Dobra prodaja iPhonea 4

poruka: 531
|
čitano: 76.017
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja iPhonea 4".
18 godina
neaktivan
RE: Dobra prodaja iPhonea 4
Zvjerkan kaže...

Ma ne dešnjaci mobitele s tuchscreeanom drže u ljevoj jer desnom tipkaju prstom.. dok običe mobove u desnoj normalno i tipkaš palcom po tipkama.

Ja sam skoro elektrotehničar..xd... ali dosad što znam ... je promjene se svojstva antene jer kad ti to spojoš dobije se nešto tipa kratkoga spoja. no pošto je antena cijeli taj rub. oni vjerojatno da mogu odredit koliko če antena koristit (teško za objasniti) odnosno na koji dio če manje ragirat .. odnosno kad se promjene ta svojstva da ih software prepozna i počme koristiti drugi dio antene.. tako nekako . . . komplicirano al ajde dobro. . . vjerojatno da čemo sutra vidit što če oni reč i napravit!

Heheheh

Vidi se da si "skoro" elektrotehnicar ;)

A i taj fix ce vjerovatno promijeniti nacin prikazivanja jacine signala jer antenu ne mogu softverski promijeniti. Sad ce uvijek biti pun signal i telekom ce biti kriv. Jer zaboga nemoguce da stevo nesto pogrijesi. Iphone je djelo cistg genija i savrsenstvo. 

:)
16 godina
logic kaže...

Heheheh

Vidi se da si "skoro" elektrotehnicar ;)

A i taj fix ce vjerovatno promijeniti nacin prikazivanja jacine signala jer antenu ne mogu softverski promijeniti. Sad ce uvijek biti pun signal i telekom ce biti kriv. Jer zaboga nemoguce da stevo nesto pogrijesi. Iphone je djelo cistg genija i savrsenstvo. 

To i meni zvuči kao jedino rješenje. Ali nešto mi tata govorio da je negdje pročitao da će se prekinuti isporuke iphona  dok ne riješe taj problem sa antenom, samo nisam našao tu vijest(a nisam baš ni tražioBelji se) Uglavnom, ne vidim da nekakve promijene u softveru to mogu magično popraviti osim pametnim maskiranjem problema da ispadne da zbog operatera ispadaju pozivi i sl.

Stoja
18 godina

http://www.jutarnji.hr/ogorceni-ljevaci--zasto-nam-ne-radi-novi-iphone-/842387/

Problem je, naime, u tome da se antena za signal nalazi u donjem lijevom kutu iPhonea, a taj dio telefona najčešće drže ljevaci. Dešnjacima je jednostavnije, jer telefon drže na suprotnoj strani, no svi kojima je lijeva ruka “glavna”, morat će se naviknuti na držanje iPhonea 4 na desnoj strani. 

iduća revolucionarna stvar na ajfonu će biti ta da telefon neeć imat "gornju" odnosno "donju" stranu čime će ubiti dvije muhe jednim udarcem..

hmm.. zanima me kak će to prezentirat ljudima.. 

bit će to "beyond understanding how things works" i "magical" Cool 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 22:01 (nixass).
16 godina
nixass kaže...

iduća revolucionarna stvar na ajfonu će biti ta da telefon neeć imat "gornju" odnosno "donju" stranu čime će ubiti dvije muhe jednim udarcem..

hmm.. zanima me kak će to prezentirat ljudima.. 

bit će to "beyond understanding how things works" i "magical" Cool 

Ako bi to htjeli napraviti onda bi ili sve trebalo biti puta 2(znači, mikrofon, zvučnik, home button, kamera,flash...) da bude sa jedne i druge strane pa da nas nije briga kako ga uzmemo, ili će maknuti to sve da im bude jednostavnijeBelji se

A vidiš ja sam dešnjak i mob najviše držim u lijevoj ruci, tako da nema spasa za meneIzlanuo se

Stoja
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

ja neznam el ovi nešto brkaju ili što.. ali dešnjaci najčešće drže tuckscrean mobove u ljevoj ruci jer im je desna "više" razvijena i s njom tipkaju.. dok ljevaci obrnuto

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4
http://www.electronista.com/articles/10/06/25/ios.401.could.show.early.next.week/

... that would fix the phone's baseband calibration by having it switch faster to the cleanest available cellular signal.

Naravno da sw fix ne može popraviti grešku u dizajnu antene al
obzirom da samo dio ljudi moze replicirati problem stvar je moguće i do proizvodnog procesa pa se da srediti pojacanom kontrolom.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

@Zvjerkan... ja sam po struci elektrotehnicar... savjet: uvati se knjige :))))))

Vezavi iPhonea - slazem se sa Artfullom, dok iPhone dodje do nas vec ce se ispravit i greska sa signalom i greska sa displayem. Nebih se cudio da ovi koji imaju zute fleke dobiju novi mob.

Problem sa antenom je cisto hw prirode, kao sto je netko gore rekao, mijenja se impedancija antene, a svi znamo da je prijenos snage maksimalan ako su otpori/impedancije jednake odnosno sto slicnije. 

Sve u svemu imam osjecaj da je zbog nekakvih rokova Apple sam sebi zabio noz u ledja. Kao da uopce nisu testirali proizvod kako treba. U Bugu je pisalo da je Jobs dao izgraditi "mini mobilnu mrezu" kako bi testirao uredjaj "u stvarnim okolnostima"... Ima bit da su nabili izlaznu snagu pa valjda nisu skuzili da gube signal :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

@Zvjerkan... ja sam po struci elektrotehnicar... savjet: uvati se knjige :))))))

Vezavi iPhonea - slazem se sa Artfullom, dok iPhone dodje do nas vec ce se ispravit i greska sa signalom i greska sa displayem. Nebih se cudio da ovi koji imaju zute fleke dobiju novi mob.

Problem sa antenom je cisto hw prirode, kao sto je netko gore rekao, mijenja se impedancija antene, a svi znamo da je prijenos snage maksimalan ako su otpori/impedancije jednake odnosno sto slicnije. 

Sve u svemu imam osjecaj da je zbog nekakvih rokova Apple sam sebi zabio noz u ledja. Kao da uopce nisu testirali proizvod kako treba. U Bugu je pisalo da je Jobs dao izgraditi "mini mobilnu mrezu" kako bi testirao uredjaj "u stvarnim okolnostima"... Ima bit da su nabili izlaznu snagu pa valjda nisu skuzili da gube signal :)

Svoju mobilnu mrezu? ;)

Kao da ih u USA nema dovoljno ;)

Ili mu postojece ne zadovoljavaju specifikaciju ;)

17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Bilo u bugu :) Ne pitaj mene

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Bigkix kaže...

Meni je "neintinuitivno" imati svaki sms zasebno umjesto kao razgovor (kao na gmailu). Ili utipkavati za svaki sms broj ili ime kome šalljem umjesto da samo odaberem već postojeći razgovor i tamo nastavim. Glupo je i "neintinuitivno" ne imati hrpu igri i aplikacija iz Storea i koristiti bijedu od Ovija. Meni je glupo što nemam kameru kojom mogu fokusirati ono što želim samo dodirom prsta po ekranu na taj objekt... I još HRPU takvih stvari! Kužiš, iOS i iPhone deru Symbian i Nokiu!!!!!Koristio sam oba i znam što govorim.

Ajde da ti kažem kako to izgleda na WM. Poruke su isto tako vezane kao na iPhoneu, imam smart dialling koji mogu koristiti i u porukama i kad zovem nekoga, a mogu i nastaviti razgovor kao i ti na iPhoneu. Igre me ne interesiraju kao ni kamera, a fokus sam imao davnih godina kad Jobs nije ni znao šta je to. Tako da je moj mobitel napredniji u svim meni bitnim funkcijama od iPhonea i zato ja jako volim svoj mobitel :)

Počinjem se premišljat u vezi svoje izjave da imaš mozak zbog ove rečenice: "Kužiš, iOS i iPhone deru Symbian i Nokiu!!!!!!!" ili razgovaraj s nama normalno ili nemoj, molim te. Ako si na razini one gore djece odi s njima razgovarat.

A logic će ti sad napisat šta misli o tome na Symbianu ;)

Ay dios mio... Nikad nisam koristio windows Mobile pa ne mogu komentirati. Mislio sam da je se sad natežemo oko symbiana i iOSa. Ja sam koristio 5530 i 5800 Nokije, te sad koristim iPhone. iPhone mi je mogućnostima daleko ispred. Sve su to osobni dojmovi i preference i neću se više oko toga natezati.

Samo se želim osvrnuti na tvoju izjavu da "se dječica vrijeđaju na spomen toga da iphone nije najbolji mobitel u svemiru". "Dječica" se vrijeđaju jer vi se*ete po iPhoneu kao NAJGOREM SMEĆU IKADA. A onda kad se potegne pitanje prodaje počnete se pravdati marketingom. Ma, daj, iphone je na trzistu od 2007., mislim da bi bar 1/4 idiotskih korisnika, praznoglavih ovaca skužila da telefon ne valja. Ali, valja, super je, brz, multimedijalno razvaljuje, okrenut je drustvenim servisima online i tu mu nema premca. To vas boli. Ergo, "dječica" ste vi!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
17 godina
Bigkix kaže...

Ay dios mio... Nikad nisam koristio windows Mobile pa ne mogu komentirati. Mislio sam da je se sad natežemo oko symbiana i iOSa. Ja sam koristio 5530 i 5800 Nokije, te sad koristim iPhone. iPhone mi je mogućnostima daleko ispred. Sve su to osobni dojmovi i preference i neću se više oko toga natezati.

Samo se želim osvrnuti na tvoju izjavu da "se dječica vrijeđaju na spomen toga da iphone nije najbolji mobitel u svemiru". "Dječica" se vrijeđaju jer vi se*ete po iPhoneu kao NAJGOREM SMEĆU IKADA. A onda kad se potegne pitanje prodaje počnete se pravdati marketingom. Ma, daj, iphone je na trzistu od 2007., mislim da bi bar 1/4 idiotskih korisnika, praznoglavih ovaca skužila da telefon ne valja. Ali, valja, super je, brz, multimedijalno razvaljuje, okrenut je drustvenim servisima online i tu mu nema premca. To vas boli. Ergo, "dječica" ste vi!

Šta da?

I'm going woo woo
17 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dobra prodaja iPhonea 4

Ovo mi je odlicna slika!!!

iSuck iSuck
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
@bigkix

Ok. Kazes iphone je mogucnostima daleko ispred. Hoces konkretno? Nabroj mi taksativno mogucnosti koje iphone ima a 5800 nema. Ali konkretno bez opisa, stavku po stavku.
15 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Recite mi samo jedno. Zašto su ljudi kod predstavljanja prvog iPhona čekali u tolikim redovaim da ga kupe? To je bio iPod s mogučnošću telefoniranja i ništa više. Niti 3G niti aplikacije niti multitasking niti.. .mah još hrpa stvari. Jednostavno Ameri vole Apple jer vole iPod i iTunes store.....Kod nas je to potpuno beskorisno jer nemožemo kupovati glazbu preko tog servisa. I onda je apple predstavio iPhone (koja orginalna imena nema što) koji je iPod ali možeš telefonirati. I naravno svi pohrlili, jer to znači jedan uređaj manje. Prije iPhona glavne zamijerke svim nokiama i sličnim uređajima je bilo tipa, nema 3G, nema FM radio, NEMA PRENJU KAMERU. Da bi bio iPhone korisnik moraš mnoge kompromise prihvatiti. Zašto je iPhone popularan u svijetu??? Pa zato jer svijet kopira sve što Ameri vole. Nije tako kod večine ali eto. 

Što se prednje kamere tiće tu nisu toliko krivi proizvođači koliko operateri. iPhone je jedino jednu dobru stvar donio, a to je da su operateri malo promijenili politiku. 

0 0 hvala 0
16 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Zato što je imo najbolji touchscreen

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I? Sta mi vrijedi touchscreen kad nema hrpu mogucnosti koje mi trebaju?

16 godina
logic kaže...

Pa da prijateljima pokažeš kako super reagira aplikacija ifart na tvoj dodirBelji se To je ono što ostali nemajuNamigiva

Stoja
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Kao npr?

Odsada smo Real i ja jedno!
18 godina
neaktivan

Ma necu u tu pricu jer je hiljadu puta ispricana. Ja cu ti navesti mane ti ces reci pa ima jb i tako u nedogled. Potrazi u starim postovima ima ih hljade na tu temu. 

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ma necu u tu pricu jer je hiljadu puta ispricana. Ja cu ti navesti mane ti ces reci pa ima jb i tako u nedogled. Potrazi u starim postovima ima ih hljade na tu temu. 

Pa znam, ali ipak, mislim da iPhone ima najjaču podršku, pogotovo što se tiče aplikacija, možda Android ima više besplatih aplikacija, ali što god mi padne na pamet mogu bez sumnje potražiti u storeu :) ne kažem da nema mana, ali što je je, najbolji mogući uređaj :) po meni, naravno :)

Odsada smo Real i ja jedno!
17 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

http://news.cnet.com/8301-27080_3-20008518-245.html

rasulo. draži mi je app store, sve fino uredno i kvalitetno.

A.

1 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

http://news.cnet.com/8301-27080_3-20008518-245.html

rasulo. draži mi je app store, sve fino uredno i kvalitetno.

Ne vidim kao neki ogroman problem, uvijek prije skidanja aplikacije bacim oko na komentare i vidim recimo večina komentara tipa "spam" i slično i da mu daju 1 star rating odmah mi je jasno da nešto ne štima i samo ju preskočim, ili odmah označim aplikaciju kao nevaljanu pa se google time pozabavi i ubrzo je se makne. Samo malo pamet u glavu i nema problema, a za one koji ni toliko pameti nemaju mogu skinuti aplikaciju koja prije nego instaliraš aplikaciju provjerava da li je opasna i opet sve pet. 

Stoja
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
.... a za one koji ni toliko pameti nemaju mogu skinuti aplikaciju koja prije nego instaliraš aplikaciju provjerava da li je opasna i opet sve pet. ...

GENIJALNO!!!!!!!!!!!!!

Onda kazu da Android ne inovira....

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 14:50 (bistri).
15 godina
protjeran
logic kaže...
@bigkix

Ok. Kazes iphone je mogucnostima daleko ispred. Hoces konkretno? Nabroj mi taksativno mogucnosti koje iphone ima a 5800 nema. Ali konkretno bez opisa, stavku po stavku.

Ima iphone mogucnosti koje 5800 nema, ali i obratno.

Mislio sam na multimediju, web povezanost i sl.. uostalom http://is.gd/d7CbW

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Don't worry, be happy LOL Smijeh

LOL LOL
Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 16:03 (nidjo123).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bistri kaže...
Stoja kaže...
.... a za one koji ni toliko pameti nemaju mogu skinuti aplikaciju koja prije nego instaliraš aplikaciju provjerava da li je opasna i opet sve pet. ...

GENIJALNO!!!!!!!!!!!!!

Onda kazu da Android ne inovira....

Zato se koristi kill switch ... http://www.wired.com/gadgetlab/2010/06/google-flips-remote-kill-switch-on-android-apps/

oko kojeg su kritizirali apple :D

android me sve više i više podsjeća na windowse.

A.
18 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
logic kaže...
@bigkix

Kalsika. Prosipas gluposti i kad te pozovem da taksativno nabrojis stvari u kojima ti tvrdis da iphone bolji ti pricas o prodaji. Daj druze taksativno u cemu je to iphone mogucnosti koje iphone ima a 5800 nema. Ili se poklopi i nemoj se javljati. Ne znas pricati konkretno vec izvalis gluspot i svoje nicim utemeljeno misljenje kao ultimativnu istinu. Ajmo da cujem.

1.

2.

3.

.

.

.

17 godina
logic kaže...
Bigkix kaže...
logic kaže...
@bigkix

Kalsika. Prosipas gluposti i kad te pozovem da taksativno nabrojis stvari u kojima ti tvrdis da iphone bolji ti pricas o prodaji. Daj druze taksativno u cemu je to iphone mogucnosti koje iphone ima a 5800 nema. Ili se poklopi i nemoj se javljati. Ne znas pricati konkretno vec izvalis gluspot i svoje nicim utemeljeno misljenje kao ultimativnu istinu. Ajmo da cujem.

1.

2.

3.

.

.

.

Jedna , meni osobno najbitnija stvar kod iPhona je TS što je   Nokie 5800 katastrofalno izvedeno, a da ne govorim kako je ''štekavo''!

Kad tipkam po iphonu i onda nakon toga uzmem N 5800 , kao da sam s mercedesa prešao na yugo:)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 17:02 (kostolomac).
16 godina

Kad si očigledno uzeo kinesku kopiju..OVO je N5800

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice