Digitalije na Bug Onlineu

poruka: 5
|
čitano: 1.627
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Digitalije na Bug Onlineu".
17 godina
neaktivan

vidio ja teo vec davno od kada ste to sve tu sredili samo.napisite barem dali ima koja recenzija.......pa da ovak procitamo da vidimo kako to otprilike ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ovo mi se stvarno svidja, jos dok se baza napuni i upotpuni recenzijama i misljenjima korisnika, mogla bi postati obavezno stajaliste prije kupovine digitalija.

@ja00022: Ima vec par recenzija, pojavljuju se kao teme na forumu kao recimo ova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Jako mi se sviđa ova rubrika! Kad se popuni recenzijama i komentarima bit ce jos bolje.

Imam jedan prijedlog - mislim da bi trebalo dodati kod mobitela (a i ostalih aparata) stavku tipa "posebnosti" u koju bi se dodale neke stvari posebne na tom mobitelu koje nisu pokrivene ostalim poljima. Npr. za N96 je dosta bitno da ima DVB-H TV broadcast receiver koji se ne može napisati niti u jedno od postoječih polja, a možda je nepotrebno otvarati polja za svaku stvar koja se može na novim mobitelima pojaviti nego staviti te neke neuobičajene feature u jedno dodatno polje. Isto tako je i za recimo touchscreen ili dual SIM (D880) i sl.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijavio sam se da mogu i ja komentirati neke stvari, normalno ako me admin ne izbaci.

Primjetio sam da su forumi i ostale stranice koje daju recenzije pune pohvala na račun uređaja(mislim da je to adekvatan izraz)

o kojima vrše recenziju.

Mislim da na internetu ima jako, jako malo stranica koje daju iskrenu recenziju i osvrt na uređaj koji opisuju.

Puno puta sam išao po forumima i tražio opis uređaja i njegovu ocjenu. Uglavnom uređaj je bio hvaljen u nebesa i ocjena čista desetka.

Kupio sam taj uređaj i onda nastupa razočaranje. Uopće ne radi onako kako je opisan.

Čak znade raditi lošije. Onda sam se počeo pitati zašto to ljudi rade?

Došao sam do zaključka da opisi u strućnim časopisima su najvjerojatnije plaćeni osobi koja piše recenziju ili je dobila

neki drugi oblik nadoknade da napiše pozitivnu ocjenu.

Mislim da bi se trebala izbjeći takva praksa. U današnje vrijeme je tržište pretrpano svaćim.

Iskrenom recenzijom bi se pomoglo ljudima da kupe proizvod i da budu zadovljni njime, a usput bi se izbjeglo kupovanje smeća kojega je današnje tržište puno.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ideja je odlična. Mislim da će mnogo pomoći ljudima koji traže tj. kupuju novi mobitel. :)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice