A-Datini kitovi za Nehaleme

poruka: 7
|
čitano: 1.246
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A-Datini kitovi za Nehaleme".
17 godina
neaktivan

Napon može biti samo jednak a nikako sinkron. Nikad nisam čuo za sinkroni napon.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: A-Datini kitovi za Nehaleme

Mozda misle da su sinhronizirani, pa ako dizes jedan, da ide i drugi?

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan

da mislili su valjda na sinkronizirani, ako dizes napon proca ide gore napon i meme, i obrnuto.

nego vidim da je tu mema od 1333 i 1600MHz , jel sam ja to krivo procito da ce za ova prva tri nehalema bit ddr3 od 1066 i 800MHz??

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

da mislili su valjda na sinkronizirani, ako dizes napon proca ide gore napon i meme, i obrnuto.

nego vidim da je tu mema od 1333 i 1600MHz , jel sam ja to krivo procito da ce za ova prva tri nehalema bit ddr3 od 1066 i 800MHz??

Nisi krivo pročito. Po tome uopće nisu trebali izbacivati ddr3, kad već i ddr2 radi na istim frekvama, ali na znatno nižim latencijama, što je opet priglup potez za onoga ko bi htio prodati više novihh pocesora. Ovako su korisnici prisiljneni uzimat i nove skupe ddr3 module, ali na istim frekvama iznatno višim latencijama.
17 godina
neaktivan

pa bas zato sam se i cudio. jer ddr2 radi na 800 i 1066 i bas sam pogledo cijene skuplji su najmanje 3x i imaju losije preformanse nego ddr2 na tim frekvencijama.

nego sad se opet cudim jer je a-data napravila kitove za nehaleme od 1333 i 1600 mhz.??..ak ovi nehalimi kaj izlaze u 12mj imaju podrsku samo za 800 i 1066, za koje je to nehaleme radila a-data taj ram?

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda A-data zna nešto što mi ne znamo!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

pa bas zato sam se i cudio. jer ddr2 radi na 800 i 1066 i bas sam pogledo cijene skuplji su najmanje 3x i imaju losije preformanse nego ddr2 na tim frekvencijama.

nego sad se opet cudim jer je a-data napravila kitove za nehaleme od 1333 i 1600 mhz.??..ak ovi nehalimi kaj izlaze u 12mj imaju podrsku samo za 800 i 1066, za koje je to nehaleme radila a-data taj ram?

Pa ograničava ih voltaža, ne sama frekvencija... valjda? 1.65V... dakle proizvođači memorija moraju krenuti s tim da proizvedu brži RAM na malo volta.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice