Ma bravo...
Neka malo pogledaju IBM Thinkpad X300 - SSD diskovi, trajanje baterije, težina,...
Ipaj je Thinkpad legenda!
Ma bravo...
Neka malo pogledaju IBM Thinkpad X300 - SSD diskovi, trajanje baterije, težina,...
Ipaj je Thinkpad legenda!
Mislim da je to direktno reklamiranje, jer sam kupio Acera sa istim specifikacijama,c2d 7500, 8600gt 512MB, 2 gb memorije, 250GB diskom, ljepsim dizajnom, a/b/g/n mrezom!, dvb-t telkom, citacem kartica, hdmi-em za 7200kn
M1330 sam kupio još prije 3 mjeseca u Hrvatskoj. Ova vijest izgleda kao da se M1330 ne bi mogao nabaviti kod nas sve dok ga sad nije počeo distribuirati Megatrend.
Model koji dila Megatrend je i nešto lošiji od modela koji sam nabavio. Moj ima hdd od 200Gb na 7200o/min. Grafika je GF8400 (128Mb).
Inače, stroj je kao mama od Grendela (znaju oni koji su gledali zadnji Beowulf) - izvana Anđa Jolie, a iznutra zvijer. IBM nisam probao pa ne mogu komentirati što je bolje.
Pogledah Thinkpad X300. Skoro duplo skuplji od M1330. Skoro duplo sporiji procesor od M1330. Grafika lošija od M1330. Šta mo'š stavit na 64Gb? Vistu i jedan film, možda? Dobro, lakši je za cca jednu Milku od 300gr. Dell-u baterija traje skoro 4h u 'word' načinu upotrebe, a kad se igram npr. HOMMV traje između 2,5 i 3 sata. A 'ko bi dulje i sjedio za računalima koja imaju 13,3 ekran? Na dellovih 1280×800 sve izgleda sitno, a ne želim niti pomisliti kako izgleda 1440×900 na istoj dijagonali kod X300. Brrrh... Možda Lenovo isporučuje i mikroskop?
ThinkPad je legenda ali ne možeš uspoređivati kruške i jabuke. Dell ima u ovoj verziji 160 GB HDD a u boljoj 200 GB uz 7400 o/sek. SSD je sada još uvijek preskup i premalog kapaciteta.
Pozz..
Koja je razlika izmedju XPS 1330 i XPS M1330 ako ona uopce postoji???
SHKVAL - gdje si kupio svoj M1330 i po kojoj cijeni ako smijem pitati?
Hvala..
Kupio sam ga u Kodeksu za 9.490 kn bez PDV-a odnosno 11.578 kn sa PDV-om. Inače njihova oznaka je XPS M1330 pa je to zapravo isto. Netko zaboravi "M" pa se čini da postoje takva dva modela.
Razlike su ti samo u opcijama. Ovaj moj je bolje opremljen (LED osvjetljenje, 250GB HDD na 7200 i slično) pa možeš proći i jeftinije. Doista sam zadovoljan. Brz je, lijepo izgleda, lagan je i moćan. Jedino što bih možda učino to je vratio se sa Viste na XP. Dell to sada omogućuje jer je izdao sve pogonske programe za njega i za WindozeXP.
meh.. ja sam ipak na kraju kupio toshibu u300 sat.pro.. pozz