Do memorije s mukom

poruka: 27
|
čitano: 3.060
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Do memorije s mukom".
16 godina
neaktivan
Do memorije s mukom

I onda se apple-u prigovara za bateriju...{#}

12 0 hvala 0
18 godina
Do memorije s mukom

Pa kaj, koga briga? iPhone se uopće ne može proširiti, tako da je svaka mogućnost proširenja uopće samo jedan veliki plus! {#}

Gledam te!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Do memorije s mukom

da, jedan veliki plus (lol ?)

ne mogu da vjerujem sta je iPhone uradio...mobitel koji je imo toliko malo mogucnosti, i sad je cak plus ako mozes ubacit memorijsku karticu ?

ako je uopste ima..mislim, nema smisla..

komentar na to da se mora rastavit mobitel i izgubit garancija samo radi memorije je "pa iPhone nema nikako, ovo je opet plus"

nadam se da je bio sarkazam {#}

izgleda ce sad bit standard da na mobitelu ne mozes ubacit karticu bez servisa, ne mozes promijenit bateriju, ne mozes ubacit drugu sim karticu..i jos treba da budete zahvalni sto mozete ikako ubacit karticu!

16 godina
neaktivan
Do memorije s mukom

Jedino što iPhone dolazi s 16 ili 32gb memorije... tako da nema neke potrebe za proširenjem. Neznam dal uopće postoje 64gb kartice? Ako i postoje vjerojatno se kod nas plaćaju suhim zlatom jer 32gb microSD kod nas košta i do 700kn...

3 0 hvala 0
18 godina
ismar89 kaže...
nadam se da je bio sarkazam {#}

A što ti misliš? {#}

ismar89 kaže...
izgleda ce sad bit standard da na mobitelu ne mozes ubacit karticu bez servisa, ne mozes promijenit bateriju, ne mozes ubacit drugu sim karticu..i jos treba da budete zahvalni sto mozete ikako ubacit karticu!

Pa čuj, tako nam treba svima kada ljudi navaljuju na očito spuštanje standarda ko muhe na govn*...

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Jedino što iPhone dolazi s 16 ili 32gb memorije... tako da nema neke potrebe za proširenjem. Neznam dal uopće postoje 64gb kartice? Ako i postoje vjerojatno se kod nas plaćaju suhim zlatom jer 32gb microSD kod nas košta i do 700kn...

Nema još 64 GB microSD kartica.

Nema potrebe... Kako kome, jbg.

I nije li bilo da Microsoft zahtijeva da WP7 uređaji nemaju proširivu memoriju? Valjda je to razlog ovim glupostima, skrivanju utora itd.

16 godina
neaktivan

ne sluzi kartica samo za to..

zar nije lakse nekome prebacit 2 GB podataka preko kartice, nego preko bluetootha, ili otici doma, ukljucit mobitel na racunar, prebacit u racunar, snimit na dvd ili usb stick, pa dati kolegi, da on i svoj mobitel ukljuci na svoj racunar i snimi sebi..

a memorije sad svaki bolji smartphone ima viska

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

I nije li bilo da Microsoft zahtijeva da WP7 uređaji nemaju proširivu memoriju? Valjda je to razlog ovim glupostima, skrivanju utora itd.

Razlog ovim glupostima je što će Microsoft s vremenom to uvesti (sada je postalo očito). Sada skrivaju kao da nema, a kasnije kada MS to uvede onda će proizvođači izdati "novi" mobitel (tj. imat će drugačiji dizajn i otvor za umetanje mem. kartica). Mogli su integrirati čip na tiskanu pločicu, ali zbog nekog razloga nisu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:25 (Paolo2612).
17 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Po meni tu nema neke rasprave:

- Ako u specifikaciji ne piše da podržava memorijske kartice, već da dolazi s ugrađenom memorijom, onda je sve ok, a samo postojanje kartice je jedan manji plus za kad istekne garancija

- Ako u specifikaciji piše da podržava memorijske kartice, onda je ovo prevara kupca

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan
Do memorije s mukom

Ovo je definitivno plus, uz činjenicu da je to vjerojatno najbolji WP7 mobitel.

0 0 hvala 0
16 godina
Do memorije s mukom

eh da ima mobitel i sa 128 Gb i to bi vam bilo malo,, pa šta stavljate cijelu kolekciju fotki, filmova, programa i čega sve ne,,,,,,

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

I kad zbrojiš tih 700kn, opet si ispod 8098kn. {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
neaktivan

this also changes everything

ubio si sve moje ljude
16 godina
neaktivan
Do memorije s mukom

žalosno je da je ovo sve kaj bug ima za reć o tom mobitelu.....

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Do memorije s mukom

Zasto ne koriste novi Windows-ov logo na ovim dugmicima Windows 7 mobitela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Mirko935 kaže...

- Ako u specifikaciji ne piše da podržava memorijske kartice, već da dolazi s ugrađenom memorijom, onda je sve ok, a samo postojanje kartice je jedan manji plus za kad istekne garancija

- Ako u specifikaciji piše da podržava memorijske kartice, onda je ovo prevara kupca

Pa u specifikacijama ne piše da podržava kartice, tako da nije prevara kupca. Ali kako god je čisti debilizam. Taj WP7 su toliko poglupili naspram WM6 da je to zaista žalosno, a namjeravao sam ostati vjeran Microsoftu.

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Plemeniti kaže...

I kad zbrojiš tih 700kn, opet si ispod 8098kn. {#}

Ne nego 3700, za 'pametne' koji neznaju drugacije i bed im je kupit ga u simpa paketu 8000+kn {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
17 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Pa u specifikacijama ne piše da podržava kartice, tako da nije prevara kupca. Ali kako god je čisti debilizam. Taj WP7 su toliko poglupili naspram WM6 da je to zaista žalosno, a namjeravao sam ostati vjeran Microsoftu.

Ma slažem da je M$ tu zas*ao (iako sigurno ima korisnika kojima to neće smetati), a u tom kontekstu mogu samo reći da je proizvođač napravio najbolje što je mogao da pruži neslužbeni podršku za kartice, a da pri tom ne prekrši ugovor s M$-om. Nije da mi se dopada...

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
MrBlc kaže...
Mirko935 kaže...

WP7 podržava kartice po specifikaciji, ali ne i njihovu zamjenu.

Kada je zamijeniš s nekom drugom dolazi do tvorničkog resetiranja i mogućih problema u radu WP7 zbog nove kartce.

Svaki WP7 telefon ima SD karticu (HD7, venue, mozart i focus su rastavljeni i to je dokazano). Jedino je Samsung s Focusom naglašava da je moguće mijenjati kartice, ali to su išli na svoju ruku bez ms-ovog odobrenja.

EDIT: Evo i slike

HD7 HD7
Focus Focus
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:35 (Paolo2612).
18 godina
Do memorije s mukom

Ovdje pričaju o očitoj nevjerojatnoj gluposti kod proizvoda koji nikako ne bi trebao biti glup. I komentari koji se čudom čude i kivni su kako su sad baš to iskopali kad se toliko toga drugog ima za reći... Besmislenost izjava poput: 'zar vam uz 8 ili 16GB memorije još treba i memorijska kartica' govore sami za sebe. Zašto to ne pitaju proizvođača koji je ugradio utor za kartice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:59 (Jazzer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Do memorije s mukom

WP 7 je meni potpuni promašaj. WM je uvijek bio profesionalan sustav i sad naprave ovakav OS, ove kartice su najveća glupost. Meni je dosad par kartica pokrepavalo i nek ti se tu dogodi moš ga po*rat

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Kada je zamijeniš s nekom drugom dolazi do tvorničkog resetiranja i mogućih problema u radu WP7 zbog nove kartce.

Svaki WP7 telefon ima SD karticu (HD7, venue, mozart i focus su rastavljeni i to je dokazano). Jedino je Samsung s Focusom naglašava da je moguće mijenjati kartice, ali to su išli na svoju ruku bez ms-ovog odobrenja.

Koja je razlika između nepodržavanja i neimanja podrške za zamjenu kartice? :P

Ma znam ja sve to, ali nije li malo glupo? Mogući problemi... Kako niti jedan drugi OS nema problema s novim karticama?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 22:29 (Mirko935).
17 godina
Do memorije s mukom

Ne shvacam ovo pusto cudenje za ovakve stvari na tim uredajima. Pa ipak microsoft sa winmo7 cilja na profil kupaca iphona. Dakle onda ce im i dati istu glupost.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Prema ovim informacijama http://info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid=11568&nadnaslov=&naslov=Windows+Phone+7+uni%u0161tava+memorijske+kartice%3f&podnaslov=Ne+mogu+se+formatirati+ni+koristiti+na+drugim+ure%u0111ajima

WP7 uništava memorijske kartice, kartice uopče nije moguče preformatirati ni koristiti na drugom telefonu. 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
Paolo2612 kaže...

Prema ovim informacijama http://info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid=11568&nadnaslov=&naslov=Windows+Phone+7+uni%u0161tava+memorijske+kartice%3f&podnaslov=Ne+mogu+se+formatirati+ni+koristiti+na+drugim+ure%u0111ajima

WP7 uništava memorijske kartice, kartice uopče nije moguče preformatirati ni koristiti na drugom telefonu. 

Da i?

MS kaže da se ne mijenjaju kartice. Ako ih mijenjaš mijenjaš ih na vlastitu odgovornost i dobro znaš moguće posljedice i probleme. Samsung ih je lijepo iskusio kada je rekao svojim korisnicima da to mogu raditi na svoju ruku (nažalost sada korisnici ispaštaju zbog samsungovog propusta).

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

MS kaže da se ne mijenjaju kartice. Ako ih mijenjaš mijenjaš ih na vlastitu odgovornost i dobro znaš moguće posljedice i probleme. Samsung ih je lijepo iskusio kada je rekao svojim korisnicima da to mogu raditi na svoju ruku (nažalost sada korisnici ispaštaju zbog samsungovog propusta).

Onda su trebali naglasiti ovako, "Mjenjanje kartice na WP7 dovodi do same ostečenje kartice" tako da može svatko razumjeti i Mujo Haso.

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
Paolo2612 kaže...

Onda su trebali naglasiti ovako, "Mjenjanje kartice na WP7 dovodi do same ostečenje kartice" tako da može svatko razumjeti i Mujo Haso.

Microsoft je rekao jednostavno da može razumijeti i mujo i haso - ne mijenjajte kartice jer se nesmiju mjenjati.

Samsung je tu izvodio gluposti i govorio da se može.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice