se ipak da je iphone 4 najbolji...većinom ga svi jako hvale...i to ne ovi glupavi šta kupuju jer je znak jabuke na njemu

kolika će cijena iphona bit u hr,otključanog bez ugovorne obveze?

17 godina
neaktivan
crovalentin kaže...

Pa da, izvučeno iz konteksta o tome što je novo ... uostalom zar nema svuda kretena ili ovisnika o novom.

A.
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
iako marketing radi svoje,čini se ipak da je iphone 4 najbolji...većinom ga svi jako hvale...i to ne ovi glupavi šta kupuju jer je znak jabuke na njemu

kolika će cijena iphona bit u hr,otključanog bez ugovorne obveze?

Po čemu je najbolji, evo, pogledaj ovaj video:

Na 5:30 cca... Na Androidu u dva tapa zatvoriš sve aplikacije, a na iPhoneu moraš jednu po jednu ubijat k'o debilček... Zar je tako teško napravit malo inteligentniji OS?

Slažem se ja da je to odličan telefon, ali ovakve stvari me probiju, baš je nazadno i glupo, na WM-u odavno postoje task manageri koji mogu u dva klika ubit sve aplikacije. Zašto iOS nema takvu mogućnost? Ovo je samo primjer kakav je iOS, ima još takvih stvari, ja osobno ne volim gubit minutu za nešto što se može u 4 sekunde obavit.

17 godina
protjeran
Simbamef kaže...

to sto je netko zavrsio fakultet(pogotovo u hrvatskoj) ne znaci niti da je pametan niti da je inteligentan, a isto tako ako netko nema fakultetsko obrazovanje ne znaci da ta osoba nije pametna

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
grimyHR kaže...
Simbamef kaže...

to sto je netko zavrsio fakultet(pogotovo u hrvatskoj) ne znaci niti da je pametan niti da je inteligentan, a isto tako ako netko nema fakultetsko obrazovanje ne znaci da ta osoba nije pametna

I zato nam je država u ovakvom stanju :)

17 godina
protjeran
Simbamef kaže...
grimyHR kaže...
Simbamef kaže...

I zato nam je država u ovakvom stanju :)

pa vode ju ti tvoji "pametni" fakultetski obrazovani ljudi Belji se

a amerikanci jesu glupi, ali su bogati i kupuju inozemnu umnu radnu snagu, a bogatstvo znamo kako su stekli

16 godina
protjeran
grimyHR kaže...

a amerikanci jesu glupi, ali su bogati i kupuju inozemnu umnu radnu snagu, a bogatstvo znamo kako su stekli

Ajde sada jednom snazno glavom u zid lupi. Tvrdit da su ljudi neke nacionalnosti glupi je retardirano i sramotno.

16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

To je i meni najbolje kada netko kaže ''glupi Amerikanci''

Što onda oni za nas mogu samo reći... ajde molim vas..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...

Ajde sada jednom snazno glavom u zid lupi. Tvrdit da su ljudi neke nacionalnosti glupi je retardirano i sramotno.

nisu svi pojedinci tamo glupi, ali ih strasan broj je

kod njih, kad su u pitanju intelektualna i strucna radna snaga, prevladavaju stranci

zasto ako su amerikanci tako pametni?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 20:43 (grimyHR).
16 godina
protjeran
grimyHR kaže...
ansha kaže...
grimyHR kaže...

Zivio sam godinu dana u americi i nisam se ni blizu osjecao okruzen retardima kolko se tako ovdje osjecam. Glupana ima svugdje, a ovakvim izjavama samo sebe svrstavas medju njih.

17 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...
ansha kaže...
grimyHR kaže...

Zivio sam godinu dana u americi i nisam se ni blizu osjecao okruzen retardima kolko se tako ovdje osjecam. Glupana ima svugdje, a ovakvim izjavama samo sebe svrstavas medju njih.

ne retardirani, glupi, netko tko je retardiran si ne moze pomoci, netko tko je glup ne zeli, a prosjecni amerikanac zna jako malo ili nimalo o icemu izvan nekog njegovog malog kruga ili uske specijalizacije i za mene je takva osoba glupa, jbg to je samo moje misljenje

16 godina
protjeran
grimyHR kaže...

ne retardirani, glupi, netko tko je retardiran si ne moze pomoci, netko tko je glup ne zeli, a prosjecni amerikanac zna jako malo ili nimalo o icemu izvan nekog njegovog malog kruga ili uske specijalizacije i za mene je takva osoba glupa, jbg to je samo moje misljenje

Imas pravo na misljenje, al ako je to tvoje misljenje onda se moras pomirit s tim da si glupan.

17 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...

Imas pravo na misljenje, al ako je to tvoje misljenje onda se moras pomirit s tim da si glupan.

jbg ak su tak pametni zasto je kod njih najpopularniji idiotproof smartphone?

e da, kad govorim o amerikancima mislim na amerikance koji su tamo vec par generacija, ne na friske

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 21:13 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4
Ovo o glupim amerima postaje svojevrstan refren na temama o Appleu i iPhoneu. Koja ridikulijada od stava. Američki narod je ogromna masa, a sama kultura i nazori su posve različiti i unutar same države koliko je ogromna. Svejedno upravo su ameri najveći izvoznici kulture i umjetnosti ili onog sto uopceno danas podrazumijevamo pod tim (film, strip, književnost etc). Uz to sve najveće tehnoloske tvrtke današnjice, sa appleom kao trenutno najvrijednijom i Msoftom i googleom kao drugom i trećom su koncentrirane tamo. U Americi sasvim sigurno ima glupana koliko ima stanovnika u Hrvatskoj, al jbg kad ih ima toliko. Osim toga kao narod su daleko napredniji ( naročito u urbanim sredinama i na zapadnoj obali ). otvoreniji, srdacniji, vrijedniji i spsosobniji. Dobrim dijelom zaslugama daleko naprednijeg drzavnog aparata i pravne države te običaja.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
16 godina
protjeran

Sorry ali već postoji

http://www.myiwater.com/

17 godina
neaktivan

Usudili se upotrijebiti slovo i na pocetku imena?

cccccccccccccccccc

Sad ide tuzba ;)

:)
15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
ansha kaže...
grimyHR kaže...

jbg ak su tak pametni zasto je kod njih najpopularniji idiotproof smartphone?

e da, kad govorim o amerikancima mislim na amerikance koji su tamo vec par generacija, ne na friske

ajme majko stvarno si glupav

17 godina

16 godina
protjeran
Dobra prodaja iPhonea 4

12 stranica gluposti

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
parizer kaže...

Imaju oni malo veći problem ovdje nego što je crtanje crtica za signal... Pričaju gluposti, pogledaj ovaj video, browser jednostavno potpuno stane s učitavanjem kad čovjek dotakne taj dio antene: http://gizmodo.com/5575347/video-clearly-shows-antenna-defect-on-iphone-4-web-browser

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice