Dellov MID s Androidom

poruka: 4
|
čitano: 980
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dellov MID s Androidom".
17 godina
neaktivan
Dellov MID s Androidom

Izgled sprave je strava, al tu nekaj ne štima. Jel' ovo mobilni ili neki multimedijalni uređaj.

Pazi ovo, može se zvati sa njega ima 3G ali mu to nije primarno.

Uredu ali ja ne znam ni za jedan multimedijalni uređaj uz to da koristi Android a da nije neki tip mobitela.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dellov MID s Androidom

Ako mu piknu pravu cijenu onda bi mogao i proči, a ovo da ima i mogučnost telefoniranja mislim da su dali da idu na sigurno jer ti MID-ovi nisu previše jači od smartfona(jačih), a ljudi vole biti uvjek dostupni.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dellov MID s Androidom

nekako mi izgleda pre velik ako se moze zvat s njega mnogi ce ga htjet korisitit kao mobitel ali ako je prevelik malo ce njih kupit njega rade ce uzet iphone ili n97 pa cak i 1890hd ili bilo sta slicno

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dellov MID s Androidom

Dugo se boota, dosta je sport, slab odziv... barem se tako može vidjeti na ovom filmu. No u svakom slučaju sam prilog je neusporedivo bolji i informativniji (iako nema teksta) od onog koji nam je servirao BUG TV za HTC Hero.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice