A-Data S510 sa SandForceom

poruka: 10
|
čitano: 3.616
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A-Data S510 sa SandForceom".
16 godina
neaktivan

To je to 120 gb za ssd mislim da je taman,jos 3 godine garancije di ces bolje,joj da imam para uzeo bi si jednog sigurno.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovih 85K iopsa taman. nikad. bas sam jucer citao review jednog Mach Xtreema koji gotovo pa da ima identicne specifikacije, al od ovih 85 hiljada iopsa ni osam.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Taman dok budem mjenja ovo svoje računalo, neće bit više internog HDD dosta će mi bit SSD i neki externi disk za pohranu podataka.

Karakteristike su mu odlične, bar na papiru, treba ga vidit u akciji odnosno nekoj od recenzija pa onda sudit. {#}

Nek stvarno pisanje/čitanje podataka bude i upola vrijednosti kao na "papiru" disk će bit odličan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: A-Data S510 sa SandForceom

Ako imaš love onda biraš, npr. Mushin Deluxe SSD-ove, OCZ Vertex 3... ako nemaš love onda uzimaš druga rješenja koja nude sve i svašta a svi znamo da to onda nije to.

18 godina

Nove matične imaju Smart Response koji kombiniraju SSD i HDD velikog kapaciteta gdje SSD služi kao cache.

Svakako jeftinija hibridna varijanta za one koji nemaju za 120GB SSD-e na najnovijim SF-2200.

Definitvno je najuže grlo današnjih računala HDD i prijenos podataka ali mislim da klasični HDD neće još dugo umrijeti.

Super Secret Secret Squirrel

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

To je to 120 gb za ssd mislim da je taman,jos 3 godine garancije di ces bolje,joj da imam para uzeo bi si jednog sigurno.

Definitivno jako dobro, kao što kažeš da se ima love jedan bi sigurno pao šaka {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio SSD nakon što su me "napalili" mnogobrojni izuzetno povoljni reviewovi. Nakon kupovine sam se razočarao. Razlika u odnosu na klasični disk "golim okom" neprimjetna.

这是我的个性签名
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dženan kaže...

Ja sam kupio SSD nakon što su me "napalili" mnogobrojni izuzetno povoljni reviewovi. Nakon kupovine sam se razočarao. Razlika u odnosu na klasični disk "golim okom" neprimjetna.

Nemoguce...razlike su znacajne..barem kod mene..a i kod par frendova ista stvar !

Full HD Addict :)
18 godina
neaktivan

stavi 4 mrcine u raid 0 il nabavi neki pci-e ssd i da vidis razliku ^^

svrsavat ces tijekom bootanja

17 godina
Dženan kaže...

Imaš pravo što se tiće kopiranja podataka, ali razlika kod bootanja (reboota) je više nego zamjetna, a tišina i efikasnost kod pristupanja podacima daje SSD-u neuhvatljivu prednost u odnosu na HDD.

evo pa vidi:

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice