Dobra prodaja iPhonea 4

poruka: 531
|
čitano: 76.007
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja iPhonea 4".
17 godina
RE: Dobra prodaja iPhonea 4
alien kaže...

alo mama, evo zovem te s novim ajfonom ispred apple dučana.. stajao sam tri sata na kiši da bih došao do njega.. mobitel je super, ima ekran sa puuno boj., ima dvije kam...e, .edva če..m da ti .a pok...m.  mama! mam. me čuješ ma..  m....... tu tu tu tu....

poprilično glupo i nemaštovito ali u svakom slučaju poučno koliki jal može biti prema stvarima koje si ne možemo priuštiti ... jadno ...

16 godina
movie kaže...
alien kaže...

alo mama, evo zovem te s novim ajfonom ispred apple dučana.. stajao sam tri sata na kiši da bih došao do njega.. mobitel je super, ima ekran sa puuno boj., ima dvije kam...e, .edva če..m da ti .a pok...m.  mama! mam. me čuješ ma..  m....... tu tu tu tu....

poprilično glupo i nemaštovito ali u svakom slučaju poučno koliki jal može biti prema stvarima koje si ne možemo priuštiti ... jadno ...

Kako ti znaš što si on može priuštiti?

Jadno je tvoje obraćanje s visoka u nedostatku smisla za humor.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
18 godina
neaktivan

Pricao je o sebi. Kaze "...si ne mozemo priustiti" ;)

:)
18 godina
neaktivan

@kostolomac

sve to stoji ali pogledaj razliku u cijeni. Ono je bilo upuceno konkretno onom liku. Kaze nesto i kad ga ja pitam sta konkretno nigdje ga nema.

17 godina
logic kaže...

@kostolomac

sve to stoji ali pogledaj razliku u cijeni. Ono je bilo upuceno konkretno onom liku. Kaze nesto i kad ga ja pitam sta konkretno nigdje ga nema.

e sad cijena,  o tome bi se dalo pričat;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
neaktivan

vise nego duplo ;)

A sisa ga u masi stvari ;)

AL necemo u offtopic ;)

16 godina
neaktivan
movie kaže...

Ajde mi javite kad shvatite da nitko od nas koji kritiziramo iPhone ne radimo to jer si ga ne možemo priuštiti nego zbog nekih drugih razloga koje vi očito ne možete shvatiti. Hvala unaprijed.

A ono što si ti citirao je bila sajebancija, no ti očito taj koncept ne kužiš.

18 godina
neaktivan

Ne moze shvatiti zato sto ga on sebi ne moze prisustiti a tako jako ga zeli pa mu nije jasno kako ga mi sto ga sebi mozemo priustiti ne zelimo. Nije on na tom nivou. AL odrast ce ima vremena i nade za njega. Ili ne. hmmmm

15 godina
protjeran
logic kaže...
Bigkix kaže...
logic kaže...
@bigkix

Ok. Kazes iphone je mogucnostima daleko ispred. Hoces konkretno? Nabroj mi taksativno mogucnosti koje iphone ima a 5800 nema. Ali konkretno bez opisa, stavku po stavku.

Ima iphone mogucnosti koje 5800 nema, ali i obratno.

Mislio sam na multimediju, web povezanost i sl.. uostalom http://is.gd/d7CbW

Kalsika. Prosipas gluposti i kad te pozovem da taksativno nabrojis stvari u kojima ti tvrdis da iphone bolji ti pricas o prodaji. Daj druze taksativno u cemu je to iphone mogucnosti koje iphone ima a 5800 nema. Ili se poklopi i nemoj se javljati. Ne znas pricati konkretno vec izvalis gluspot i svoje nicim utemeljeno misljenje kao ultimativnu istinu. Ajmo da cujem.

1.

2.

3.

.

.

.

Nisam toliki majstor da sad znam sve te sitnice. Samo želim reći da je meni iPhone bolji. Ajde ovako onda, bolji je po pitanju povezivosti s drustvenim mrezama, jaci u miltimediji. Ne kazem ja da Nokija ne valja, pa ja volim Nokiju. Poanta je svega bila to da je (ubaci ime točnog korisnika) izjavio da je iOS neintinuitivan. A nije. Mozda je njemu nespretniji. Meni je nespretnija Nokija jer se sjećam da sam se nekad znao zblesirat na 5530 kad bi na primjer htio maknuti ikone ljudi iz imenika sa desktopa, znalo je potrajat da se sjetim gdje je ta opcija. Ovdje nemam tih problema. Sad ces reci da je to zato jer ni nema toliko opcija - mozda, no brz je, jednostavan i svakako intinuitivan!

I pliz, nemojmo se napadati, znam da sam i ja rekao neke teže riječi i zbog toga mi je žao. Volim Nokiju, al volim iphone vise. Postujem svacije misljenje i dojmove! no more fight!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
18 godina
neaktivan

Sto se ti pravdas sto si napao nokiju? Bas me briga za nokiju, napadaj je slobodno. Nemam ja odnos sa nokijom kao ti sa appleom. I ubuduce ako nesto izjavis budi spreman to potkrijepiti a ne doci nadmen i lupiti iphon eje bolji. Vidis kako ispadas smijesan i izvinjavas se.

16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
Nisam toliki majstor da sad znam sve te sitnice. Samo želim reći da je meni iPhone bolji.

hehehhehehe... Majstore... Lemme tell you: iPhone 3GS se, za razliku od 5800 može povezati sa Nike patikama. To je jedina stvar koju iPhone može a ostali ne mogu ;)

Bigkix kaže...
Nisam toliki majstor da sad znam sve te sitnice. Samo želim reći da je meni iPhone bolji. Ajde ovako onda, bolji je po pitanju povezivosti s drustvenim mrezama, jaci u miltimediji. Ne kazem ja da Nokija ne valja, pa ja volim Nokiju. Poanta je svega bila to da je (ubaci ime točnog korisnika) izjavio da je iOS neintinuitivan. A nije. Mozda je njemu nespretniji. Meni je nespretnija Nokija jer se sjećam da sam se nekad znao zblesirat na 5530 kad bi na primjer htio maknuti ikone ljudi iz imenika sa desktopa, znalo je potrajat da se sjetim gdje je ta opcija. Ovdje nemam tih problema. Sad ces reci da je to zato jer ni nema toliko opcija - mozda, no brz je, jednostavan i svakako intinuitivan!

I pliz, nemojmo se napadati, znam da sam i ja rekao neke teže riječi i zbog toga mi je žao. Volim Nokiju, al volim iphone vise. Postujem svacije misljenje i dojmove! no more fight!

Tebi je bolji zato što je ljepši, ima bolje igrice itd... Sve 5 ali nemoj govoriti da je bolji ubuduće nego reci tebi je bolji. Nemam ja ništa protiv toga da ti imaš različito mišljenje ali nemoj mi ni nametati svoje mišljenje.

Jači u multimediji je po meni diskutabilno zbog katastrofalnog A2DP-a na iPhone. I po čemu je bolji sa društvenim mrežama, nisam imao Nokiu pa ne znam?

17 godina
Bigkix kaže...

Nije.

- Psiho246
18 godina
neaktivan

Jesmo se okomili na dijete ;)

Ajd pustite ga malo ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Jesmo se okomili na dijete ;)

Ajd pustite ga malo ;)

Ja sam siguran da on upravo uz nas prolazi kroz jedan proces sazrijevanja, možda nešto pametno nauči, mi smo zapravo The Good Guys ovdje ;)

16 godina
Mirko935 kaže...

Ja sam siguran da on upravo uz nas prolazi kroz jedan proces sazrijevanja, možda nešto pametno nauči, mi smo zapravo The Good Guys ovdje ;)

Ima i u tome istine. Ja sam podosta naučio kroz ovih godinu i neš sitno koliko sam na bug forumu i o appleu i o svemu drugome, kad bi se svi složili sa svime ne bi ništa naučili, ovako kroz raspravu(konstruktivno jel, ne spamanje i trolanje) se da podosta naučiti.

Stoja
18 godina
neaktivan
logic kaže...

Sto se ti pravdas sto si napao nokiju? Bas me briga za nokiju, napadaj je slobodno. Nemam ja odnos sa nokijom kao ti sa appleom. I ubuduce ako nesto izjavis budi spreman to potkrijepiti a ne doci nadmen i lupiti iphon eje bolji. Vidis kako ispadas smijesan i izvinjavas se.

Ma to ja tako pricam jer nemam vise nokiju al nemojte appleovcima rec ;)

16 godina
logic kaže...

Ma to ja tako pricam jer nemam vise nokiju al nemojte appleovcima rec ;)

Izdajico..;)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
Dobra prodaja iPhonea 4
Ma on ceka da izade ona nokia sa meego onda ce se on ostaviti androida i svog x10 ;)
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Artfull je izdao Apple, logic je izdao Nokiu, ode ovaj svijet u k... Namigiva

18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Ma on ceka da izade ona nokia sa meego onda ce se on ostaviti androida i svog x10 ;)

Ne znam sta bih ti rekao. Sve mi se vise svidja android. Vidjecemo. Ako iskoci nesto povoljno ja sam uvijek za biznis ;)

EDIT. Ajmo se mi okupit i stavit nesto na vatru. Bolje nego da se glodjemo oko plastike ;)

Naravno i Artfull je pozvan ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 21:52 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Ne znam sta bih ti rekao. Sve mi se vise svidja android. Vidjecemo. Ako iskoci nesto povoljno ja sam uvijek za biznis ;)

EDIT. Ajmo se mi okupit i stavit nesto na vatru. Bolje nego da se glodjemo oko plastike ;)

Ova sa stavljanjem nečega na vatru ti uopće nije loša ideja, samo ne znam gdje bi se okupili, malo smo porazbacani po ovom našem Balkanskom poluotoku Belji se I da napokon uživo svi poredimo te naše komade plastike oko kojih se svakodnevno koljemo Namigiva

Btw, evo zgodan link, Nokia opisuje na koje sve načine možete držati njihove telefone, i za razliku od Applea, nijedan nije lošiji od drugog: How do you hold your Nokia? | Nokia Conversations - The official Nokia BlogIzlanuo se

16 godina
Dobra prodaja iPhonea 4
Uf sto bi to bilo da avi dodemo naoruzani htcovima, nokiama, iphonovima, se-ovima, pa to bi rat izbio :P

Hehe ovo sam na engagdetu nes citao kako nokiu mozes drzat kako oces i ne gubi signal, a komentari su bili za umrijet od smijeha :D
Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
logic kaže...

Ova sa stavljanjem nečega na vatru ti uopće nije loša ideja, samo ne znam gdje bi se okupili, malo smo porazbacani po ovom našem Balkanskom poluotoku Belji se I da napokon uživo svi poredimo te naše komade plastike oko kojih se svakodnevno koljemo Namigiva

Btw, evo zgodan link, Nokia opisuje na koje sve načine možete držati njihove telefone, i za razliku od Applea, nijedan nije lošiji od drugog: How do you hold your Nokia? | Nokia Conversations - The official Nokia BlogIzlanuo se

mA sve ti je to u krugu par sati voznje. Evo ja vas pozivam kod sebe. Banja Luka. 

Ovo sa iphoneom je postala opsta sprdacina. Sto u sustini i jest. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 7:44 (logic).
17 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

hahah ... viiš nisam nikad bio u banja luci. 

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

POziv stoji ;)

17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Evo i mene :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Hahaha...... iPhone miting xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 11:20 (n00bina22).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja nemam iphone ;)

Ocigledno ne pratis jer ja sam svrstan u top 3 iphone i apple hatera ;)

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo i mene :)

Samo ako povuces onu da sam star ;)

17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Ma nisi star... taman si... izmedju teleta i vola :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice