- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prema analogiji s desktopa, za windows mobile ima najviše dialera, jer zauzima najveći dio tržišta.
skupo je imati WM
prema analogiji s desktopa, za windows mobile ima najviše dialera, jer zauzima najveći dio tržišta.
Koliko ja vidim Iphone OS i Android su prešli WM i nije više dominantni više bi rekel da windows mobile dopušta takvu mogučnost da se stave dialeri u neku aplikaciju ili igru.
Koliko ja vidim Iphone OS i Android su prešli WM i nije više dominantni više bi rekel da windows mobile dopušta takvu mogučnost da se stave dialeri u neku aplikaciju ili igru.
Hm, a da ono nije možda bio sakrazam?
Hm, a da ono nije možda bio sakrazam?
Ma kakvi, to je samo dodatna opcija :D :D
wm nikad nije ni bio dominantan nego je to bio i jos uvjek je symbian
haha, pa nisam lud da jos i na mobitelu imam windowse.
WinMO je sranje
Evo to ti je otvorenost aplikacija. Imam iPhone i svaki put kad nesto instaliram sa Cydije razmisljam da li sam upravo pobrao i neki zloćudni kod. Kad instaliram nesto sa App Storea ne razmisljam jer znam da Apple pazi na mene.
S jedne strane je otvorenost dobra, mozes iskoristiti sve funkcije moba, a s druge strane donosi glavobolju.
Evo to ti je otvorenost aplikacija. Imam iPhone i svaki put kad nesto instaliram sa Cydije razmisljam da li sam upravo pobrao i neki zloćudni kod. Kad instaliram nesto sa App Storea ne razmisljam jer znam da Apple pazi na mene.
S jedne strane je otvorenost dobra, mozes iskoristiti sve funkcije moba, a s druge strane donosi glavobolju.
ne govori gluposti, a tek kak je samsung pazio na svoje korisnike :D i uvalio neki virus na wave mobitelu . Samsung i Apple ista stvar.
LOL
Windows Mobile je šrot.
Sad i na mobu moram imat antivirus -.-
Sad i na mobu moram imat antivirus -.-
ma daj, virusi, a i antivirusi za mobitele postoje odavno
pa da,
otkad je WM, otada i virusi postoje
(h)
pa da,
otkad je WM, otada i virusi postoje
(h)
glavno da za iphone os nije nikad bilo problema sa crvima
kakve veze ova tvoja poruka ima veze s temom i mojom porukom?
btw, jailbrejkanje se ne pika :P
hocu reci da svaki os ima problema sa stetocinama
Tebi je najbolje da cijeli život živiš s mamom, ima žena prednost da je možeš ....., a nikad ne znaš kad će te za...., dok za mamu možeš biti siguran da te neće za...., a izgleda da će takve stvari uskoro i dekriminalizirati. :)
a ja ocu rec da ih WM ima najvise (ocito)
a sad mu vise ne stoji ono opravdanje: pa normalno kad ima najvise korisnika
jer WM su ipak izad BlackBarry-a, Symbiana i iPhone OS-a
a ja ocu rec da ih WM ima najvise (ocito)
a sad mu vise ne stoji ono opravdanje: pa normalno kad ima najvise korisnika
jer WM su ipak izad BlackBarry-a, Symbiana i iPhone OS-a
ti imas neke precizne brojke koje dokazuju ovu tvoju tvrdnju da ih je za wm najvise?
jer koliko ja znam, najvise je virusa, trojanaca i sl. za symbian, sto je logicno posto je symbian najpopularniji i najrasireniji smartphone os
i da nebi sad netko tu poceo po symbianu pljuvati, vecina tih virusa je za stare verzije symbiana, a ovi za nove nemogu napraviti nista ako ih korisnik ne potpise sa nekim jacim certifikatom i instalira sam...al taj korisnik je onda idiot
ne, priznajem nemam nikakvih informacija!
sve ovo sto govorim, govorim na osnovu toga da surfajuci netom o njima najvise cujem vijesti i naletim na najvise antivirusa za WM,
pa eto samo zakljucujem
ako ti imas kakve statistike, rado bi ih vidio
Bogami ovo nije dobro za WM. A možda i nisu jedini? Tako da je onda WM u prednosti, znamo što trebva izbjegavati?
Za sve, nema tako puno virusa, dialera za mobilne platforme kao što neki misl, bilo je nešto i oko Symbiana, ovi ostali su svi novi? A i famozni iPhone je isto imao skrivenih kodova.
ne, priznajem nemam nikakvih informacija!
sve ovo sto govorim, govorim na osnovu toga da surfajuci netom o njima najvise cujem vijesti i naletim na najvise antivirusa za WM,
pa eto samo zakljucujem
ako ti imas kakve statistike, rado bi ih vidio
nazalost ne mogu ponuditi novijeg datuma, ali s obzirom da je za symbian s60v1 i s60v2 postojalo barem nekoliko stotina virusa i slicne gamadi, sumnjam da ih je wm prestigao
a i za symbian ima jedno desetak antivirusa, od kasperskog pa na dalje